Horoszkóp

Így edzünk és jógázunk a horoszkópunk szerint – 1. rész

Nem tudod milyen edzéstípust, vagy éppen a jóga melyik alfaját válaszd? A horoszkópod a jellemedhez igazodva segít dönteni!

 Nem tudod eldönteni, milyen mozgást iktass be az életviteledbe? Rátaláltál ugyan a jógára, de elvesztél a sok irányzat között? A horoszkópod a segítségedre siet: elárulja, milyen típusú, intenzitású és hangulatú edzések valók hozzád. 

Még több életmódhoroszkóp az NLCafén:

Így edzünk és jógázunk a horoszkópunk szerint - 1. rész

Víz elemek (Rák, Skorpió, Halak)

 A Víz jegyek általánosságban a jóga lassabb típusait kedvelik: a hathát, a yin yogát vagy a pilatest. Szeretnek otthon gyakorolni, de a Rák és a Halak azt is hasznosnak tartja, ha az órán segítenek nekik. A Halak és a Skorpió a meditációt is kedvelik. A Skorpió kivételével nem bírják az izzadós órákat – ő viszont nyugodtan elmehet egy izzasztó Bikram jógára is, mert szereti a kihívást. A Rák pedig bátran erősítse a testét keményebb órákon is (például TRX-en), mert szuper az állóképessége, és könnyen izmosodik – ez pedig örömöt okoz majd neki.

Így edzünk és jógázunk a horoszkópunk szerint - 1. rész

Levegő jegyek (Ikrek, Mérleg, Vízöntő)

A Levegő elem szülöttei nem tartanak ki csak egy edzésforma mellett. Hogy ne unják el magukat, szeretik keverni a mozgástípusokat. Az újdonságokra kifejezetten vevők. Nem bánják, ha az egész csoport előtt állnak, sőt élvezik, hogy az órákon ismerkedhetnek is. A tenisz, a zumba a  jó választás számukra.

Forrás: YogaJournal

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top