Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Megtanultad a szerelem leckéit?

A szerelem tanulható. Na jó, ha ez így egy kicsit sok neked, akkor mondjuk úgy: a párkapcsolat, a boldog kapcsolódás tanulható. A kérdés csak az, hogy mennyit tanultál eddig erről a témáról. A kérdés az, hogy mennyit tanultál arról, hogy hogyan tudsz boldog párkapcsolatot fenntartani, mennyit tanultál a párodról, a kommunikációról, és ami a legfontosabb: önmagadról.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Milyennek szeretnéd látni a szerelmedet? És miért nem látod olyannak? A hétvégén érdemes megváltoztatnod azt a képet, amely benned a szerelemről és a szerelmedről kialakult. Lehet, hogy ez a kép mostanra már elavult. Lehet, hogy a régi hibáit látod újra meg újra, ahelyett, hogy felfigyelnél a pozitív változásokra. A szerelmed tele van irántad való szeretettel, és ő is a békét keresi, ugyanúgy, mint te.

Bőség: Az anyagi életed kezd egy hullámvasútra emlékeztetni. Mindegy, hogy éppen felfelé mész-e ezen a hullámvasúton, vagy most tartasz lefelé, érdemes tudnod, hogy az irányt bármikor meg tudod változtatni. Valóban célszerű azon dolgoznod, hogy ez az irány ne forduljon a lejtőre, de most talán azt is tudnod kell, hogy néhány hétvégi kiadás hosszú távon megtérül majd neked.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Vajon meg tudnak-e kísérteni még a múlt démonai? Ez hamarosan kiderül, hiszen ezek az árnyak a hétvégén ilyen-olyan módon előkerülnek az életetekben. Könnyen lehet, hogy a nem jól lezárt régi kapcsolataid kerülnek elő újra, de az is lehet, hogy a szerelmed vagy a saját hibáid köszönnek vissza. Ne felejtsd el, hogy minden hibát és múltbeli fájdalmat megbocsátással és elengedéssel kell kezelned ahhoz, hogy valóban feloldódjanak.

Bőség: Ha szeretnél túl lenni az elmúlt napok és hetek anyagi nehézségein, akkor most érdemes átgondolnod a költéseidet. Azt veheted észre, hogy rengeteg teljesen értelmetlen költésed van ahelyett, hogy az igazán fontos, hasznos és jó dolgokra koncentrálnál. Ha most áthelyezed a nézőpontodat, az segíteni fog neked abban, hogy jobban bánj a pénzzel.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Talán itt az ideje annak, hogy újra megihlessétek egymást, és hogy újra változtassatok a kapcsolatotokon. Itt az ideje annak, hogy újra felfedezzétek egymást, és újra definiáljátok a viszonyotokat. Ha ezt a hétvégét külön töltitek, akkor az internet és az új kommunikációs eszközök segítenek nektek abban, hogy elmélyítsétek a szerelmeteket. Lehet, hogy eljött az erotikus üzenetek és telefonbeszélgetések ideje. Még akkor is, ha este találkoztok majd.

Bőség: Azzal, ha mindig azt figyeled, hogy mit tesznek mások, csak a saját dolgodat nehezíted meg. Ahelyett, hogy másokra koncentrálnál, most érdemes a figyelmedet önmagadra és a családodra helyezned. Hidd el: ha azokra koncentrálsz, akiket szeretsz, minden helyzet jobbá válik körülötted. Most pénzt is csak azokra érdemes költened, akiket valóban szeretsz.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Egy hosszú és talán kissé viszontagságos utazás végére érhettek a pároddal a hétvégén. Most még nagyon képlékenyek az energiák körülöttetek, és nagyon képlékenyek az események. Azok a változások, amelyek közöttetek zajlanak, mindkettőtöket jó irányba mozdítanak el. Mindketten a boldogság felé haladtok, még akkor is, ha egy ideje talán nem ugyanazt értitek a boldogság alatt. Könnyen lehet, hogy ez a hétvége segít megértenetek egymás vágyait is.

Bőség: Olyan sokféleképpen megszervezheted a nyaralásodat ezen a hétvégén. Könnyen lehetséges, hogy ez a nyaralás sokkal előbb történik majd, mint ahogyan arra számítottál. Az is lehet, hogy a költségek egy kicsit mások lesznek, mint amire számítasz. Úgy értem: könnyen lehet, hogy a nyaralásod ezúttal sokkal olcsóbb és pihentetőbb lesz, mint ahogyan azt gondoltad.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Talán nagyon is áttematizáltad a gondolkodásmódodat mostanában. Lehet, hogy a gondolataid mostanában sokkal inkább a sikerről, a karrieredről, a munkádról, egy tervezett vállalkozásról szólnak, és nem arról, hogy milyen boldog párkapcsolatban szeretnél élni. Nyugodtan megengedheted magadnak ezt a váltást. Megengedheted magadnak, hogy most ne a párkapcsolat legyen a legfontosabb a számodra, de hamarosan ideje visszatérned a szerelem témaköréhez is.

Bőség: Úgy tűnik, hogy anyagilag végtelen lehetőségeid vannak, és rengeteg ilyen lehetőséget ki is szeretnél használni. Most szívesen költesz olyasmire, amire mások szerint nem lenne szabad, szerinted azonban igenis fontos, hogy ilyesmire is pénzt szánj. Pontosan tudod, hogy minden ilyen “luxus” valójában befektetés a jövődbe, amely hamarosan megtérül majd.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Fontos, hogy merd kifejezni a gondolataidat a hétvégén. Fontos, hogy ne nyeld vissza a szavakat, és ne tarts vissza semmit sem. Fontos, hogy engedd meg magadnak azt a luxust, hogy ami a szívedben megszületik, az azonnal elhangzik a szádon át is. Így biztos lehetsz abban, hogy a szerelmed pontosan tudja, éppen hányadán állsz a közös életetekről szőtt tervekkel. Lehet, hogy a kettőtök tervei most nem vágnak egybe, de könnyebb egyeztetni, mint gondolnád.

Bőség: Olyan lehetőségek nyílnak meg előtted, amelyekre nem is számítasz. Bátran szárnyaljon a fantáziád, mert a megszokott és unalmas keretek között nem értelmezhető mindaz, ami történik veled. Nyugodtan engedd el magad, és engedd, hogy felfedezd a körülötted lévő kreatív megoldásokat. A végén azt veheted észre, hogy ezek a megoldások megváltoztatták a teljes életedet.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Az az érzésed támadhat, hogy a szerelmed csak azért mond el neked dolgokat, hogy azzal manipuláljon, befolyásoljon téged. Ha ez így van, az valóban nem szép dolog. De vajon tényleg így van-e? Könnyen lehet, hogy ma tévedsz, amikor azt hiszed, hogy a szerelmed befolyásolni akar. Lehet, hogy néhány önzetlen gesztust értesz félre? Lehet, hogy ideje lenne annak, hogy maszkok, álarcok, trükkök és játszmák nélkül leüljetek beszélgetni?

Bőség: Úgy érezheted, hogy mostanában minden nap egy kisebb hegyet kellett elhordanod, és lassan kezdesz teljesen kimerülni. Itt az ideje annak, hogy egy picit megpihenj, és egy kis kimenőt adj magadnak a mókuskerékből. Igen, tudom, hogy milyen sok dolgod lenne otthon is, és hogy milyen fontos az egód szerint a munkán és a pénzen görcsölni. De most jobban jársz egy kis lazítással.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Talán egy kicsit túl dramatikusan fogod fel a helyzetet. Lehet, hogy nem lenne szabad mindig a legrosszabbra gondolnod? Úgy tűnik, hogy van egy családi konfliktus körülötted, amelyben folyton a legrosszabb forgatókönyvet látod ahelyett, hogy egy sokkal jobbra számítanál. A hétvége alkalmas lesz arra, hogy a társad segítségével változtass ezen a forgatókönyvön. A hétvége alkalmas lesz arra, hogy megváltoztasd azt, ami a fejedben van.

Bőség: Figyelembe kellene venned azt is, hogy a gyerekeid egyre nagyobbak lesznek, és nekik egyre fontosabb lesz, hogy anyagilag nagyobb szabadságot kapjanak. Talán ideje elbeszélgetned velük a nyári munkák lehetőségéről, vagy legalább egy kis zsebpénzemelést adni nekik – attól függően, hogy melyik korosztályhoz tartoznak. Ha pedig már felnőttek, akkor ideje lenne elengedni a kezüket.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Egy félreértés miatt azt hiheted, hogy a szerelmed megfelejtkezett rólad. Egy félreértés miatt azt hiheted, hogy most éppen valami vagy valaki más fontosabb neki. Ez azonban tévedés. Ez a benned lakó belső gyermek félelme, az a félelme, hogy elhagynak, hogy nem vagy elég jó, hogy nem szeretnek eléggé. De mindez csak félelem. Ne hagyd, hogy a benned lévő rettegés valóra váljon! Inkább ismerd fel ezt a félelmedet, és változtass rajta, amint lehet!

Bőség: Attól félsz, hogy rosszul számoltad ki a hétvége, a jövő hét vagy a közelgő nyaralásod költségvetését. Ehelyett az az igazság, hogy nagyon is jól számoltál. Most érdemes mindent előre átszámolnod akkor is, ha ezt eddig nem tetted volna meg. Az előre számolás és az előre gondolkodás segít neked abban, hogy nagyobb pénzügyi szabadságod legyen a nyáron.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Sokkal nagyobb benned a harmónia, a lendület és a szerelem iránti vágy, mint néhány héttel ezelőtt. Úgy tűnik, hogy most kezd el rendeződni mindaz a fejedben, ami néhány hónapja felkavarodott. Ahhoz, hogy mindez leülepedjen, és ahhoz, hogy megszülessen benned a béke, szükséged lesz még egy kis időre. Szerencsére a hétvégén időből annyi áll a rendelkezésedre, hogy nem is tudod, mit kezdhetnél vele. Most minden bambulással töltött perc gyógyít.

Bőség: Nem vagy benne biztos, hogy jól döntöttél, amikor egy nagyobb kiadás mellett tetted le a voksodat. ez a hétvége pedig segít eldönteni neked, hogy valójában ez jó döntés volt-e, vagy inkább ki kellett volna hagynod. Fontos, hogy most legyen benned kellő elnézés önmagaddal szemben, és ne felejtsd el: az az igazán fontos, hogy minden helyzetet meg tudj oldani, nem pedig az, hogy a lehető legjobb megoldásokat válaszd.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Pontosan tudod és látod, hogy mit kellene megtenned annak érdekében, hogy egy sokkal boldogabb szerelemben élhess. Pontosan tudod és látod, hogy mik azok a szavak, mik azok a mondatok, amiket most ki kellene mondanod annak érdekében, hogy a szerelem igazán rád találjon. Csak rajtad áll, hogy ezt a hétvégét arra használod-e, amire való: a szerelem gyógyítására, vagy valami egészen másra pazarlod el az idődet.

Bőség: A körülötted lévők reakciói nem mindig pont ugyanazok, mint amire számítanál, és könnyen lehet, hogy most pont attól nem kapsz pénzügyi, anyagi segítséget, akitől a legnagyobb szükséged volna rá. Talán itt az ideje annak, hogy átgondold egy kicsit, kikkel állsz szorosabb anyagi kapcsolatban, és kik azok közülük, akikkel meg kellene szüntetned mindenfajta üzleti és pénzügyi együttműködést.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Könnyen juthatsz arra a következtetésre, hogy neked már nincs is szükséged a szerelemre. Könnyen érezheted úgy, hogy a szerelem egy olyan felesleges időrablás, amely csak elveszi az energiádat az igazán fontos dolgoktól. Ugye emlékszel még arra az időre, amikor a szerelmet is igazán fontos dolognak élted meg? Hamarosan ismét visszatér a hited a szerelembe és a szeretetbe.

Bőség: Attól félsz, hogy túlvállaltad magad, és hogy anyagi, pénzügyi vállalásokat tettél, amelyeket képtelen leszel betartani. Szerencsére ez nem igaz. Azonban azt jól érzed, hogy most nem engedheted meg magadnak a punnyadást, a hétvégén és a jövő héten érdemes rákapcsolnod az anyagi ügyeid rendberakására és a papírmunkák rendbetételére is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top