Horoszkóp

Így eszünk, fogyunk és látjuk a testünket a csillagjegyünk szerint – 2. rész

Az, hogy melyik csillagjegy alatt születtünk, azt is meghatározza, hogyan étkezünk, és milyenek a testi adottságaink. Lássuk, hogyan élnek és látják saját magukat a Föld és a Tűz jegyek szülöttei!
  • Így eszünk, fogyunk és látjuk a testünket a csillagjegyünk szerint – 1.rész

Bika

A Bikákra jellemző a kerekded alkat, ami nem csoda, hiszen imádják a cukrot. A csoki lehetne a középső nevük. Ám ez nem jelenti, hogy elhízottak lennének – csak szeretik étellel kényeztetni magukat. Általában gyönyörűek, de nagyon gyakran testképzavarosak.

Így eszünk, fogyunk és látjuk a testünket a csillagjegyünk szerint - 2.rész

Szűz

A Szüzek imádnak diétázni, tisztítókúrát tartani, nyersen és zöld alapon étkezni – mondhatni, hogy a téma szakértői. Ám ha senki nem látja őket, gyakran esnek “bűnbe”, és ilyenkor képesek más heti cukor-, illetve szénhidrátmennyiségét elfogyasztani. Szeretnek az evésről beszélni, szépek, de sose hinnék el magukról, hogy azok.

Bak

A Bak jegy szülöttei alapvetően fittek. Tudatosan és fegyelmezetten étkeznek, amivel elsősorban az egészségük megőrzése a céljuk. A külső nagyon fontos számukra, és ha úgy érzik, jó formában vannak, arra nagyon büszkék tudnak lenni.

Kos 

A Kosok természetesen erősek – ha edzenek, hihetetlen gyorsan érnek el látványos eredményt. Nagy étvágyuk van, és válogatósnak egyáltalán nem mondhatók. Ami a szerencséjük, hogy gyors az anyagcseréjük

Oroszlán

Az Oroszlánok a tányérjukon is imádják a szépséget. Szeretnek diétázni, ilyenkor büszkék magukra. Sok energiájuk van és könnyedén égetik el a kalóriákat, ami fontos a számukra, hiszen legszívesebben állandóan változtatnának a súlyukon.

Nyilas

 A Nyilasok minden jegynél többet esznek – ám többet is edzenek! Az egójuk nem foglalkoztatja őket, számukra a mozgás kalandot és szórakozást jelent. Ha diétáznak, az általában egy hétig tart – egyébként főleg krumplit és húst szeretnek enni.

Forrás: Yogajournal

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top