Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Nézz túl a látszaton, vedd észre a valóságot!

Mintha mindannyiunk szemére egy fátyol borulna, amely meggátol bennünket abban, hogy a felszínes, csillogó látszaton túlnézzünk. A hétvégén erős energiák dolgoznak körülötted és benned, amelyek mind-mind azt szeretnék elérni, hogy túlnézz a látszaton, és észrevedd a felszín alatt húzódó valódi folyamatokat.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Úgy tűnik, hogy a hétvégén egy kicsit eleged van mindenből. Mintha egy ólmos fáradtság uralkodna el a testeden és a lelkeden is. Ez a fáradtság az oka az erőtlenségednek, és annak az érzésnek is, hogy most a legjobb az lenne, ha mindenki békén hagyna. Most csak azokkal érzed jól magadat, akiknek a valódi arcodat mutathatod meg. Vajon a szerelmed is ilyen ember?

Bőség: Tele vagy kétellyel, ami egy pénzügyi projektet illet. Tele vagy azzal a félelemmel, hogy ez az üzlet, befektetés, vagy kölcsön rossz ötlet volt, és ez is rányomhatja a bélyegét a hétvégédre. Ne felejtsd el, hogy amíg ezek a félelmek csak a fejedben léteznek, addig nem kell valóságként tekintened rájuk.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Itt az ideje megújulnod, itt az ideje újítanod, és itt az ideje a változásnak. Lehet, hogy a párod eddig ellenállt a változásoknak, de meglepődve tapasztalhatod, hogy most már ő is kezd nyitottá válni ezekre. Könnyen lehet, hogy a hétvégén olyan fordulatot élhetsz meg a párkapcsolatodban, ami teljesen új perspektívát nyit előttetek, és ami segít magyarázatot találni sok furcsaságra, ami eddig történt veletek

Bőség: A pénzügyekben most érdemes az átgondolás és a visszatartás taktikáját választanod. Erős a csábítás, hogy felesleges költésekbe belemenj, de az az igazság, hogy ezek valóban feleslegesek. Az az igazság, hogy ezek valóban olyan kiadások, amelyekről végül mindig kiderül, hogy nem is volt szükség rájuk.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Az az érzésed lehet, mintha folyton ugyanazt mondanád. Mintha egész hétvégén olyan párbeszédeket ismételgetnétek, amelyeket egyszer már lefolytattatok, és amelyeknek már akkor sem volt értelme – szerinted. Ha megint előkerülnek ugyanazok a témák, egyszerűen csak dőlj hátra, és próbáld megfigyelni, hogy mi ezek mondanivalója. Próbáld meghallani a szavak valódi jelentését.

Bőség: Mivel a hétvégén inkább filozofikus-elgondolkodós hangulatban vagy, egyáltalán nem biztos, hogy most kell meghoznod tényleges pénzügyi döntéseket. Könnyen lehet, hogy ezzel várhatnál addig, amíg meg tudsz érkezni két lábbal a földre, és nem vagy félig elvarázsolódva.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Sokkal nagyobb magabiztosságra van szükséged. Azt láthatod, hogy körülötted mindenki a lehető legnagyobb magabiztossággal nyomja a dumát, és adja elő a menőt. Azt is észreveheted, hogy ehhez a legtöbbeknek semmilyen valódi alapja sincs. Ugyanakkor a hétvégén végre elkezded észrevenni a saját értékeidet is. Azokat az értékeket, amelyek a valódi magabiztosságod és egy boldog párkapcsolat alapjai lehetnek.

Bőség: Lehet, hogy azt érzed, nem megfelelőek az anyagi lehetőségeid. Lehet, hogy azt érzed, hogy sokkal többre van szükséged a boldogsághoz. A helyzet azonban az, hogy pont annyid van, amennyinek lennie kell. Ilyen módon pedig most nem az a dolgod, hogy tartalékolj, hanem az, hogy teljesen kihasználd az anyagi lehetőségeidet.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A hétvégén sokkal feszültebb, ingerültebb, dühösebb lehetsz a szokottnál. Úgy tűnik, hogy most minden apróság felbosszant, és minden helyzetben a nehézséget látod meg. Az, hogy egy ilyen sötét szemüvegen keresztül szemléled a világot, igencsak rányomja a bélyegét a szerelmi életedre is. Most érdemes lenne hagynod, hogy a szerelmed levegye rólad ezt a sötét szemüveget, és hogy megmutassa azt: szerinte milyen a világ.

Bőség: Itt lenne az ideje annak, hogy pénzügyekben végre valaki másra is hallgass. Itt az ideje annak, hogy ne egyedül akarj megoldani mindent. Ez ugyanis kivételesen nem megy olyan könnyen, mint ahogyan azt gondoltad. Lehet, hogy most érdemesebb lenne hallgatnod a környezetedre.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Erős a vágy benned, hogy változtass az életeden, és változtass a világodon. Ebben a változásban és változtatásban a szerelmed lesz a legstabilabb partnered. Könnyen lehet, hogy most jön el annak az ideje, hogy kiálljatok önmagatokért, kiálljatok egymásért, és kiálljatok a szerelmetekért. Fontos, hogy megértsd: a szerelemért nem kell harcolnod, a szerelem olyasmi, ami a szívedben születik meg, és nem irányítható.

Bőség: Szívesen vállalnál valamiféle pluszfeladatokat és extra munkákat annak érdekében, hogy végre egy kicsi több pénzed legyen. A helyzet azonban az, hogy nemcsak ilyen módon juthatsz pluszpénzhez. Mi lenne, ha átgondolnád és racionalizálnád a kiadásaidat?

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Igazán fel tud bosszantani a párod azzal, ha ellentmond neked, vagy ha értetlenkedik egy ügyben. Könnyen lehet, hogy a hétvégén nem teljesen egy irányba haladnátok. Most mást tekintetek fontosnak, máshova helyezitek a hangsúlyokat, és ez okoz köztetek elég sok feszültséget. Azzal tudod gyógyítani ezt a széthúzást, ha végre meghallgatod őt, és ha beleképzeled magadat a helyzetébe. Próbáld megérteni a döntéseit!

Bőség: Van benned félelem attól, hogy te is meghozod azokat a rossz döntéseket, amelyeket a környezeted sorozatban meghozott mostanában. Pedig olyan egyszerű lenne nemcsak félned ettől, hanem megnézned, hogy ők mit rontottak el, miért döntöttek rosszul, majd elkerülni ezeket a hibákat.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A hétvégén a szerelem és a munka harcot vív benned. Legalábbis úgy tűnik, hogy most a fejed annyira tele van a munkáddal és a karriereddel (vagy az álláskereséseddel) kapcsolatos kérdésekkel, hogy képtelen vagy a párodra figyelni. Pedig neki talán pont most van a lehető legnagyobb szüksége a figyelmedre. Ne csak azt nézd, te mit igényelsz, de vedd észre az ő vágyait is.

Bőség: Sokkal kevesebb tudatos figyelmed jut az anyagiakra is, hiszen valami sokkal izgalmasabbra koncentrálsz a hétvégén. Fontos, hogy most, ebben az állapotban ne hozz meg hosszú távú pénzügyi döntéseket. Különösen olyanokat ne, amelyekben a még meg sem keresett pénzedet költenéd el valamilyen módon.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Tele vagy kérdésekkel és kétségekkel a kapcsolatodat illetően. Ennek a leginkább az az oka, hogy mostanában többet figyelsz a külvilágra, mint a szerelmedre. Ideje lenne a figyelmedet visszafordítanod kettőtökre. Ideje lenne annak, hogy a teljes figyelmeddel megérkezz az itt és most pillanatába, abba a pillanatba, amelyben valójában vagy, valójában vagytok.

Bőség: Úgy tűnik, hogy mostanában megváltoztak a nagyságrendek benned, mintha egyre több és több pénzben tudnál gondolkodni. Mostanában szépen lassan megnyílnak a pénzügyi források körülötted, és fokozatosan egyre több pénzt képes vagy jól és okosan kezelni. Figyelj oda, hogy a hétvégén is higgadt pénzügyi döntéseket hozhass.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Úgy érzed, hogy sokan ismernek félre, és talán már a párod is elkezdett másnak látni, mint amilyen valójában vagy. A hétvégén sok alkalmad lesz arra, hogy megmutasd a szerelmednek a valódi érzéseidet és a valódi gondolataidat. Igen, tudom, hogy azt hiszed, ezeket ismernie kell, vagy hogy ezeket eddig is kimutattad. Lehet, hogy ki is mutattad őket, de ő nem értette meg ezt. Most bátran mondd is ki azt, ami a szívedben van.

Bőség: Fontos lenne, hogy észrevedd: az univerzum gyakran használja útmutatóul az anyagi lehetőségeket. Amikor azzal foglalkozol, amivel foglalkoznod kell, akkor automatikusan jönnek az eredmények, és könnyedén áramlik hozzád a pénz. Ha pedig nem vagy része ennek a könnyed áramlásnak, az azt jelzi, hogy nem vagy a helyeden.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Egy kicsit talán már unod, hogy mindig neked kell okosnak lenned. Egy kicsit talán már arra vágysz, hogy ezúttal a párod legyen okos, és a párod legyen az, aki helyetted is kimondja azokat a szavakat, amelyeknek el kell hangoznia kettőtök között. A hétvégén szerencsére lesz alkalmatok arra, hogy leüljetek egymással beszélgetni. De tudnod kell, hogy ezt a beszélgetést akkor is te kezdeményezed, ha végül a fontos szavakat a szerelmed mondja ki.

Bőség: Most kell félretenned és megalapoznod egy jövőbeli nagy kiadást. Különösen igaz ez akkor, ha vállalkozást szeretnél indítani vagy, ha valamilyen befektetést tervezel. Ez a hétvége az okos pénzügyi döntések és az előretervezés ideje a számodra. Még akkor is, ha te már a múlt héten azt hitted, hogy okos döntéseket hozol.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Szerelemre vágysz és arra, hogy végre ne csak a szenvedély lángoljon köztetek, de  barátság is mélyüljön el. Ez lenne az az állapot, amelyet szerelemnek tartanál, ez lenne az a kapcsolat, amelyben boldog lennél. A hétvégén szinte csak egy hajszál választ el attól, hogy a párod a legjobb barátoddá váljon. Már egyedül a te őszinteséged áll kettőtök közé: Mennyire vagy képes nyíltan, játszmák nélkül beszélni a szerelmeddel?

Bőség: Ideje lenne próbavásárlásokat végezned. Hogy mit kellene kipróbálnod ezekkel a vásárlásokkal? Azt, hogy milyen érzés az, amikor szabadon és boldogan költöd a pénzedet. Most azt próbálhatod ki és tapasztalhatod meg, hogy milyen felszabadult érzés megengedni magadnak, hogy olyasmire is költs, amire régebben nem volt pénzed.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top