Horoszkóp

Szerelemhoroszkóp: ha a szívszámod hármas

Az ábécé betűi kifejezhetők egyszerű számokkal. A szívszám a magánhangzók számából képzett összeg. Megmutatja érzelmi életedet, mások elől elrejtett vágyaidat és félelmeidet.

Mi a szívszám? 

A szívszám az egyén belső, érzelmi életére, mások elől rejtett vágyaira és félelmeire utal. A szívszám a névben szereplő összes magánhangzó összegéből keletkező egyjegyű szám.

Olvasd el ezt is!

Ha a szívszámod hármas

Magad vagy az örök optimizmus, az új és jobb lehetőségek éltetnek. Téged igazán nehéz kihozni a sodrodból. Elegendő önbizalommal rendelkezel, bízol saját képességeidben. Pontosan tudod, hogy az életnek van célja és értelme, és tisztában vagy azzal, hogy törekvéseid végül elnyerik jutalmukat. Jó humorérzékkel rendelkezel, könnyen felvidítasz másokat. Nagyvonalúság jellemez, kerülöd a kellemetlen helyzeteket. 
Egyáltalán nem viseled jól a magányt, ha nincs társad, hát keresel magadnak egyet.

Hogy tudod kiszámolni?

Írd le a neved egy papírra, majd a táblázat szerint helyettesítsd be a betűk helyére a számokat. A kapott számokat add össze. Ha kétjegyű eredményt kapsz, az összeadást addig ismételd, amíg egy számjegyű nem lesz az eredmény.

 1

 2

 3

 4

 5

 6

 7

 8

 9

 A

 B

 C

 D

 E

 F

 G

 H

 I

 J

 K

 L

 M

 N

 O

 P

 Q

 R

 S

 T

 U

 V

 W

 X

 Y

 Z

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top