Horoszkóp

Szerelemhoroszkóp: ha a szívszámod négyes

Az ábécé betűi kifejezhetők egyszerű számokkal. A szívszám a magánhangzók számából képzett összeg. Megmutatja érzelmi életedet, mások elől elrejtett vágyaidat és félelmeidet.

Mi a szívszám? 

A szívszám az egyén belső, érzelmi életére, mások elől rejtett vágyaira és félelmeire utal. A szívszám a névben szereplő összes magánhangzó összegéből keletkező egyjegyű szám.

Olvasd el ezt is!

Ha a szívszámod négyes

Elsődleges célod, hogy biztonságra törekedj. Rendre és szeretetre vágysz, szinte zavar, ha észrevesznek, ezért általában szeretsz elvonulni a külvilágtól. 
Gyakorlatias vagy és a sikerre törekedsz, mégis boldoggá a családi kör tesz, ahol mindennek megvan a maga helye, ideje és rendje. Magadat megbízhatónak tartod, és rendkívüli módon igyekszel, hogy környezeted is annak lásson.  Nem vagy barátságtalan vagy mogorva, mégis félénkséged és visszahúzódó jellemed megakadályoz abban, hogy társasági ember légy. Otthonod általában kényelmes, meleg, barátságos fészek.

Hogy tudod kiszámolni?

Írd le a neved egy papírra, majd a táblázat szerint helyettesítsd be a betűk helyére a számokat. A kapott számokat add össze. Ha kétjegyű eredményt kapsz, az összeadást addig ismételd, amíg egy számjegyű nem lesz az eredmény.

 1

 2

 3

 4

 5

 6

 7

 8

 9

 A

 B

 C

 D

 E

 F

 G

 H

 I

 J

 K

 L

 M

 N

 O

 P

 Q

 R

 S

 T

 U

 V

 W

 X

 Y

 Z

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top