Horoszkóp

Angyalasztrológia: a Kosok angyala

Horoszkópod nem csupán jellemedről árulkodik. Azt is megmutatja, milyen karakterrel rendelkezik védőangyalod, hogyan segít a boldogság és béke elérésében. Szívleld meg tanácsait és üzenetét!

Az angyalokról

Az “angyal” kifejezés a görög “angelos” szóból származik, jelentése: “hírvivő”. Az angyalokat mindig is emberszerű lényeknek képzeltük, hatalmas szárnyakkal, glóriával, ragyogó fehér kisugárzással. 
Azt is mondják, hogy az angyaloknak nincs fizikai életformájuk. Ők fényből és energiából álló lények. A Teremtő és az emberiség közötti összekötő kapocsként léteznek. Az angyalok eljönnek, ha hívjuk őket. Felvehetnek férfi vagy női alakot is. Elhozzák a feltétel nélküli szerelmet, vagy óvó üzeneteket közvetítenek, melyek megvédenek a kritikus időkben, illetve a spirituális átalakulás során.
Mindenfelé vannak angyali képek, jelenések körülöttünk: angyalos könyvek, naptárak, poszterek, s még sorolhatnánk. A vallási hovatartozástól függetlenül szinte mindenki ismeri és szereti az angyali ábrázolásokat. 
Mivel hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy az angyalok szellemi lények, ezért talán nincs is születésnapjuk. Ugyan az angyaloknak nincsenek csillagjegyeik és asztrológiai születési képletük, a következő angyalasztrológia mégis érdekes lehet.
Ha hiszel az angyalokban, akkor mindig is melletted lesznek, vállvetve. Csak rajtad áll, hogy megnyílsz-e nekik, és elfogadod-e segítségüket.

A Kosok angyala

Angyalod tüzes, és bármikor tettre kész érted. 
Ez egy harcos angyal, aki nemcsak az ördög ellen küzd lángoló karddal a kezében, hanem téged is nyakon ragad, és kirángat a bajból és a veszélyes helyzetekből. Ha rosszat cselekszel, szörnyen viselkedik veled. A Kos angyal nem fecsérel szavakat arra, hogy elmondja, mit csinálsz rosszul, és mi történik, ha nem hagyod abba. A Kos angyal nem is igazán tapintatos. De fejlett érzékkel el tudja dönteni, mi a jó és mi a rossz, ami nagy segítség lehet ebben a sötét erkölcsű világban.

 Még több horoszkóp Kosoknak:
Itt a mai angyalkártya az angyalok üzeneteivel és tanácsaival
Napi kínai mantra – pozitív gondolatok mára
Heti Kos-horoszkóp – Nézd meg, milyen lesz a heted!
Heti Kos-angyalhoroszkóp – Melyik angyallal dolgozz együtt a héten?
Hétvégi Kos szerelmi és bőséghoroszkóp – Mi vár rád a szerelemben és az anyagi ügyekben?
Havi Kos-horoszkóp – Megmutatjuk, milyen lesz a hónap!
A Kos jegy jellemzése –  Tudd meg, milyenek a Kosok!
A Kos mint aszcendens – Kattints ide, és tudj meg mindent a Kos aszcendensű emberekről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top