Horoszkóp

Szerelemhoroszkóp: ha a szívszámod kettes

Az ábécé betűi kifejezhetők egyszerű számokkal. A szívszám a magánhangzók számából képzett összeg. Megmutatja érzelmi életedet, mások elől elrejtett vágyaidat és félelmeidet.

Mi a szívszám? 

A szívszám az egyén belső, érzelmi életére, mások elől rejtett vágyaira és félelmeire utal. A szívszám a névben szereplő összes magánhangzó összegéből keletkező egyjegyű szám.

Olvasd el ezt is!

Ha a szívszámod kettes

Bár kívülről magabiztosnak tűnsz, belül rendkívül érzékeny és sérülékeny vagy. Családi és partnerkapcsolataidban elsősorban biztonságra vágysz, és mindent meg is teszel azért, hogy zökkenőmentesen alakuljanak. 
Kedves, gondoskodó és figyelmes vagy, ez megmutatkozik szociális érzékenységedben is. Puszta jelenléted is általában nyugtató hatással van környezetedre. Szívesebben dolgozol közösségben, mint egyedül. Szinte kényesen ügyelsz arra, hogy senkit ne bánts meg.

Hogy tudod kiszámolni?

Írd le a neved egy papírra, majd a táblázat szerint helyettesítsd be a betűk helyére a számokat. A kapott számokat add össze. Ha kétjegyű eredményt kapsz, az összeadást addig ismételd, amíg egy számjegyű nem lesz az eredmény.

 1

 2

 3

 4

 5

 6

 7

 8

 9

 A

 B

 C

 D

 E

 F

 G

 H

 I

 J

 K

 L

 M

 N

 O

 P

 Q

 R

 S

 T

 U

 V

 W

 X

 Y

 Z

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top