Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Ki szeret téged igazán?

Ki az, aki igazán szeret? Ki az, akit igazán szeretsz? A hétvégén igen fontos lesz a számodra, hogy megtaláld és felismerd a szeretteidet, azokat az embereket, akik igazán szeretnek. Akik ezt ki is mutatják, akik tesznek is érted, nemcsak mondják, hogy szeretnek. Fontos, hogy most a tettekre hallgass, ne pedig a szavakra.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Mielőtt mondasz valami sértőt vagy bántót a kedvesednek, állj meg egy pillanatra. Számolj el háromig. Hunyd le a szemed, és idézd fel, hogy vajon honnan ez a feszültség, kin és miért akarsz bosszút állni, kivel vagy harcban valójában. Könnyen lehet, hogy a munkahelyi feszültséget, az előző kapcsolataid régi sérelmeit akarod tudat alatt levezetni a jelenlegi párodon. Ez pedig elég szemét dolog lenne, nem igaz?

Bőség: Most fontos, hogy a pénzzel is határozottan bánj. Fontos, hogy a pénzügyeidben is megjelenjen az az intuícióval vegyített tudatosság, amit olyan sok helyzetben és olyan sok életterületen használsz. Fontos, hogy hallgass a megérzéseidre, és merd meghúzni a határaidat.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Itt az ideje, hogy megvizsgáld a valódi érzelmeidet ebben a párkapcsolatban. Igen, elhiszem, hogy annyi más, kevésbé kényelmetlen dolgot tudnál csinálni. Mégis érdemes most őszintén ránézned az érzelmeidre, mer ez segít abban, hogy felfedezd: miben és milyen gyógyításra van szükségetek. Könnyen lehet, hogy ha most átbeszélitek az érzéseiteket és a nehezteléseiteket, az évekre előre feloldja a születőben lévő nézeteltéréseket.

Bőség: Sokszor érted félre a pénzügyekben hozzád fordulókat. A hétvégén is arra kellene törekedned, hogy előbb értsd meg a valódi problémát, és csak aztán adj tanácsot. A valódi probléma pedig sokszor nem az, amit a tanácskérő annak érzékel, vagy amit a helyzetből lát.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Folyton elkalandozik a figyelmed a hétvégén, pedig a lelked mélyén nagyon is érzed, hogy kire, mire kellene figyelned: a szerelmedre. A lelked mélyén pontosan tudod, hogy a szerelmed az, aki több figyelmet és több szeretetet érdemel tőled, de most a körülmények sokkal fontosabbnak tűnnek. Mi lenne, ha ezekről a körülményekről beszélnél a szerelmeddel is? Vond be őt is abba a gondolatmenetbe, ami most a fejedben zajlik!

Bőség: Fontos, hogy megértsd: anyagilag sem vagy kiszolgáltatva a körülményeknek. Talán úgy éled meg, hogy nincs elég pénzed arra, amire szeretnéd, és ez talán ma még igaz is. A helyzet azonban gyorsan változik, és hamarosan meglesz a gyümölcse minden most befektetett munkádnak.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Akkor is érezheted magadat magányosnak, ha egyébként egy tömeg közepén állsz. Akkor is szükséged lehet arra, hogy valaki érintésekkel mutassa ki a szeretetét, ha egyébként ő folyton elmondja, mennyire szeret. Fontos, hogy a hétvégén merd felismerni és megvalósítani a saját igényeidet, és merd kimondani is ezeket. Most nyugodtan szólalj meg, nyugodtan mondd el a szerelmednek, hogy mit szeretnél tőle.

Bőség: Bőséget annak könnyű teremteni, aki pontosan tudja, hogy mit akar elérni, és mire van szüksége. Talán úgy érzed, hogy nagy szükséged van a pénzre, most mégis azt lenne érdemes sorra venned, hogy mire költenéd ezt a pénzt, azaz, mi az, amire valóban nagy szükséged van.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A hétvége a szerelem és a szeretet jegyében telik. Most szívesen adod oda magadat ezeknek az érzéseknek, és szívesen éled át, hogy milyen az, amikor teljesen nyitva van a szíved. Teljesen mindegy, hogy van-e szerelmed, vagy nincs, most szerelmesnek, szeretettelinek, szeretőszívűnek és szeretettnek érzed magad. Ezek azok az érzések, amelyek felemelnek, gyógyítanak, és amelyekre igazán szükséged van.

Bőség: A valódi gazdagságot az mutatja meg, hogy mennyire hasznosan vagy haszontalanul költöd el a pénzedet. A hétvégén igazán gazdagnak érezheted magadat, hiszen a pénzedet most jó ügyekre, jó célokra fordítod. Most ahhoz van tehetséged, hogy hatalmas segítséget nyújts másoknak akár néhány forinttal is.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A szerelem munka. A boldogság tudatos tervezés kérdése. Tudom, hogy te is így gondolod, mostanában azonban mintha hanyagolnád ezt a munkát, és ezt a tudatos tervezést. Itt az ideje, hogy visszatérj a szerelmi tudatosságodba, és elkezdj megint azon dolgozni, hogy boldog párkapcsolatban élhess. Pontosan tudod, hogy mik azok az eszközök, amelyek ebben segítenek neked, és pontosan tudod, hogy milyen programokat kell ehhez csinálnod.

Bőség: Ideje újra elővenned az éves pénzügyi terveidet, és ideje átnézned, hogy az elmúlt majdnem öt hónapban mi teljesült ebből, mi az, ami nem jött össze, és mi az, ami jobban sikerült a vártnál. Egy őszinte tervezésre és őszinte pénzügyi mérleg elkészítésére lesz szükséged a hétvégén.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Egy teljesen új szabályrendszert találhatsz ki, és vezethetsz be a hétvégén. Lehet, hogy ez nem pont az az új rendszer, amelyet a családod vagy a szerelmed lelkesedéssel fogad. Neked mégis szükséged van arra, hogy újradefiniáld a határaidat, és azokat a helyzeteket, amelyekben jól érzed magad. Most arra van szükséged, hogy újra megalkosd magad, hogy újraválaszthasd mindazt, amit szeretsz csinálni, és mindazt, amit nem.

Bőség: Fontos megértened a pénztárcádban lévő hatalmat. A pénz hatalom, a pénz annak a hatalma, hogy megteheted azt, amit szeretnél. Lehet, hogy ez a felfogás távol áll tőled, de most mégis arra biztatlak, hogy használd a pénzedet arra, hogy jó élményeket szerezz, és jó dolgokat valósíts meg.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Egy új korszak van születőben az életedben. Érzed, hogy egyre inkább képes vagy az önmagadért, az érdekeidért való kiállásra. Egyre erősebben húzod meg a határaidat, és egyre határozottabban tudod, hogy neked mi a jó. Ez így nagyon dicséretes. Már csak azt kell megtanulnod, hogy ne a szerelmeden vezesd le az így keletkezett feszültséget, és ne csak a neki való parancsolgatással jelezd a határozottságodat.

Bőség: Sokkal engedékenyebben és szívesebben költesz a családodra és önmagadra a hétvégén, és ez így van jól. Ne felejtsd el, hogy a pénz nem olyasmi, amit gyűjtögetned kell, hanem olyasmi, amit okosan kell használnod. Ami jelenthet gyűjtögetést, de jelenthet pénzköltést is – mikor mit kíván meg a helyzet.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Egész hétvégén cikáznak a fejedben a gondolatok, olyan, mintha egy csapat színes pillangó szálldosna a fejedben ide-oda. Ebben a nagy cikázásban könnyedén elsikkadhatnak a gyönyörű, szerelmes gondolataid, pedig szép számmal vannak azok is. A párod romantikára, figyelemre, gyengédségre vágyik tőled. Egyszerűen add meg neki ezeket. Már csak azért is, mert ő az egyetlen, aki képes arra. hogy a szálldosó pillangóidat lecsillapítsa, elcsendesítse.

Bőség: Ami az anyagi ügyeket illeti, gyarapodásra számíthatsz. A hétvégén nem feltétlenül pénz formájában érkezik el hozzád a bőség. Most tárgyakat, ajándékokat kapsz valakitől. Ezek a tárgyak talán elsőre haszontalanoknak vagy értelmetleneknek tűnnek, de valójában nagyon is nagy szükséged van rájuk.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Talán mindenképpen szükséged van egy példaképre. Talán mindenképp akarsz látni egy pozitív példát magad előtt, egy példát arra, hogy igenis lehet jó és boldog párkapcsolatban élni. Az azonban könnyen lehet, hogy nem látsz tökéletes példát a környezetedben. Igen, jól érzed: a te feladatod lesz az, hogy megvalósítsd azt a párkapcsolatot, amelyet te tartasz tökéletesnek. Mások másolása helyett most kezdj bele ebbe!

Bőség: Sokan szeretnék, ha úgy és arra költenéd a pénzedet, amire és ahogy ők jónak látják. Nem kell rájuk hallgatnod. Sokkal jobban és hatékonyabban tudod elkölteni a pénzedet, ha arra fordítod, amire te szeretnéd. Ezek a kiadások ugyanis gyorsabban megtérülnek majd, mint azok, amiket mások javasolnak neked.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Azzal a szent elhatározással vágsz bele ebbe a hétvégébe, hogy most aztán mindent leegyszerűsítesz. Szerinted minden sokkal könnyebb lesz, hiszen kitalálod az új utakat, az új módszereket, az új szokásokat. Az igazság azonban az, hogy ezek az újdonságok csak még tovább bonyolítják a helyzetet. Ezek helyett az újdonságok helyett inkább a régi, jól bevált és kicsit talán bonyolult ügymenetet kellene most választanod.

Bőség: Megfigyelheted azt a folyamatot a pénzügyeidben, hogy amikor magabiztosan költesz, akkor az a kiadásod jónak bizonyul. Amikor pedig bizonytalankodsz, akkor valami nem stimmel az eredményességben és a hatékonyságban. A hétvégén csak akkor nyisd ki a pénztárcádat, ha biztos vagy a dolgodban.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Egy találkozás lehetősége miatt repes a szíved, és olyannak érzed magad, mint egy szerelmes kamasz. Ha párkapcsolatban élsz, menjetek randizni a szerelmeddel. Ha pedig szingli vagy, akkor szervezz egy randit a számodra legfontosabb személlyel: önmagaddal. A hétvégén mindenképp menj el egy játékos, felszabadult, nevetgélős és boldog randira. Az sem baj, ha ezen a randin csak te veszel részt, a lényeg, hogy élvezd, amit most csinálsz.

Bőség: Van néhány nagyívű terved, amelyek megvalósításához pénzre van szükséged. Eleinte azt hiszed, hogy ezt a pénzt csak egy családi kölcsönből szerezheted meg, de nagyot tévedsz. Ezt a pénzt egy kis pluszmunkával, egy kis kreativitással állíthatod elő önmagadnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top