Horoszkóp

Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2016. 09. 09.

Napi horoszkóp, ami segít elindítani a napod, legyen szó randiról, beszélgetésről vagy nagy bejelentésről. Szerelmi horoszkóp és útravaló, amit a négy elem ihletett.

Föld (Bika, Szűz, Bak) – Napi szerelmi horoszkóp

Olyan lendületben vagy szerdán, hogy mások alig tudnak leállítani. Ha ma magyarázni kezdesz, akkor hatalmas elánnal bizonygatod az igazadat, és hatalmas lendülettel mondogatod, hogy minek hogyan kellene lennie szerinted. 

A nap mottója: “Senki sem találja meg azonnal azt, amit szeretne. De ha mindennap csak erre pazarlod az idődet, a legvégén semmit sem fogsz találni.”

 Nézd meg a napi horoszkópodat is!

Tűz (Kos, Oroszlán, Nyilas) – Napi szerelmi horoszkóp

Úgy tűnik, hogy szerdán könnyedén veszíted szemed elől a célodat. Ma talán azt is elhiszed, hogy másokon múlik, eléred-e ezt a célt. 

A nap mottója: “Aki türelmetlen magával szemben, soha nem lesz boldog, mindig kapkodni fog, hiszen abban a pillanatban, hogy megkapja azt, amire vágyik, valahogy minden értelmét veszti, hiszen nincs már miért küzdeni.”

heti angyalhoroszkópodat láttad már?

Négy elem szerelmi horoszkóp - június 17.

Víz (Rák, Skorpió, Halak) – Napi szerelmi horoszkóp

Ma felfedezheted, hogy az egyéniségedben és az egyediségedben milyen hatalmas erő és gyógyító energia rejlik.

Nap mottója: “Ilyesmire csak a szerelem képes… kézen fogni egy (…) életet, és azt mondani neki: gyere!”

Nézd meg a pénzhoroszkópodat 2016-ra!

Levegő (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) – Napi szerelmi horoszkóp

Nem biztos, hogy továbbra is magaddal kellene hordoznod azt a fájdalmat és azt a megbántottságot, amit cipelsz már egy ideje. 

A nap mottója: “Ha ilyen áldozatot kell hozni, a másik üdvéért fenekestül felforgatni mindent, akkor igazán kell szeretni.”

Húzz egy szerelmi jóskártyát!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top