Horoszkóp

Szerelemhoroszkóp: ha a szívszámod kilences

Az ábécé betűi kifejezhetők egyszerű számokkal. A szívszám a magánhangzók számából képzett összeg. Megmutatja érzelmi életedet, mások elől elrejtett vágyaidat és félelmeidet.

Mi a szívszám? 

A szívszám az egyén belső, érzelmi életére, mások elől rejtett vágyaira és félelmeire utal. A szívszám a névben szereplő összes magánhangzó összegéből keletkező egyjegyű szám.

Olvasd el ezt is!

Ha a szívszámod kilences

Beleérző-képességed tökéletes, megérzéseid sosem csapnak be. Okos és éles elméjű vagy. Szeretsz mások hasznára válni, és hatalmas elégedettséggel tölt el, ha valaki a segítségedet kéri. Megpróbálsz mások fölé emelkedni, de ne a hatalomvágy hajtson! Tudásodat oszd meg másokkal. Képes vagy a saját igazad mellett, mások igazáért is harcolni. 
Szerelmi téren viszont nem könnyű az életed, mert hajlamos vagy megkötni partnered kezét, és többet féltékenykedni a kelleténél.

Hogy tudod kiszámolni?

Írd le a neved egy papírra, majd a táblázat szerint helyettesítsd be a betűk helyére a számokat. A kapott számokat add össze. Ha kétjegyű eredményt kapsz, az összeadást addig ismételd, amíg egy számjegyű nem lesz az eredmény.

 1

 2

 3

 4

 5

 6

 7

 8

 9

 A

 B

 C

 D

 E

 F

 G

 H

 I

 J

 K

 L

 M

 N

 O

 P

 Q

 R

 S

 T

 U

 V

 W

 X

 Y

 Z

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top