Horoszkóp

Számmisztika: ez jellemző rád, ha huszonkilencedikén születtél

Születési napunk fontos szerepet játszik életünk alakulásában. A 31 naphoz 31 eltérő értelmezés és elemzés tartozik, amely utat mutat önmagunkhoz, leírja problémáinkat, bemutatja főbb ismertetőjegyeinket, karakterünket.

A 2-es és a 9-es energiáinak befolyása alatt állnak, a két szám összegéből adódó 11-es “mesterszám” révén azonban nagyobb lehetőségeket is kapnak.

Életük vagy egészen fent, vagy egészen lent zajlik. Ha a helyes irányba indulnak el, akkor igen kedvező lehet ez a születésnap. Meg kell tanulniuk rendezett úton járni, illetve segíteni másoknak, hogy a többiek is rátalálhassanak a nekik rendelt útra.

Olvasd el ezt is!

Képességeik mindenki számára nyilvánvalóak, sok esetben csak ők maguk nem látják. Ihletett álmodók, akik csodálatos vízióikat csak nehezen tudják értelmezni. Keresniük kell maguknak egy világosan körvonalazott érdeklődési kört, amelyben szükség van nyugodtságukra és kiegyensúlyozottságukra.
Valószínű, hogy életük során azt hallották vagy tapasztalták, hogy az életben csakis a külsőségek számítanak. Bárcsak ne így történt volna! Életük egyik meghatározó vonása lett ugyanis a bizalmatlanság, amelyről azt tartják, hogy „”egészséges”, pedig szüntelenül hátráltatja őket az emberek és az összefüggések megértésében. A bizalom gyakorlóleckéit azonban saját magukon kell elkezdeniük, hiszen az első és legnagyobb akadályozójuk az önmagukkal szembeni bizalmatlanság. 
Negatív tulajdonságaik abban mutatkoznak meg, hogy sokszor nem őszinték, beképzeltek és titokzatoskodnak.
Ifjúságuk szokványosnak mondható. Biztos jövedelemre, hivatalnokéletre vágynak. Sok gyermeket szeretnének. 60 éves korukban nagyon pozitív fordulat áll be életükben.

A hozzájuk illő foglalkozások: sikeresek lehetnek a légi forgalomban, az erőgépekkel vagy az elektromossággal foglalkozó szakmákban, a rádiózásban, illetve a használati tárgyak vagy az élelmiszer-kereskedelmében.

Olvasd el ezt is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top