Horoszkóp

Angyalasztrológia: a Bikák angyala

Horoszkópod nem csupán jellemedről árulkodik. Azt is megmutatja, milyen karakterrel rendelkezik védőangyalod, hogyan segít a boldogság és béke elérésében. Szívleld meg tanácsait és üzenetét!

Az angyalokról

Az “angyal” kifejezés a görög “angelos” szóból származik, melynek jelentése: “hírvivő”. Az angyalokat mindig is emberszerű lényeknek képzeltük, hatalmas szárnyakkal, glóriával, ragyogó fehér kisugárzással. 
Azt is mondják, hogy az angyaloknak nincs fizikai életformájuk. Ők fényből és energiából álló lények. A Teremtő és az emberiség közötti összekötő kapocsként léteznek. Az angyalok eljönnek, ha hívjuk őket. Felvehetnek férfi vagy női alakot is. Elhozzák a feltétel nélküli szerelmet, vagy óvó üzeneteket közvetítenek, melyek megvédenek a kritikus időkben, illetve a spirituális átalakulás során.
Mindenfelé vannak angyali képek, jelenések körülöttünk: angyalos könyvek, naptárak, poszterek, s még sorolhatnánk. A vallási hovatartozástól függetlenül szinte mindenki ismeri és szereti az angyali ábrázolásokat. 
Mivel hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy az angyalok szellemi lények, ezért talán nincs is születésnapjuk. Ugyan az angyaloknak nincsenek csillagjegyeik és asztrológiai születési képletük, a következő angyalasztrológia mégis érdekes lehet.
Ha hiszel az angyalokban, akkor mindig is melletted lesznek, vállvetve. Csak rajtad áll, hogy megnyílsz-e nekik, és elfogadod-e segítségüket.

A Bikák angyala

Bár angyalod földhözragadt, mégis rávezet a helyes útra. 

A Bika-angyal kissé konok, de a végtelenségig türelmes. Ha le akarsz vágni egy kanyart, ő nem hagyja. Addig jár a sarkadban, amíg be nem látod a hibádat, és el nem tántorít a rossz útról, vissza az egyenes ösvényre. A Bika-angyal józan eszű, és nagylelkűen megosztja veled ezt a képességét. A Bika-angyal ritkán csöpögős vagy drámai, de veled tart jóban-rosszban, erőt ad a nehéz időkben és jó tanácsokat a mindennapokban. 

Még több horoszkóp Bikáknak:
Itt a mai angyalkártya az angyalok üzeneteivel és tanácsaival
Napi kínai mantra – pozitív gondolatok mára
Heti Bika-horoszkóp – Nézd meg, milyen lesz a heted!
Heti Bika-angyalhoroszkóp – Melyik angyallal dolgozz együtt a héten?
Hétvégi Bika szerelmi és bőséghoroszkóp – Mi vár rád a szerelemben és az anyagi ügyekben?
Havi Bika-horoszkóp – Megmutatjuk, milyen lesz a hónap!
A Bika jegy jellemzése –  Tudd meg, milyenek a Bikák!
A Bika mint aszcendens – Kattints ide, és tudj meg mindent a Bika aszcendensű emberekről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top