Horoszkóp

Minden csillagjegynek van egy titkos tulajdonsága – tudd meg most a sajátod! 2 .rész

Egy csillagjegynek sem marad rejtegetni valója!
  • Minden csillagjegynek van egy titkos tulajdonsága tudd meg most a sajátod! 1 .rész

Ikrek

Az Ikrekkel kapcsolatban nem árt tudni, hogy hajlamosak két csapatban játszani. Mindig azt mondják, amit hallani akarsz, aztán a hátad mögött az ellenkezőjét. Ebben nincs rosszindulat, inkább megfelelési kényszernek mondanánk.

Rák

A Rákok nagyon empatikusak, de ez nap végére teljesen kimerítheti őket. Meg kell tanulniuk feldolgozni a rengeteg érzelmet, amit befogadnak, különben kiégnek.

Oroszlán

Az Oroszlánok szemtől szemben elbűvölőek tudnak lenni de ha az útjukban állsz, eltávolítanak onnan. Ha valamilyen célt kitűztek maguk elé, addig nem nyugszanak, míg el nem érik.

Szűz

A Szüzektől ne vedd zokon, ha ahelyett, hogy találkoznátok, egyedül maradnak. Ez csak azért van, mert elfoglaltak, és inkább addigra hagyják a találkozót, mikor teljes erővel rád tudnak koncentrálni.

Mérleg

A Mérlegekről jó tudni, hogy mindenkit egyenlően kezelnek. Ha másként érzed, az csak azért lehet, mert kifelé hűvösnek mutatkoznak.

Skorpió

 A Skorpió megszállottan kutatja az igazságot, ám hogy ezt kicsikarja, ő maga hajlamos cseles kis hazugságokra. Nem titok, hogy rossz tulajdonságai közé tartozik a birtoklási vágy és a féltékenység is.

Forrás: Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top