Horoszkóp

Így eszünk, fogyunk és látjuk a testünket a csillagjegyünk szerint – 1.rész

Az, hogy melyik csillagjegy alatt születtünk, azt is meghatározza, hogyan étkezünk, és milyenek a testi adottságaink. Most erre derítünk fényt.

Tudtad, hogy a csillagjegyed alapvetően befolyásolja az étkezési szokásaidat? Sőt, még a testfelépítésünk is determinálva van azáltal, hogy milyen csillagzat alatt születtünk. Most megtudhatod, hogyan eszel, diétázol a csillagjegyed szerint, és azt is milyen testalkattal áldott meg a horoszkópod, valamint, hogy hogyan látod magad. Kezdjük a víz és levegő elemek szülötteivel!

Rák

A Rákokra minden jegynél inkább igaz, hogy esznek bánatukban, és esznek örömükben is. Igazi komfortétkezők. Lehet, hogy kicsit kerekebb formákkal áldotta meg őket a sors, viszont nagyon könnyen izmosodnak, és talán a legerősebbek a csillagjegyek között.

Skorpió

A Skorpiók hajlamosak függeni és túlzásba esni – legyen szó akár csokiról, alkoholról, de ugyanúgy kemény diétákról is. Megeshet, hogy felszednek pár pluszkilót, de az is biztos, hogy túlontúl kritikusak magukkal szemben.

Halak

A Halak jegy szülöttei általában gyönyörű nők, ám sajnos könnyen eshetnek étkezési zavarokba. Akárcsak a Skorpiók, ők is a végletek emberei: lehetnek elhízottak és szuperfittek is. Nagyon válogatósak, és pontosan tudják, milyen ételt szeretnek és milyet nem.

Így eszünk a csillagjegyünk szerint - 1.rész

Mérleg

A Mérlegek természetesen jól néznek ki, és el is fogadják magukat – ám ezzel nem hencegnek. Többféle diétát szívesen kipróbálnak, és meglehetősen édesszájúak is.

Ikrek

Az Ikrek mindenkinél többet esznek, mégis vékonyak maradnak. A titok a hozzáállásuk: azért esznek, hogy éljenek, nem azért élnek, hogy egyenek! Szexisek, és a testképük is rendben van.

Vízöntő

 A Vízöntők étkezési szokásai általában meghökkentőek: szeretik az ínyencségeket és az étkezési ritmusok teljesen hektikus. De nincs problémájuk a külsejükkel és ez a magabiztosság csak még vonzóbbá teszi őket.

Forrás: Yogajournal

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top