Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Energikus hétvége vár rád

Mihez kezdesz ezzel a sok energiával? Hogyan tudod irányítani a benned zubogó életerőt? Képes vagy arra, hogy megzabolázd, hogy a saját szolgálatodba állítsd, vagy hagyod, hogy elfolyjon, esetleg szétrobbantson a feszültség? Ha most képes vagy arra, hogy csatornázd a benned és körülötted zubogó energiákat, a hét végére sok mindent rendbe tehetsz az életedben, amikkel eddig nem tudtál mit kezdeni.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Mintha egy furcsa körtáncot járnál a pároddal, amelynek egyikőtök sem ismeri a szabályait, ezért folyton egymás lábára léptek, és ettől egyre feszültebb a helyzet. Tudom, hogy szétvet a tettvágy, de most jobb a lassítás. Egyszerűen csak kérdezd meg őt, mit tehetnél érte. Kérdezd meg, hogy mivel segíthetnél neki. Ebből azt is megtudhatod, hogy ő mivel segít éppen neked. Nem kell, hogy ez egy “nagy beszélgetés” legyen, néhány egyszerű, kedves szó és kérdés segíteni fog abban, hogy értsd, ami körülöttetek, bennetek és veletek zajlik a hétvégén.

Bőség: Mindig túl sokat adsz magadból, és ezzel elijesztesz másokat. Nem azzal van baj, ha valakinek segítesz, vagy ha valakit megajándékozol. De fontos, hogy ezt a hétvégén hogyan teszed. Mit mondasz, milyen arckifejezéssel és milyen gesztikulációval. Fontos, hogy tudd: senki sem szereti azt érezni, hogy könyöradományt kap tőled.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Ha hirtelen nem tudod, hogy mi a helyzet, hányadán állsz a szerelmeddel, akkor érdemes megállnod egy pillanatra. Érdemes átgondolnod azokat a helyzeteket, amelyek közöttetek zajlanak, és érdemes beszélned is a pároddal. De nem árt, ha tudod, hogy most te vagy a kommunikatívabb. Ő talán nem képes arra, hogy megfogalmazza mindazt, ami benne zajlik. Talán jobb lenne, ha most a szavait nem akarnád szó szerint értelmezni. Biztos, hogy minden szava kifejező, de érdemes megnézned a szavak mögötti réteget, a motivációt, a szándékot, mielőtt túl nagy jelentőséget tulajdonítasz a szavaknak.

Bőség: Ösztönösen a bőség irányába mész minden helyzetben. Erről az útról csak akkor térsz le, amikor úgy döntesz, hogy valaki más útját, módszereit, döntéseit kezded el lemásolni. Könnyen lehet, hogy csak annyi a dolgod a hétvégén, hogy visszatérj a gyökerekhez, hogy visszatérj önmagadhoz és ahhoz a belső bölcsességhez, amely elvezet a bőséghez.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Kicsit túl nagy lett mostanában körülötted a tömeg. Egy kis csendre, egy kis nyugalomra, egy kis békére vágysz. Arra vágysz a hétvégén, hogy egyedül lehess, hogy fontos és hasznos én-időt tölthess együtt önmagaddal. Fontos, hogy a párod értse: nem belőle van eleged, hanem a nyüzsgésből. És talán az sem biztos, hogy neki ne lenne szüksége arra, hogy veled kettesben töltsön egy kis időt. Szóval az én-időd mellett most legyen egy kis mi-időtök is. Olyan idő, amit csak kettesben töltötök, gyerekek, ismerősök és mindenki más nélkül. Ez segít abban, hogy a romantika visszatérjen a kapcsolatotokba.

Bőség: Kell egy kis lazaság ahhoz, hogy a most körülötted végbemenő pénzügyi folyamatokat jól kezeld. Kell egy kis magabiztosság ahhoz, hogy azt tudd mondani: ez még teljesen belefér. Vedd észre, hogy mindaz, ami most elmegy tőled, olyasmi, amire neked nincs szükséged, másoknak viszont sokkal fontosabb, mint neked.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Tele vagy lendülettel, és tele vagy arra vonatkozó tervekkel, hogy hogyan lesz ez a hétvége faltól falig tele programokkal. A szerelmed pedig tele van arra vonatkozó tervekkel, hogy hogyan fogtok lassítani, és hogyan fogjátok kipihenni a nyár fáradalmait. Fontos, hogy megértsd: most te vagy az, aki energetizálhatod a párodat, te vagy az, aki lendületet és erőt adhatsz neki. Ehhez pedig nem aktív pihenésre, hanem egymásra figyelésre és egymásra hangolódásra van szükségetek. Fontos, hogy most olyan sok időt töltsetek együtt, amilyen sok időt csak tudtok.

Bőség: Sokan vannak körülötted, akiktől érdemes pénzügyi szervezést tanulni. Nem, nem úgy értem, hogy kérdezd meg őket, pláne nem úgy, hogy menj el egy tanfolyamra. Hanem úgy, hogy lesd el a trükköket. Figyeld meg, mit tesznek, hogyan beszélnek, hogyan döntenek, hogyan viselkednek azok, akikre azért nézel fel, mert gazdagok, vagy mert jól kézben tartják a karrierjüket.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Ha az álmodozás vagy mások potenciáljának felfedezése olimpiai sportág lenne, többszörösen aranyérmes lennél. Azonban nem biztos, hogy az, amit másokba belelátsz, valóban meg is valósul. Könnyen lehet, hogy rossz embereket választasz ahhoz, hogy kihozd belőlük a legjobbat. Most arra kellene figyelned, hogy ne te akard észrevenni, kiásni, felszínre hozni a párodban szunnyadó lehetőségeket. Egyszerűen csak hagyd, hogy ő maga fedezze fel ezeket, ő maga bányássza ki ezeket, és maga kovácsoljon belőlük valódi értékeket. Vagy legalább olyasvalakit válassz, aki önmaga képes felismerni a saját lehetőségeit, és nem rád vár ezzel.

Bőség: Végre foglalkozhatnál magaddal is. Végre foglalkozhatnál azzal is, hogy mi lesz a saját pénzügyeiddel. Van valami, amit folyton halogatsz, amit nem vagy képes megtenni, összehozni, talán egy összeg, amit régóta szeretnél összegyűjteni. A hétvégén elkészíthetnéd a haditervet, ami ennek az összegnek a megszerzésében, a bőségedben való továbbhaladásban segít. A hétvégén megrajzolhatod a bőségtérképedet.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Egy kicsit kezdesz elveszni a tervek, vágyak, kívánságok, kérések, feladatok és munkák erdejében. Most talán azt éled meg, hogy a hétköznapok nagy nyomással nehezednek rád (úgy értem, az előtted álló hétköznapok), és attól tartasz, hogy nincs elég eszközöd ahhoz, hogy mindent egyszerre oldj meg. Szerencsére nem is kell mindent egyszerre megoldanod. Ez a hétvége legyen a családé és a szerelemé. A munkát, a barátokat, az egészségügyi gondokat hagyd magad mögött, vagy tedd félre azokat egy kicsit. A szerelmed egyébként is segít abban, hogy megfeledkezz mindarról, ami a világban zajlik körülötted.

Bőség: A pénzügyeket is nyugodtan tedd félre erre a hétvégére. Mielőtt azonban ezt megtennéd, még számold ki, hogy menyi van a családi kasszában a hétvégi programokra, hiszen a gyerekek most többet költhetnek, mint amennyi optimális lenne. Ha csak annyi van nálatok, amennyit most a hétvégi nasikra és programokra szántok, akkor nem fogtok túlköltekezni.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Minden kapcsolat tele van a múlt nehéz energiáival, a múltban elkövetett (vagy el nem követett) tettek erejével. Ez teljesen természetes. De időnként érdemes kipucolni a kapcsolatból ezeket a múltbeli sérelmeket. Nagyjából úgy, mint amikor a hűtőben átnézed, minek járt le a szavatossága. Párkapcsolati szempontból mindennek lejárt a szavatossága, ami nem most történt. Ami a múlt, azt engedjétek el nyugodtan. Ami a jövő, azon pedig ne most kezdjetek el agyalni. Egyszerűen csak érkezzetek meg a mosthoz, ahhoz az időpillanathoz, amelyben friss szemmel nézhettek egymásra.

Bőség: Fontos, hogy értsd: a pénzügyileg számodra előnyös megoldásokat nem kell rád tukmálnia senkinek sem. Amikor valaki felhív azzal, hogy rájött, mi a neked megfelelő pénzügyi szolgáltatás, nyugodtan kezeld fenntartásokkal azt, amit mond. Ha azonban te magad találsz rá egy-egy pénzügyi termékre, érdemes közelebbről is megvizsgálnod azt, és végiggondolnod: szükséged van-e erre.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Nem akarod, hogy mások mondják meg, mit tegyél. A hétvégén hatalmas benned a szabadságvágy. De közben legalább ugyanilyen erős benned a kapcsolódás vágya is. Az a vágy, hogy a szerelmeddel lehess. Ez a két vágy könnyen eredményezi azt, hogy előjön belőled a zsarnok, és megelőzendő, hogy mások mondják meg neked, mit csinálj, te mondod meg a szerelmednek, hogy mit kell csinálnotok együtt. Jobb lenne egy kis demokratikus egyeztetés és némi empátia, hiszen a szerelmed most babusgatásra vágyik.

Bőség: A pénzügyi lehetőségeid kitágítására, a bőséged útjában álló akadályok lebontására kapsz lehetőséget a hétvégén. Ezekkel a lehetőségekkel akkor élhetsz a legjobban, ha megérted, minden fejben dől el. Most az a feladatod, hogy fejben találd meg azokat az új lehetőségeket és utakat, amiken hamarosan elindulhatsz majd.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Azt érzed, hogy valaki szavakból fon köréd kerítést, és a szavaival, a kommunikációjával akar téged bezárni, terelgetni, irányítani. Könnyen lehet, hogy a párodat érzed most manipulatívnak, és az is igen valószínű, hogy ő nagyon másképp látja a helyzetet. Lehet, hogy eljött az ideje annak, hogy a szerelmed szavai mögé nézz. Eljött az ideje annak, hogy észrevedd: ő nem manipulálni akar téged, csak megvédeni, megtartani, kényeztetni, szerelemmel körülvenni. Persze ezt hívhatod manipulációnak, ha te nem erre vágysz. De ha erre vágysz, akkor csak hagynod kellene, hogy ő intézkedjen.

Bőség: Azt érzed, hogy hatalmas a felelősség rajtad, amikor másoknak pénzügyi tanácsot adsz. Azt érzed, hogy ezek a tanácsok emberek élete felett döntenek. Pedig valójában pont elég lenne elmondanod a véleményedet, és hagyni, hogy mindenki eldöntse: tanáccsá alakítja-e azokat, vagy sem. Hidd el: ez a legbiztosabb megoldás, amivel nyugodt lelkiismerettel alhatsz majd.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: A szerelem energiát ad neked, de gyakran ütközik ellenállásba is benned. Mintha nem tudnád eldönteni, hogy beleengedd-e magad az érzelmek áradásába, vagy inkább ellenállj nekik. Talán itt az ideje fejest ugranod az ismeretlenbe, és hagynod, hogy feloldódj az érzelmekben. Talán itt az ideje annak, hogy megnézd: hova vezet az az érzelmi áramlat, amelyet hetek óta próbálsz elnyomni magadban. Lehet, hogy ez az irány szokatlan, meglepő, vagy ismeretlen neked. De sok szerelmet tartogat, az biztos.

Bőség: Cselekedned kellene egy pénzügyi tartozás ügyében. Akár neked tartoznak, akár te tartozol, most van itt az ideje annak, hogy tegyél valamit. Kezdd el szelíd határozottsággal kérni a tartozásod megadását, vagy kezdj el szelíd határozottsággal azon dolgozni, hogy meg tudd fizetni ezt az adósságodat. Mindkét ügyben sok segítséget kapsz most.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Van benned félelem attól, hogy a függetlenségedet feladd egy kapcsolatban. Vedd észre: senki sem azt kéri, hogy az egyéniségedet add fel. A szerelmed pusztán arra vár, hogy megmutasd azt is, hogy őt mennyire szereted. Ehhez pedig nem a függetlenség feladására, vagy az egyéniséged elnyomására, hanem a szeretet kimutatására van szükség a hétvégén. Szánj elég időt magadra, a családodra és a szerelmedre is. Hiszen most mindenki szeretne belőled egy pici darabot magának. Vagy talán nem is olyan pici darabot.

Bőség: Amikor azt hiszed, hogy nincsenek anyagi lehetőségeid, akkor nem a valóságot látod, pusztán annak egy általad választott olvasatát. Mivel ez az olvasat nem túl szerencsés, ideje lenne új szempontot választanod. Még csak az irányon sem kell változtatnod, amerre keresgélsz, pusztán a látókörödet kellene egy kicsit szélesíteni, és megnézni azt, ami eddig a perifériára szorult.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Vedd észre, hogy a kapcsolatod vagy a szerelmi életed visszafelé halad az időben: Sorra kerülnek eléd olyan helyzetek, amelyeket már megtapasztaltál. Sorra jönnek elő azok az emberek, akikkel már van közös múltatok. Most csak annyi a  dolgod, hogy a szeretetteli kapcsolódást válaszd. Az, hogy ezt milyen formában mutatod ki, kapcsolatfüggő: Ha egy boldog párkapcsolatban élsz, a most felbukkanó exeknek elég megbocsátani, és elengedni őket örökre. Ha azonban egyedül érzed magad, a most felbukkanó régi történetszálak talán a magány gyógyítására szolgálnak az életedben.

Bőség: Gyógyítsd meg magadban azt a tévhitet, hogy az anyagi ügyek olyan számolással és papírmunkával járnak, amelyekhez te nem értesz. Hidd el: az, aki bőségben él, nem a pénzét számolgatja, és nem a papírokat töltögeti. Az, aki bőségben él, élvezi azt, amije van, attól függetlenül, hogy az sok vagy kevés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top