Horoszkóp

Igazából szerelem – júniusi szerelmi előrejelzés

Sorozatunkban, az "Igazából szerelem"-ben Sarkadi Kriszta a szerelemkártyáiból jósol: minden hónap első napján kihúzza azokat a kártyákat, amelyek adott hónapban a legnagyobb segítségünkre lehetnek abban, hogy harmonikus kapcsolatban, szerelemben éljünk. Júniusi szerelmi előrejelzésünk következik.

Mire készülj júniusban a szerelem és a párkapcsolati boldogság terén?

Az ismert amerikai párkapcsolati szakértő és spirituális tanító, Chuck Spezzano The Love Pack elnevezésű gyógyító kártyáit hívtam segítségül, hogy megtudjam, milyen energiák támogatják júniusban a szerelmes, szeretetteljes kapcsolatok kialakulását, ha még egyedül vagy, és elmélyülését, ha már melletted a társad.

Ami akadályozhat: Félelem
Ami a megoldást hozza: Kommunikáció
Ami megszületik: Lebegés

Igazából szerelem – júniusi szerelmi előrejelzés

 1. lap: Félelem

“Egyre boldogabb vagyok ebben az új párkapcsolatban – mesélte a múltkor az egyik kliensem –, mégis azt veszem észre, hogy a félelem is növekszik bennem. Hogyan lehetséges ez, Kriszta? Hiszen az lenne a természetes, hogy most, hogy végre megtaláltam a párom, egyre örömtelibbé és nyugodtabbá válok. Nem értem, ami történik.”

Az, hogy a Félelem kártyát kihúztam júliusra, jó alkalmat nyújt arra, hogy a párkapcsolathoz kapcsolódó félelemről részletesebben is írjak – valahogy úgy, ahogy akkor neki is válaszoltam.

Valóban furcsának tűnik, hogy megjelenik a félelem egy olyan helyzetben, amelyre már oly régóta vágysz. Ez a folyamat mégis természetes, és a legfontosabb ilyenkor az, hogy a félelmet ne próbáld meg elfojtani, hanem nyugtázd a jelenlétét, majd engedd, hogy tovább áramoljon. De mégis, mi az, ami a félelmet okozza ilyenkor? Sokféle forrásból táplálkozhat. Az egyik az attól való félelem, hogy elveszíted azt, amit végre megtaláltál. Ha már egy ideje egyedül vagy, és most végre megérkezett a párod, akkor lehet, nehéz elhinned, hogy mindez a jó most megtörténik veled, és tartósan a tiéd lesz. Olyankor is meglephet a félelem, amikor már meglévő kapcsolatban egy krízis után újra visszaáll az egyensúly; ismét egymásra találtok, ám benned még egy ideig ott munkál a bizonytalanság, attól tartva, hogy a krízist okozó események megismétlődnek.

A másik az attól való félelem, hogy újra megsebződhetsz. Ha korábban éltél már át szakítást, vagy megtapasztaltad, hogy elhagynak, akkor megjelenhet az aggodalom arra gondolva, hogy ez újra megtörténik. Lehet, mindez nem is a felnőtt életedben történt, hanem gyerekkorodban, és azóta hurcolod magaddal azt a mintát, amely arról szól, hogy ha megszeretsz valakit, az úgyis elhagy előbb vagy utóbb.

A harmadik pedig az elköteleződéstől való félelem. Ha sok olyan kapcsolatot láttál (kezdve a szüleiddel, folytatva a rokonságoddal, majd a barátaiddal és az ismerőseiddel), ahol a kapcsolatok nem voltak kifejezetten harmonikusak, akkor kialakulhatott benned egy olyan meggyőződés, amely arról szól, hogy az elköteleződés semmi jóval nem jár. Gondolhatod azt, hogy amikor elköteleződsz valaki mellett, akkor az lemondást és a szabadságod elvesztését jelenti.

És az is lehet, hogy benned nem e három valamelyike munkál, hanem egy máshová kapcsolódó félelem. Félhetsz még a változástól, a feloldódástól, a gyermekvállalástól, a közös élet kihívásaitól, a meghitt közelség kialakulásától és még sok minden mástól.

Úgy tűnik, júniusban arra lesz lehetőséged, hogy megtapasztald, majd útjukra engedd a félelmeidet, bármi legyen is az, ami kiváltja őket.

2. lap: Kommunikáció

A félelmek elengedésének egyik legjobb módja az, ha beszélsz róluk valakinek. Ha a félelmeid a párkapcsolatod alakulásával kapcsolatosak, akkor sokat segíthet, ha a kedvesed az, akivel megosztod az érzéseidet.

Nagyon fontos, hogy mindezt ne azzal a szándékkal tedd, hogy elérd: ő valamit másképp tegyen. Ha azért beszélsz az érzéseidről, hogy a másikban bűntudatot ébressz, akkor tévesen használod a kommunikációt mint eszközt. Kommunikációd célja az kell legyen, hogy elkezdd meggyógyítani magadban a félelmet okozó mintát, és ehhez segítséget kérj a partneredtől. A segítség pedig az, ha ő képes arra, hogy a félelmeddel együtt elfogadjon és szeressen téged. Ugyanerre van szükséged saját magadtól is: mindaddig, amíg küzdesz a félelem ellen, és szapulod magad amiatt, hogy megjelent, csak erőt adsz neki, megnöveled és maradásra bírod. Amint képes vagy arra, hogy elfogadd a jelenlétét, és szeresd magad ezzel együtt, már lehetővé is teszed, hogy tovább áramoljon, és fokozatosan megszűnjön.

Egy konkrét eszköz lehet az, ha fogod a naplódat, és írsz egy levelet annak a részednek, aki fél. Írhatsz valami ilyesmit:

Drága Félős Részem! Köszönöm, hogy vagy, és kérlek, tudd, hogy szeretlek. Megértem, hogy a múlt tapasztalataira alapozva megpróbálsz megvédeni engem. Számtalan helyzetben segítettél már, és amikor valóban veszélyben vagyok, te vagy az, aki gyors reakcióddal kimenekítesz. Most azonban egészen más a helyzet. Most nem vagyok veszélyben. Mindaz, amit veszélynek érzékelsz, az nem más, mint gondolat – csupa olyasmi, ami valójában nem létezik. Minden olyan gondolat, amely a jövőhöz vagy a múlthoz kapcsolódik, kivetítés csupán, és nem valós. Ezért aztán nincs mitől félni. Téged is arra kérlek, hogy csak arra figyelj, ami éppen most történik. Ez pedig az, hogy boldog vagyok. Tudom, amikor valódi veszély van, azonnal ott leszel. De most nyugodtan dőlj hátra, pihenj, és élvezzük együtt a boldogságomat!

3. lap: Lebegés

Amikor a kommunikáció segítségével sikerül elengedned alaptalan félelmeidet, bekövetkezik a lebegés állapota, és júniusban minden adott lesz ahhoz, hogy ezt megtapasztald.

A lebegés az, amikor minden ok nélkül vagy boldog. Amikor érzed, és át is éled, hogy minden, amibe belefogsz sikerül, anélkül, hogy különösebben nagy erőfeszítéseket tennél. Bármerre jársz, szeretettel fogadnak, és te magad is jókedvű, mosolygós, szeretetet sugárzó vagy. Lehet, lesz, aki megkérdezi:

“Mi történt? Szerelmes vagy?” – te pedig ezt válaszolod:

“Igen, szerelmes vagyok. Szerelmes vagyok az életembe és szerelmes vagyok magamba.”

Ez az állapot, amikor meglévő kapcsolataid kisimulnak és elmélyülnek. Ez az az állapot, amikor megérkezik a párod, te pedig természetes örömmel nyugtázod: Igen. Ez a megfelelő idő és a megfelelő hely. Minden a lehető legjobbkor történik.

Lehet, az örömteli érzések akkora erővel söpörnek el, hogy félős részed ismét felpattan hintaágyából és megpróbál a védelmedre kelni. Miközben megnyugtatod őt, megkérheted az isteni gondviselést is, hogy nyissa meg a szívedet, hadd légy teljes mértékben nyitott a boldogságra, amely végre elkezdett beáramolni az életedbe. Ha gondolod, használd ezt a fohászt:

Szeretett Istenem, köszönöm ezt a boldogító áramlást, ami mostanában áthatja a lényemet és az életemet. Örömmel figyelem, amint az álmaim sorra megvalósulnak. Még azok is, amelyekről nem is tudtam! Csodálatos érzés, és mindezért mélységesen hálás vagyok. Kérlek, támogass ebben a folyamatban. Időnként úgy érzem, nem vagyok méltó ezekre a csodákra, és ilyenkor nehezemre esik befogadni, ami megérkezni kíván. Kérlek, tölts el szereteteddel. Kérlek, biztosíts róla, hogy értékes vagyok, fontos vagyok, és pusztán a létezésem okán megérdemlem a boldogságot. Kérlek, nyisd meg a szívem, hogy szereteted utat találhasson hozzám. Tudom, a te akaratod az, hogy tökéletesen boldog legyek. Én is ezt akarom hát. Most megengedem, és befogadom a boldogságot az életembe. Köszönöm. Áldás.

 

Napsütéses, vidám, szerelmes júniust kívánok neked!

Sarkadi Kriszta
szeretetterapeuta
www.igazabolszerelem.hu

Párkapcsolati Gyorsszervíz:

Sarkadi Kriszta – tanító, gyógyító, papnő
“Szeretni nem kell megtanulnunk, mert a szeretet ott lakozik mindannyiunkban – ez alapvető, megmásíthatatlan természetünk. Ezért nekem pusztán az a dolgom, hogy utat mutassak abban, hogyan tudod eltakarítani a szeretet áramlásának útjában álló, belső akadályaidat. A részedről pedig ehhez semmi másra nincs szükség, mint egy kis hajlandóságra: annak felismerésére, hogy ha nem vagy maradéktalanul boldog, akkor itt az idő, hogy új döntést hozz. Akár csoportban, akár négyszemközt találkozunk, megtartalak, miközben változol, én végigkísérlek az utadon. Örömmel vagyok a bábája újjászületésednek.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top