Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Ellentétek vonzásában, avagy már megint az kell, ami nincs?

Az, ami nincs, mindig sokkal izgalmasabb, mint az, ami itt van karnyújtásnyira. De vajon tényleg így kell-e ennek lennie? Nem lenne egyszerűbb abban meglátni az örömöt, a jót ami már van? Vagy legalább visszagondolni arra, amikor még ez sem volt meg, és hálásnak lenni azért, hogy végre van? A csillagok a hétvégén megmutatják neked, hogy néha azzal teremtheted meg a vágyaid teljesülését, ha annak örülsz, amid már megvan.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Kisebb érzelmi gubanccal indul a hétvégéd. Talán nem mindenki azt és úgy mondja neked, ahogyan azt hallani szeretnéd, ez pedig okoz benned némi feszültséget. Fontos, hogy tudd és értsd meg: ha most a megbocsátást választod, az nemcsak az egész hétvégédet gyógyítja meg, de az egész kapcsolódásodat is ezzel az emberrel. Ez akkor lesz különösen fontos, ha pont a szerelmed az, aki – talán akaratán kívül – megbántott téged.

Bőség: Minden pillanatban azon jár az eszed, hogy hogyan lehetne egy kicsit több pénzed, és hogyan lehetnének sokkal nagyobbak az anyagi lehetőségeid. Ez pedig azzal jár, hogy sajnos nem veszed észre a valódi lehetőségeket. Minél nagyobb benned az akarás, annál nagyobb az esélye annak, hogy elszalasztod a valódi lehetőségeket. Válaszd a hétvégén a lazaságot és a nyugalmat!

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Ne kérdőjelezd meg mások szavait a hétvégén! Most hajlamos vagy arra, hogy folyton megkérdőjelezd azt, amit mások mondanak. Most hajlamos vagy arra, hogy azt hidd: itt manipulálni akarnak, vagy egyszerűen csak hazudnak neked. Pedig az igazság az, hogy mindenki a lehető legjobb arcát próbálja mutatni neked, és mindenki a lehető legőszintébb akar veled lenni. A szerelmed is őszintén beszél, az más kérdés, hogy te el mered-e hinni ezeket a szavakat vagy sem.

Bőség: Minden kiadott forintod hasznos, és bőségesen megtérül. Ez nem azt jelenti, hogy csak arra költhetsz, amiről látod, hogy hasznos. Sőt! Azon például, hogy ezt a hétvégét a vízpart mellett töltsd, hogy fagyira, dinnyére, vattacukorra “szórd” a pénzed, talán nem látod a hasznosságot. Pedig ez a pihenés és kikapcsolódás bőségesen megtérül majd.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Nagyon egyszerű annak a módszere, hogy ismét közelebb kerüljetek egymáshoz a pároddal. Egyszerűen csak arra van szükség, hogy dicsérd meg őt. Tudom, te magad is bókokra és dicséretekre vágysz, de miből gondolod, hogy ő nem ugyanezt szeretné? Ha most elkezded a szerelmed dicsérgetését, ha felhívod a figyelmét a pozitív tulajdonságaira, a sikereire és mindarra, ami jó benne, hamarosan ugyanezt fogod visszakapni te magad is tőle. Ez pedig gyógyítólag hat mindkettőtökre.

Bőség: Szeretnél végre új dolgokat kipróbálni. Szeretnéd végre azt érezni, hogy minden rendben van, és minden jól működik az életedben. Ennek azonban nem a pénz a legfontosabb eszköze. Sőt! A valóságban az emberi kapcsolatok, a szeretetteli kapcsolódások sokkal értékesebbek a számodra és a környezeted számára is.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Fontos, hogy tudd: ha mindig azt mondod, amit érzel, azzal nem bántod meg a szerelmedet. Őt azzal bántod meg, ha a saját érzéseid helyett arról beszélsz, hogy szerinted neki mit kellene vagy nem kellene tennie, éreznie, gondolnia, mondania. Amikor önmagadról beszélsz, azzal mindig segítesz a másiknak, hiszen megmutatod, hogy neked mire van szükséged. Persze ez nem vonatkozik az önfényezésre, az arcoskodásra, a dicsekvésre. Ez csak arra vonatkozik, amikor önmagadról beszélsz őszintén és hitelesen.

Bőség: Attól tartasz, hogy nagy dolgokat elérni, szép eredményeket felmutatni csak kemény munkával lehet. Pedig ez nem így van. Az igaz, hogy az eredményekhez befektetett energia és munka kell. De nincs hozzájuk szükség kemény munkára. Egyszerűen csak kezdj el tenni az eredményekért, mert azok a hétvégén sokkal könnyebben érkeznek, mint gondolnád.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A hála az egyik legerősebb gyógyító érzelem. A hála az, ami segít meggyógyítani a kapcsolataidat és a kapcsolódásaidat. A hétvégén érdemes elmerülnöd a hálában, és a hétvégén érdemes sorra venned, hogy mi mindenért vagy hálás a szerelmednek és a szüleidnek. Az, ha felsorolod, összeszeded ezeket a családi hálákat, segíteni fog neked abban, hogy megérkezz a boldog szerelem állapotába. Ha pedig most épp nincs szerelmed, azt szedd össze, hogy az exeidnek mi mindenért vagy hálás.

Bőség: Ismered azt az érzést ugye, amikor mindig egy mondattal, pont egy mondattal többet mondasz, mint amennyit mondanod kellett volna. Nos úgy tűnik, hogy most a pénzügyeid is így működnek: egy körrel talán többet fizetsz, mint amennyit fizetned kellett volna. Érdemes lesz a hétvégén átszámolnod a pénzedet, és jobban odafigyelned a kiadásaidra és a bevételeidre is.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Most egy ismerős érzés kerít a hatalmába, és azt szeretnéd, ha ez a nosztalgikus hangulat határozná meg a hétvégédet. Könnyen lehet, hogy a szerelmed nincs ebben a nosztalgikus hangulatban. Könnyen lehet, hogy ő most nem is érti benned ezt a múltba vágyást. Érdemes lenne nyíltan elmesélned neki azokat a lelki folyamatokat, amelyek benned zajlanak, és amelyek segítenek neki abban, hogy megértse, miért olyan fontos neked most ez a nosztalgia.

Bőség: Ideje lenne végiggondolnod, hogy mit tettél évekkel ezelőtt akkor, amikor nehéz anyagi helyzetbe kerültél. Könnyen lehet, hogy az akkori megoldások ismét működnének. Könnyen lehet, hogy ismét ugyanazt kellene mondanod, tenned, mint akkor. Lehet, hogy most ugyanazok segítenek neked, és lehet, hogy ezúttal sokkal messzebb jutsz ezzel a támogatással.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Képes vagy arra, hogy csodákat tegyél másokkal. Képes vagy arra, hogy másokban feléleszd a szeretetet, az életkedvet és a boldogságot. Persze amikor ezt teszed, a szerelmed gyakran féltékenykedik. A megoldás pedig az lenne, ha őt is elvarázsolnád, ha benne is felélesztenéd a szerelmet, a varázslatot, a hitet és a boldogságot. Hiszen a szerelmetek pont azzal az ígérettel kezdődött, hogy mindig kölcsönösen elvarázsoljátok egymást. Ne hagyd, hogy a megszokás és az unott hétköznapok közétek álljanak.

Bőség: Úgy tűnik, hogy valaki nagyon-nagyon szeretné, ha segítenél neki. Úgy tűnik, hogy valaki nagyon-nagyon azon van, hogy neked mindenképp vele kelljen foglalkozni. Tudnod kell azonban, hogy neked nem feladatod mindenkit megmenteni. Tudnod kell, hogy jogod van vigyázni a pénzedre, és jogod van arra költeni, amire te szeretnéd (nem pedig arra, amire mások kérik).

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A kényes egyensúlyt kell megtalálnod a hétvégén. Azt a kényes egyensúlyt, hogy a sarkadra is állj, meg azért kedves és szeretetteli is maradj. Most szeretnéd meglelni a benned lévő odaadás és a parancsolgatás között az arany középutat. Azt az arany középutat, amely segíteni fog abban neked, a szerelmednek és mindenki másnak is, hogy megszülessen köztetek a harmónia. Ezt az arany középutat csak akkor találod meg, ha szánsz elég időt arra, hogy végiggondold: mikor mit és miért teszel. A hétvégén ne cselekedj hirtelen.

Bőség: Hirtelen felindulásból szívesen elkezdenél költekezni a hétvégén, de ez nem igazán lenne jó megoldás. Nem igazán érdemes azzal próbálkoznod, hogy most elszórd a pénzedet, mert hamarosan sokkal jobb és hasznosabb helyet találsz majd neki. A spórolás véglete helyett – ebben az ügyben is – az arany középutat kellene megtalálnod, azt a pontot, ahol megveszed azt, amit szeretnél, de nem veszel butaságokat.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Talán úgy éled meg, hogy elértéktelenedett a kapcsolatotok. Talán úgy éled meg, hogy elkezdett kiürülni, lapossá válni a szerelmetek. Fontos, hogy ne ess kétségbe, és tudd: a kapcsolatokban mindig van egyfajta hullámzás, egyfajta ciklikusság. Azzal, ha felismered ezt a ciklikusságot, segíthetsz magadnak abban, hogy tudd, mi a teendő. A hétvégén gondold végig, hogy mik azok a tevékenységek, amelyekkel a látszólagos távolságot csökkentheted magatok között. Válassz olyan programokat, amelyekben a szerelmed is szívesen vesz részt, és amelyek mindig gyógyítottak benneteket.

Bőség: Tele vagy ötletekkel, amelyek segítenek neked abban, hogy egyre nagyobb és nagyobb bőségben élhess. A kérdés csak az, hogy ezeket az ötleteket miért olyan alacsony hatásfokkal valósítod meg. Miért van az, hogy sok ötlet elsikkad vagy elgyengül, amire a fizikai megvalósításra kerül a sor? Ha megvan a válaszod, megvan az egyenes utad is a bőséghez.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Ha úgy érzed, hogy a szerelmed megszegett egy ígéretet, egyezséget vagy megállapodást, először azt kell végiggondolnod, hogy valóban létezett-e az az ígéret, egyezség vagy megállapodás. Könnyen kiderülhet, hogy ez valójában nem is létezett, és az is kiderülhet, hogy ő maga azt sem tudja, miről beszélsz. Az őszinte, nyílt és szeretetteli kommunikáció azért is fontos a hétvégén, mert ez az, amelyik segít kiküszöbölni ezeket a félreértéseket. Ez az, amelyik segít abban, hogy észrevegyétek: épp elbeszéltek egymás mellett.

Bőség: Mindig többet és többet akarsz adni, de egy idő után úgy érezheted, hogy kifogysz az adni valóból. Egy idő után úgy érezheted, hogy már nem tudsz mit adni, nem tudsz mit mutatni másoknak. Ha eljön ez a pont a hétvégén, akkor szánj elég időt a töltekezésre, és talán az egész jövő hetedet szentelhetnéd a feltöltődésre és az erőgyűjtésre.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Van egy részed, amelyik szívesen vet be trükköket, szívesen kér és kap engedményeket, és persze amelyik arról biztosít, hogy te mindent remekül csinálsz. De persze azt, hogy tényleg mindent remekül csinálsz-e, a párod (és a veled élők) tudnák megmondani. Most tehát érdemesebb lenne a visszajelzésekre figyelni, és talán kérdezhetnél is, talán beszélgethetnél is másokkal arról, hogy ők hogyan látnak téged. Különösen az lesz érdekes, ha megtudod, hogy a párod milyennek lát téged.

Bőség: Hajlamos vagy arra, hogy nagyon erősen beleragadj az anyagi világba, és hogy folyton ahhoz kösd a döntéseidet, hogy azok mit hoznak a konyhára, vagy éppen mennyit visznek el. Pedig sokkal jobb lenne a döntéseidet az alapján mérni, hogy a szíved mit tenne, és hogy a szíved mit választana, ahelyett, hogy mindig azt néznéd, mivel hogyan jársz az anyagi világban.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A szerelemben, a boldogságban nem működnek a tervek. Gondolj bele: a szerelem mindig a legváratlanabb helyeken és időkben köszöntött rád. Gyakran akkor érkezett, amikor már mindent feladtál. Könnyen lehet, hogy ezt a jó szokását most is megtartja, és akkor tör rád, amikor már nem is számítasz rá. A hétvége váratlan szerelmi és párkapcsolati fordulatai abban segítenek neked, hogy jobban lásd: mit is szeretnél valójában. A hétvége abban segít neked, hogy tudd és értsd: a szerelem mindig meggyógyítja a szívedet, legalábbis ha őszinte szerelem.

Bőség: Fogadd el a kritikát, és fogadd el a külső visszajelzéseket. Úgy tűnik, hogy nagy szükséged van arra, hogy a külső szemlélők megosszák veled a gondolataikat és a benyomásaikat. Ezek segítenek neked abban, hogy új ötleteid, új elképzeléseid szülessenek azzal kapcsolatban, amit és ahogy csinálni szeretnél. Most érdemes átbeszélned másokkal a helyzetedet, és legalább átgondolni a szavaikat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top