Horoszkóp

Számmisztika: ha a sorsszámod négyes

A sorsszám megmutatja, életutadon milyen nehézségekre számíthatsz, és miként tudnál könnyebben boldogulni. Az életed során kapott lehetőségeket sorsszámod alapos ismeretével tudatosan befolyásolhatod.

A számmisztika nem csodaszer, nem mondja meg a jövőt, de hozzásegít ahhoz, hogy kiváló önismeretre tegyünk szert. Különböző számkulcsok segítségével kiszámolhatjuk, milyen feladatok állnak előttünk az életben. A számmisztika lehetőséget ad arra, hogy nevünk és születési dátumunk segítségével betekintést nyerjünk egy olyan misztikus világba, amely igazán lenyűgöző. Eme tudomány segítségével magunkévá tehetünk egy kis tudást, s ha jól használjuk, segíthet eligazodni a mindennapok világában. A számmisztika segítségével megoldódhat számos problémánk, amelyek eddig sikertelenné, boldogtalanná tettek bennünket. 

Olvasd el ezt is:

Hogyan számold ki a sorsszámodat?

Add össze születési dátumod évszámának számjegyeit addig, míg le nem redukálod egy számra.

Nézzünk egy példát. Ha valaki 1976-ban született, akkor a sorsszáma:
1 + 9 + 7 + 6 = 23 = 2 + 3 = 5
A sorsszám ebben az esetben: 5, azaz az ötös számhoz leírt elemzést kell elolvasnia. 

Ha a sorsszámod négyes

Életed központi kérdése a kitartás. Minden esetben ügyelned kell az apró részletekre, mert bizonyos dolgok könnyed átlépése gyorsan kudarchoz vezet. Ezt már megtapasztalhattad néhányszor, így a jövőben erre figyelj oda alaposabban. Fejleszd ki magadban az önuralmat és egy magasabb fokú toleranciát. Életed során többször is hirtelen változásokkal kellett és kell szembenézned. Ez vonatkozik párkapcsolataidra, munkádra, otthonodra és barátaidra egyaránt. Ez többek között azért is alakul így, mert érzelmeidet csak nehezen fejezed ki. Sokszor környezeted a végletek emberének lát, ráadásul nehezen ismernek ki. Meg kell tanulnod alkalmazkodni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top