Horoszkóp

Szerelemhoroszkóp: ha a szívszámod egyes

Az ábécé betűi kifejezhetők egyszerű számokkal. A szívszám a magánhangzók számából képzett összeg. Megmutatja érzelmi életedet, mások elől elrejtett vágyaidat és félelmeidet.

Mi a szívszám? 

A szívszám az egyén belső, érzelmi életére, mások elől rejtett vágyaira és félelmeire utal. A szívszám a névben szereplő összes magánhangzó összegéből keletkező egyjegyű szám.

Olvasd el ezt is!

Ha a szívszámod egyes

Nagyon bízol önmagadban, akkor is, ha ez sokszor rejtve marad passzív külsőd mögött. Óriási kitartással és energiatartalékokkal rendelkezel, választott célodat tudatosan és határozottan követed, ritkán adsz fel bármit is. 

Néha kicsit rugalmatlan vagy, ezért ritkán hallgatod meg mások tanácsait. Nehezen viseled, ha parancsolgatnak neked, ezért rendszeresen kialakulnak kisebb-nagyobb konfliktusok körülötted.

Szerelem terén önelégültség jellemez, jobban ki kellene mutatni érzelmeidet.

Hogy tudod kiszámolni?

Írd le a neved egy papírra, majd a táblázat szerint helyettesítsd be a betűk helyére a számokat. A kapott számokat add össze. Ha kétjegyű eredményt kapsz, az összeadást addig ismételd, amíg egyszámjegyű nem lesz az eredmény.

 1

 2

 3

 4

 5

 6

 7

 8

 9

 A

 B

 C

 D

 E

 F

 G

 H

 I

 J

 K

 L

 M

 N

 O

 P

 Q

 R

 S

 T

 U

 V

 W

 X

 Y

 Z

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top