Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: A lélek misztikus bugyraiba látogatunk

Az ég a földdel összeér a hétvégén, és egy pillanatra megláthatjuk lelkünk valódi szépségét. A hétvége eseményei segítenek neked abban, hogy felismerd lelked valódi akaratát. Azt az akaratot, amely talán eleinte megijeszt a szépségével, a nagyszerűségével és a gyógyító erejével. Ne félj változtatni! Ne félj változni!

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Néha pont azok lepődnek meg azon, ha megteszel valamit, akik az egészet javasolták. Hogy ilyenkor mit lehet tenni? A legjobb az, ha egyszerűen csak hátralépsz, és hagyod, hogy kitombolják magukat. Ha felhívod a szerelmed figyelmét arra, hogy néhány napja pont ő javasolt valami hasonlót, az csak olaj lesz a tűzre. Nyugodtan vállald a felelősséget a tetteidért, mert hamarosan bebizonyosodik, hogy teljesen igazad volt.

Bőség: Érdemes lenne most előrefelé menekülnöd, és már most elkezdened megszervezni azokat a kiadásokat, amelyek csak augusztusban lesznek aktuálisak. A legjobb az lenne, ha már most letudnád a nyaraláshoz szükséges eszközök beszerzését és minden nagyobb kiadást is egészen szeptemberig.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Úgy tűnik, hogy olyan tempót diktálsz a szerelmednek, amellyel ő nem képes együtt haladni. Lehet, hogy eljött az ideje annak, hogy lassíts egy kicsit. Talán túl sokat kérsz egyszerre – vagy legalábbis annyit kérsz, amennyi már neki túl sok egyszerre. Ha most egy kicsit visszalépsz, ha egy kicsit hátralépsz, az segíteni fog neki abban, hogy belefeledkezzen ebbe a kapcsolatba, és hogy ő is megélhesse a szép nyári pillanatokat.

Bőség: Szívesen mondanál ellent valakinek anyagi ügyekben. Szívesen lennél kioktató a pénzügyekkel kapcsolatban, de könnyen lehet, hogy valójában nem lenne igazad. Lehet, hogy most érdemesebb lenne másokat is megkérdezned a nagyobb kiadások előtt. Jó ha tudod: a pénzügyekben szükséged lehet némi tartalékra a következő időszakban.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Az álmaid, az éjszakai álommozik már régóta mutatják neked a következő lépést a párkapcsolatodban. Lassan eljön annak az ideje, hogy meghalld az álmaid útmutatását. Lassan eljön annak az ideje, hogy észrevedd: az álmaid jól vezetnek akkor is, ha nem teljesen sikerül megértened, felfejtened a szimbolikájukat. Lehet, hogy eljött az ideje annak, hogy megtedd azt, amire az álommozi főhőseként is olyan nagyon vágytál.

Bőség: Úgy tűnik, hogy nem érdemes nagyon túlparáznod a helyzeteket a hétvégén. Most egy kicsit felszabadultabban költhetnél a szokásosnál, hiszen hirtelen nagyobb mennyiségű készpénz jut hozzád, mint ahogyan azzal számoltál. Persze lehet, hogy ennek az az oka, hogy elfelejtkeztél egy kiadásról vagy egy befizetendő számláról.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Az élet egy ajándékkal kedveskedik neked a hétvégén. A párkapcsolati státuszod most eggyel javul, vagy ha úgy tetszik, egy lépést teszel előre afelé, hogy megvalósítsd azt a kapcsolatot, amelyben élni szeretnél. Talán pont most kérik meg a kezedet? Vagy lehet, hogy most választod ki az esküvői ruhádat? Esetleg egyszerűen csak a szerelmed erősíti meg az érzéseit, vagy az is lehetséges, hogy szingliként most ismered meg a szerelmedet.

Bőség: Olyan sokféleképpen segíthetsz a pénzeddel másoknak. Olyan sokféleképpen gondoskodhatsz arról, hogy mások élvezzék azt a támogatást, amit te nyújthatsz nekik. De kérlek, ne feledkezz meg arról, hogy neked is nagy szükséged van a támogatásra. Ha most valaki anyagi segítséget ajánl neked, azt egyszerűen csak fogadd el.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A lustaság, a halogatás, a reménytelenség, a remények és a szerelem egy egészen különleges mixe jelenik meg a hétvégédben. A legnagyobb kérdés tulajdonképpen az, hogy hogyan őrizhetnéd meg az elveidet, hogyan tarthatnád meg az önazonosságodat úgy, hogy mindent megtegyél, amit a nyaralásod előtt szeretnél, mindezt úgy, hogy a szerelmedre is jusson elég időd. Mindez lehetetlennek tűnik. De tudnod kell, hogy a szívedre hallgatva nem lesz az.

Bőség: Néha úgy érezheted, hogy túl sokan ácsingóznak a pénzedre, a segítségedre, vagy egyszerűen arra, hogy majd te megoldod helyettük a nehéz helyzeteket. A hétvégén érdemes mindenkiben tudatosítanod, hogy mi az, ami nem a te feladatod, mi az, ami határozottan az ő dolguk, és nem várhatnak arra, hogy te megoldod helyettük.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Nagyon szívesen éled meg a szerelmet a hétvégén. Talán eddig volt benned némi ellenállás a szerelemmel kapcsolatban, és lehet, hogy úgy érezted, hogy nem érdemled meg ezt a boldogságot. Ezek a fenntartások azonban elolvadnak, és rájössz, hogy milyen fontos a számodra az érzelmi biztonság, az, hogy olyan párral lehess együtt, aki mindenben támogat, felemel és inspirál téged. Az érzelmeid most jó irányban vezetnek téged.

Bőség: Túl sokat tervezel, és túlzásba viszed a tudatosságot. Nagyon valószínű, hogy ideje lenne a sok tudatosság helyett inkább egy kis intuíciót választanod. Legalább erre a hétvégére tedd félre a listákat, a terveket és valamennyi jól átgondolt programodat, és egyszerűen csak tedd azt, amihez éppen kedved van. Ez sokkal szórakoztatóbb lesz.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Azt veheted észre, hogy a barátnőid elkezdenek valamiféle szerelmi tanácsadóként, csalhatatlan megmondó emberként tekinteni rád. Hogy ennek túl nagy súlya van? Ha így érzed, akkor máris érted a helyzetet. Most érdemes jól átgondolnod, hogy miként beszélsz a saját kapcsolatodról vagy a barátnőid szerelmeiről, mert könnyen lehet, hogy egy-egy rosszul sikerült megfogalmazással boldogságot csenhetsz el másoktól.

Bőség: Ideje lenne rendezni a számláidat, a fejedben lévő tartozik-követel rovatokat. Igen valószínű, hogy van valaki, akiről azt hiszed, hogy tartozol neki, ám a valóságban ez nem így van. Az is lehet, hogy valakitől még vársz valamit, pedig ő már nem az adósod. Most rakd össze fejben, hogy ki kinek és mivel tartozik.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Sokkal gyorsabban rohan az idő, mint ahogy azt gondolnád. Sokkal gyorsabban elszalad veletek ez a szerelmes hétvége, mint ahogyan arra számítottatok. Talán a sokféle program teszi, vagy a vízpart, a szabadság vagy a nyári flörtök, de amire észbe kapsz, megint hétfő van, megint zajlanak az események, és alig van időtök egymásra. Tehetnél ez ellen a hétvégén azzal, hogy többet figyelsz a szerelmedre, a szeretteidre.

Bőség: Vannak néhányan a környezetedben, akiknek hiába adsz tanácsot, ők csak értetlenkednek, és szinte képtelenek arra, hogy az elhangzottakat alkalmazzák a gyakorlatban is. Ők azok, akiknek az se lenne jó, ha pontosan megmondanád, mit tegyenek a pénzükkel, vagy hogyan gyarapodjanak anyagilag. Fontos, hogy a hétvégén ne pazarold az idődet rájuk.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Amikor felhúzod magadat azon, hogy egy barátnőd mit csinál rosszul a kapcsolatában, mit nem tesz meg, vagy mi az, amit megtesz, pedig pont nem kellene, akkor érdemes megállnod egy pillanatra. Ilyenkor érdemes tudatosítanod magadban, hogy mindez nem rólad szól, hanem róla szól. Érdemes tudatosítanod magadban, hogy azt a tanácsot, amit neki adnál, valójában magadnak kell adnod. Te vagy az, akinek ezt a tanácsot meg kellene fogadnia.

Bőség: Olyan előrelépést figyelhetsz meg az anyagi helyzetedben, amelyre nem is számítottál. Főleg nem számítottál rá nyáron. Ez az új helyzet segít abban, hogy lazábban teljenek a nyári hónapok, és több időd, pénzed, energiád legyen a nyaralásodra, a családodra és a hasznos együttlétekre. Érdemes ezt a hétvégét lazábbra tervezned a szokottnál.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Ideje továbblépned. Fontos, hogy értsd: a hétvége a továbblépésről, a továbbhaladásról, a múlt elengedéséről szól. De azt, hogy ez milyen módon jelenik meg az életedben, nem a csillagok mondják meg. Az csak rajtad múlik. Vagy a problémákat érdemes magad mögött hagynod, és új lapot kezdeni a szerelmednek – ha még tartanak a mély és erős szeretet alapú érzelmeid. Vagy pedig itt az ideje elengedned egy nyögvenyelős, semmire sem jó kapcsolatot és kapcsolódást.

Bőség: Lehet, hogy nem kellene olyan erősen ragaszkodnod ahhoz, hogy te tudod a megoldást. Nem azért, mintha ne tudhatnád. De könnyen lehet, hogy valaki másnak jobb megoldása, hatékonyabb módszere, egyszerűbb dolga van a számodra. Ne félj elengedni a régi módszereket, hogy jobbakat tanulhass.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A szerelem és a barátság jóval átjárhatóbb fogalmak, mint azt eddig képzelted. Lehet, hogy egy szerelemből pont most alakul ki barátság? Talán pont egy exeddel kapcsolatban jössz rá arra, hogy nem tudtok egymás nélkül élni. Az is lehet, hogy egy barátoddal kapcsolatban érkezik meg az a felismerésed, hogy sokkal egyszerűbb lenne az életetek, ha mindketten inkább egymás szerelmei lennétek. Akárhogy is, érdemes elvetned azt az elvedet, hogy a szerelem és a barátság nem átjárható fogalmak.

Bőség: Talán túl sokat adsz a hétvégén. Most szívesen adsz kölcsön, és szívesen adsz másoknak. Igazán szívesen alakítod úgy az életedet, hogy te segíthess ki másokat anyagi ügyekben. Pedig talán pont az lenne a lényeg, hogy engedd meg másoknak azt, hogy ők oldják meg az ügyeiket és a helyzeteiket úgy, ahogy nekik jó.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Talán félsz attól, hogy kéréseket fogalmazz meg. Talán félsz attól, hogy elmondd a szerelmednek, neked mi lenne a legjobb tőle. A helyzet az, hogy a hétvégén érdemes tiszta vizet öntenetek a pohárba, és érdemes teljesen őszintén beszélnetek az érzéseitekről. Ha így tesztek, az segít benneteket abban, hogy meggyógyítsátok a szerelmetekben lévő nehézséget, és mindazt a félreértést, ami mostanában van köztetek.

Bőség: Az egyik pillanatról a másikra oldódik meg egy pénzügyi helyzet az életedben. Persze ehhez az is hozzájárul, hogy ez a helyzet nem volt annyira valós, mint amennyire neked valószerűnek tűnt. Egyszerűen csak hagyd, hogy a körülmények és a lehetőségek összjátéka kitermelje a megoldást, amely mindenkinek megnyugtató és a legjobb.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top