Horoszkóp

A horoszkópod elmondja, miért dobtak ki – 1. rész

Egy szakítás sose könnyű, de még nehezebb feldolgozni, ha nem tudod az okát. A csillagjegyed segít a dolog végére járni.

 A horoszkópod nem csak azt tudja, milyen számodra az ideális pár, vagy hogy hogyan viselkedsz egy kapcsolatban. Ha épp túl vagy egy szakításon, de nem tudod, valójában miért ért véget a szerelem, még nehezebb lesz feldolgozni a veszteséget. De szerencsére az asztrológiához ebben az esetben is fordulhatsz: a csillagjegyedből ugyanis könnyen kikövetkeztethető, miért lett szakítás a dolog vége.

A horoszkópod elmondja, miért dobtak ki - 1. rész

Kos

A Kosok bizony kimerítővé tudnak válni: kezdetben a vibrálásuk vonzó, ám később a türelmetlen jellemük az őrületbe kergethet. Nehéz lépést tartani az állandóan változó érdeklődési körükkel, és az is előfordulhat, hogy nem viselkednek elég toleránsan. 

Bika

A Bikák esetében nem nehéz kitalálni, mivel mehettek a másik fél agyára: makacsságuk miatt nehéz velük egyről a kettőre jutni. Kevés ember tolerálja, hogy mindig a másik akarata érvényesül. A Bikával szakítás után sem lesz könnyebb: ahhoz is túl makacs, hogy elengedjen.

Ikrek

A “kétarcú” Ikreken borzasztóan nehéz kiigazodni. Egyik nap imádnak, másik nap bizonytalanságba taszítanak. Így nem lehet benne biztos a partnerük, hogy valóban elkötelezettek, és inkább tovább áll valami biztosabb felé.

Rák

A Rákok azok a típusok, akik annyira ragaszkodóak és szeretetéhesek, hogy könnyen ragaccsá válhatnak. Szentimentális rajongásuk akár a másik agyára is mehet. Eközben viszont nehezen nyílnak meg, ami szintén okot adhat a szakításra.

Oroszlán

Az Oroszlán nem arra vágyik, hogy szeressék – azt várja, hogy csodálják. Ha az Oroszlán nem kapja meg ezt a rajongást, kibírhatatlanná válik. A narcisztikus hajlamuk mellett a csalfaságuk is okozhatja a kapcsolat végét.

Szűz

 A Szüzekkel az a gond, hogy annyira el vannak foglalva a saját dolgaikkal – munka, karrier, hobbi –, hogy teljesen megfeledkeznek a párjukról. Így bár a szakítás jogos, mégis rosszul fogja érezni magát, aki egy Szűzzel szakít: hiszen egy csodálatos, kedves embert hagyott ott. 

Forrás: Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top