Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Gyógyítsd be a lelki sebeket!

A hétvége a lelki sebek gyógyulásáról szól. Könnyen lehet, hogy szingliként a napokban kezdődik egy kapcsolatod, vagy épp a meglévő kapcsolatodban érkeztek el egy békés, gyógyító időszakhoz. Ezek a napok arra valók, hogy kijavítsátok magatokban azokat a tévedéseket, amelyeket eddig kialakítottatok egymással kapcsolatban. Az őszinteség és az egymásra figyelés az a két eszköz, amelyekkel a legjobban gyógyíthatjátok az eddigi feszültségeket.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Fontos lenne, hogy ne ragaszkodj olyan makacsul az elképzeléseidhez. Könnyen lehet, hogy a szerelmednek vagy a környezetednek van egy sokkal jobb ötlete és egy sokkal jobb megoldása. Könnyen lehet, hogy neked csak annyi lenne a dolgod, hogy beengedd ezeket az elképzeléseket. Tudom, hogy szeretnél minden helyzetet kontrollálni, de a hétvégén talán éppen az irányítást kellene átadnod valaki másnak.

Bőség: Figyeld meg a kiadásaidat a hétvégén. Könnyen lehet, hogy most azon kapod magadat: ok nélkül pazarolsz. Könnyen lehet, hogy most azt veszed észre, hogy csupa olyasmire költesz, amit sokkal olcsóbban is megvehettél volna, vagy amire egyáltalán nincs semmi szükséged sem. Lehet, hogy most azért vásárolsz, hogy megmutasd másoknak: te ezt is megteheted.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A hétvégén a nyugalom a legfontosabb számodra. Most válaszd a békét, és válaszd azt, hogy akkor is megőrzöd a nyugalmadat, ha a szerelmed látszólag mindent megtesz azért, hogy felhúzd magad. Ha meg tudod őrizni a nyugalmadat, akkor sokkal egyszerűbben hozol meg jó döntéseket. Ha most a béke állapotában vagy, akkor azt is pontosan tudni fogod, hogy mit kell tenned vagy mondanod.

Bőség: A cselekvés helyett most a stratégiák kiépítésének jött el az ideje. A hétvégén gondold át, hogy az év végéig milyen bevételeid és milyen várható kiadásaid vannak. Azzal, ha ezt végiggondolod, abban segítesz magadnak, hogy ne költsd túl magadat, és hogy végig megőrizhesd az anyagi biztonságodat, akkor is, amikor mások már erejükön felül költekeznek.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Egy kicsit zavarosnak érzed a helyzetet egészen addig, amíg az eszeddel szeretnéd megérteni. Ha azonban a szívedre hallgatsz, ha azt választod, hogy a szíveddel nézed a világot, máris a helyére kerül minden. Na jó, azért nem lesz olyan egyszerű felismerni és elismerni azt, hogy néhány emberrel nem is olyan a kapcsolatod, mint azt gondoltad. Ha azonban elég bátor vagy ahhoz, hogy felismerd ezt, megint harmonikussá válnak a kapcsolataid.

Bőség: Úgy érezheted, hogy régen sokkal jobban bántál a pénzzel, és talán az is megfogalmazódik benned, hogy régen több pénzed volt. A hétvégén azt kellene átgondolnod, hogy régen mit csináltál máshogy, és most hogyan tehetnéd meg ismét ugyanazt. Ideje visszatérned néhány régi módszeredhez ismét.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Győzd le a félelmeidet a hétvégén! Ez az időszak a helyzeted, a pozíciód megerősítéséről, pontosabban a valódi helyzet felismeréséről szól. Ami azt illeti, most van itt az ideje annak, hogy feltedd azokat a kérdéseket, amelyekre eddig csak félve gondoltál. Most van itt annak az ideje, hogy lefolytasd azokat a beszélgetéseket, amelyeket mindig csak halogattál. Hidd el: a végeredmény felszabadító lesz majd.

Bőség: Egyszerűen csak le kellene ülnöd egy barátnőddel, és át kellene beszélned vele az anyagi ügyeiteket. Most te is tudsz neki érdekes szempontokat mondani, és ő is tud neked segíteni abban, hogy hogyan érdemes meghoznod egy döntést. A beszélgetésetek mindkettőtök számára segítő erejű lesz.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Számtalan jó megoldás létezik arra, hogy mit csináljatok a szerelmeddel a hétvégén. Ilyen megoldás lehet az is, ha végre leültök, és átbeszélitek a köztetek lévő félreértéseket. A nagy beszélgetést már régóta tologatjátok, és talán mostanra is egy romantikusabb programot terveztetek. Pedig az lenne a legjobb, ha a romantika mellett a komoly beszélgetésnek is helyet szorítanátok az életetekben.

Bőség: Próbálod hárítani azt a feladatot, hogy felmérd az anyagi helyzetedet, pedig ennek nagyon itt lenne már az ideje. Azzal, ha őszintén ránézel arra, ami jelenleg van, megkönnyíted a dolgodat. Még akkor is így van ez, ha látszólag nehéz szembesülések várnak rád.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Talán túlzottan sokat hallgatsz mostanában az eszedre. A hétvégén érdemes lenne a szívedre figyelve meghoznod a döntéseidet. Most érdemes lenne a szívedre hallgatva programot választanotok, és érdemes lenne egy romantikus estét szerveznetek szombatra. Könnyen lehet, hogy ez a hétvége újra feléleszti bennetek a szenvedélyt, és visszahozza az életetekbe a megkopott érzelmeket.

Bőség: Most fontos a számodra, hogy másoknak is segíts a pénzeddel. Fontos, hogy ne csak önmagadra költs, hanem olyanoknak is segíts, akik nem tudnak magukon segíteni. Egyszerűen csak keresd meg azt a lehetőséget, amivel a legtöbbet segíthetsz másoknak. Lehet, hogy pont a baráti körödben van valakinek szüksége egy kis anyagi támogatásra.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A hirtelen jött veszekedések és az összezördülések talán ijesztőek lesznek eleinte a hétvégén. Lassan azonban rájössz majd arra, hogy nem érdemes belemenned ezekbe a beszélgetésekbe. Nem érdemes átvenned mások feszültségét, még akkor sem, ha a szerelmed az, aki mostanában a szokottnál is idegesebb. Te csak őrizd meg a belső derűdet, mert ez a legjobb, amit tehetsz!

Bőség: Könnyedebben kellene venned a pénzügyeket. A hétvégén talán túlzottan is komoly aggodalmat mutatsz valami miatt, ahelyett hogy egyszerűen csak elfogadnád a helyzetet. Tudnod kell, hogy minden anyagi nehézség megoldható, még akkor is, ha hirtelen nem tudod ki fog segíteni neked ebben a helyzetben.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Végre teljesen önmagad lehetsz! Persze a környezeted egy része talán nem örül annak, hogy az egyéniséged ennyire megerősödött az elmúlt időszakban. A szerelmed azonban úgy éli meg ezeket a napokat, hogy végre visszakapja azt az embert, akibe beleszeretett. A hétvége legnagyobb tanulsága pont az, hogy megéri önmagadnak lenni, akkor is, ha azt hiszed, túl sok leszel másoknak.

Bőség: Igen fontos dologra jössz rá a pénzügyekkel kapcsolatban: valami nincs jól megszervezve, kitalálva az életedben a pénzzel kapcsolatban. Talán itt lenne az ideje annak, hogy azon is elgondolkozz, hogyan tudod jól befektetni, jól fialtatni a megtakarításaidat. Most gondolkozz hosszabb távon, mint szoktál.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Erős vágy él benned arra, hogy megváltoztasd a kapcsolatod dinamikáját. Szeretnéd, ha mostantól több figyelmet kapnál a párodtól, és ha kevesebbet koncentrálna azokra a dolgokra, amelyek szerinted olyan feleslegesek. Most érdemes erről őszintén és játszmák nélkül beszélned a szerelmeddel. Fontos, hogy ő bármit is dönt, fogadd el ezt a döntést. Ne felejtsd el: ő is pontosan azt teszi, amiről azt gondolja, hogy mindkettőtöknek jó lesz.

Bőség: Kezded érezni, hogy milyen hatalmas fába vágtad a fejszédet. Kezded érezni, hogy milyen nagy terhet vettél magadra az elmúlt időszakban. Tudnod kell, hogy hamarosan jön a megoldás azokban a pénzügyekben, amelyekben egyelőre csak a kérdőjeleket és a megoldandó feladatokat látod.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Miközben azt gondolod, hogy most már minden sokkal egyszerűbb lesz, a helyzet valójában folyamatosan egyre bonyolódik. A hétvégén talán megkérdőjelezed mindazt, amit eddig a kapcsolatotokról gondoltál, és könnyen lehet, hogy most már annak van itt az ideje, hogy teljesen új nézőpontot válassz magadnak. Ez a nézőpont legyen a szeretet nézőpontja!

Bőség: Egy kicsit olyan vagy, mint egy hisztis gyerek: miközben követelsz valamit, amikor megkapod, azonnal el is dobod azt. Most sokan vannak körülötted, akik nem értik a viselkedésedet, és akik nem értik, hogy miért utasítod vissza a segítő kezeket. A hétvégén próbáld meg észrevenni, hogy milyen sokan állnak melletted azért, mert szeretnek téged.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Végre érted a szerelmedet! Végre tudod, hogy mit szeretne, mi motiválja, hogy mit gondol a kapcsolatotokról. De hirtelen megint minden olyan titokzatossá válik. Tudnod kell, hogy nem az a cél, hogy tökéletesen átlásd a szerelmed terveit, hanem az a cél, hogy tökéletesen elfogadd a szerelmed terveit. A hétvégén elég lenne szeretned őt ahelyett, hogy értelmezni akarod.

Bőség: Azzal zavarhatod össze a leginkább a környezetedet, hogy nem vagy hajlandó mindent úgy csinálni, ahogyan ők javasolják. Ebben igazad is van. A baj csak az, hogy közben te is elvárod másoktól, hogy úgy ugráljanak, ahogyan te fütyülsz. Amikor a saját önállóságodat követeled, akkor jusson eszedbe az is, hogy önállóságot adj másoknak.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Úgy tűnik, hogy az életed visszafelé halad: sorra történnek veled azok az események, amelyek évekkel ezelőtti emlékeket hívnak elő belőled. Fontos, hogy értsd: ez a folyamat a lelki sebeid begyógyításáról, az életed újrakalibrálásáról szól. Most ne rettenj meg a múlt visszatérésétől, hanem ismerd fel ebben a gyógyítás, a gyógyulás és a változás lehetőségét.

Bőség: Sokkal egyszerűbb jó pénzügyi döntést hozni, mint azt gondolnád. Mostanában egyébként sem az a baj a pénzügyeiddel, hogy rossz döntéseket hozol, hanem az, hogy halogatod a döntések meghozatalát. A hétvége tökéletes alkalmat kínál a cselekvésre és a halogatás végleges befejezésére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top