Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Erő és energia jár át téged a hétvégén

Szinte szikrázik körülötted a levegő, és érzed a vibráló tettvágyat magadban. Ezen a hétvégén muszáj menned, muszáj cselekedned, hiszen olyan erős hatások érnek, hogy képtelen vagy a fenekeden maradni. Ha már mindenképp cselekszel, cselekedj okosan, cselekedj szeretetből!

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Erősen indul a hétvége, hiszen pénteken és szombaton paprikásabb a hangulatod a szokottnál. Mindegy, hogy ki és mivel húzott fel, a feszültségedet könnyen vezeted le a szerelmeden, a gyerekeken és persze az egész családodon. Fontos, hogy tudd: ha rájuk tolod ezt a feszültséget (még ha ők is okozták), azzal csak elmérgesíted a kapcsolatotokat. Most fontos, hogy máshogy szabadulj meg a dühtől, a sértettségtől és az elkeseredettségtől!

Bőség: Nem olyan rossz helyzet, mint ahogyan azt látod, vagy pontosabban: látni véled. Ahelyett, hogy folyton azon aggódsz, ami meg sem történt még, fordítsd a figyelmedet az itt és most pillanatára. Meg persze arra, hogy észrevedd: az idegeskedés nem old meg semmit sem.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Ha eddig esetleg elkényelmesedettnek tűntél, akkor most mindenkit meglepsz majd. A hétvégén olyan hihetetlen mennyiségű energia jár át, hogy azzal szinte nem is tudsz mit kezdeni. Az egyik pillanatról a másikra túlmozgásossá válsz, és nem nagyon lesz, aki követni tudja veled a tempót. Fontos, hogy tudd és értsd: a kapcsolatod épp átalakulóban van. Ami azt jelenti, hogy most lehetőségetek nyílik arra, hogy új szabályokat és megállapodásokat fektessetek le.

Bőség: Nem mindig tetszik másoknak az, ahogyan a pénzzel bánsz, és ahogy a pénzről fogalmazol. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nekik igazuk van. Könnyen lehet, hogy valójában te vagy az, aki jól érted az új idők szavait, és jól alkalmazkodsz a nagy kihívásokhoz.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Ami igazán feldühít téged, az a butaság. Halmozottan dühítőnek találod a szerelmed butaságait. Pedig szórakoztatónak is találhatnád ezeket. Mielőtt teljesen egymás agyára mentek, ideje lenne elkezdened egy kicsit máshogy látni a helyzetet. Vedd észre, hogy a szerelmed milyen sokat dolgozik azon, hogy önmaga lehessen, milyen bátran és lelkesen próbálja felfedezni a lehetőségeit – akkor is, ha ebben senki sem támogatja.

Bőség: Egy váratlan, de szó szerint életbevágó kiadásban kér tőled segítséget valaki. Nyugodtan adj kölcsön pénzt, és nyugodtan segíts másoknak, ha a szíved ezt diktálja. Ez annál is inkább fontos, mert nemrég te voltál az, aki segítségre szorultál. Akár kaptál segítséget, akár nem, most segíts másoknak.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Talán kicsúszik a kezedből az irányítás a hétvégén. Hogy őszinték legyünk, ez nem is lenne olyan nagy baj, hiszen jó lenne, ha valaki olyan irányítana most, aki sokkal összeszedettebb, és kevésbé vibrál a tettvágy és az érthetetlen feszültség furcsa keverékétől. Fontos, hogy a hétvégén legalább időnként tudd átadni az irányítást a párodnak. És nem arra gondolok, amikor hagyod, hogy azt tegye, amit te akarsz, hogy megtegyen, hanem arra, amikor teljesen új – és neked meglepő – ötletekkel áll elő.

Bőség: Különös képességed van arra a hétvégén, hogy egy-egy elképesztő mondattal helyretedd azokat, akik szerinted nem jól bánnak a pénzzel a közeledben. Az az igazság, hogy óvakodnod kellene a kioktató vagy pikírt stílustól, mert ezzel csak ellenségetek szerezhetsz magadnak. Az pedig nem az a tevékenység, amire most szükséged van.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Miközben azt érzékeled, hogy körülötted az egész világ felbolydul, addig rajtad egy hihetetlenül mély nyugalom lesz úrrá. Magad sem tudod, honnan, de egyszerűen biztos vagy abban, hogy hamarosan minden helyzet megoldódik. Így, amíg mások aggódnak, addig te hátradőlsz, és élvezed, hogy végre pihenhetsz egy kicsit. Ha párkapcsolatban élsz, most érdemes lenne egy kicsit nyugtatnod a szerelmedet. Ha pedig keresed a párod, akkor csak olyannal menj randizni, aki mellett nyugodt tudsz maradni.

Bőség: Egyre jobban zavar, ha mások izzadságszagú, görcsös igyekezettel akarják megkaparintani a pénzt. Egyre inkább azt érzed, hogy a bőség megteremtése csak könnyedén és inspirációból történhet. Igazad van. Most pedig az a dolgod, hogy felismerd a saját bőséginspirációdat.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Igazán figyelned kellene magadra! Igazán meg kellene hallgatnod azt, amit másoknak mondasz. Amikor másoknak beszélsz a hétvégén a szerelmedről, a kapcsolatodról, a családodról, a gyerekekről, az életedről, akkor olyan szavakat használsz, amelyekben ott van a megoldás is. Ha figyelmesen hallgatnád magadat, észrevennéd, hogy pontosan tudod, mi a teendő ebben a helyzetben. Most hallgasd meg magad, és beszéld át a hozzád legközelebb állókkal valamennyi kérdésedet és félelmedet!

Bőség: A hétvége sokkal inkább a befelé figyelésről, a lelki munkáról – és persze a szavaidra figyelésről – szól, mint a pénzügyekkel való foglalkozásról. Ettől függetlenül érdemes tudnod, hogy most egy közeledő fizetési határidőre is figyelned kell. Vagy lehet, hogy már el is múlt ez a határidő?

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Úgy érzed, mintha az eddigi sötétséget elöntené a fény, és mintha az eddigi tanácstalanságot a biztos tudás és a határozott tetterő váltaná fel. Olyan lendületre teszel szert, amely lendületnek igazán nehéz lenne ellenállni. Nem is az a cél, hogy visszafogd ezt a lendületet, sokkal inkább az, hogy ne taposs el olyanokat, akik kisebb lendülettel haladnak, és akik még képtelenek arra, hogy változtassanak. Ők nem visszatartanak téged, pusztán egy másik lehetőséget mutatnak neked.

Bőség: Úgy tűnik, hogy mindig mindent túlteljesítesz mostanában. A túlteljesítés jegyében talán azt is túlzásba viszed, hogy másoknak segíts. Nem kell megmentened senkit sem önmagától. Nem kell azzal foglalkoznod, hogy másoknak mit, hogyan kellene – szerinted – csinálniuk.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Nagy dilemmában vagy a hétvégén. Vajon melyik ígéretedet és milyen értelmezésben kell betartanod a párod vagy a családod felé. Vajon ki mit kérhet rajtad számon? Fontos, hogy értsd: elsősorban önmagad felé tartozol hűséggel. Fontos, hogy értsd: az őszinteség és a nyílt kommunikáció mindig minden helyzetet segít megoldani. Bármi is a gond és bármin is gondolkozol olyan erősen, azt a témát egyszerűen bedobhatod az otthoni párbeszédben. Könnyen lehet, hogy valójában nem is lesz olyan ijesztő ez a beszélgetés, mint hiszed.

Bőség: Tudnod kellene, hogy hogyan tervezz előre pénzügyekben. Nyugodtan tervezz nagy víziókban, és nyugodtan tervezz előre sok-sok lépést. Nem kell mindig csak kicsiben tervezned, és nem kell mindig csak annyit eltervezni, ami biztos. A tervezésnek pont az a lényege, hogy olyasmit is kitalálhatsz előre, ami most elérhetetlennek tűnik.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Van egy olyan érzésed, hogy a párod eltitkol előled valamit. Ne felejtsd el, hogy egy kapcsolatban mindig mindketten ugyanazt érzitek, és ugyanarra az energiára reagáltok, csak éppen máshogy. Ha tehát neki titkai vannak, akkor azt is érdemes megnézned, hogy neked vannak-e titkaid, és te hogyan viszonyulsz a titkokhoz. Ráadásul a kis titkok izgalmasabbá tehetik a számodra ezt a viszonyt.

Bőség: Olyan magabiztossággal tartod a kezedben az anyagi ügyeidet, hogy az sokak számára meglepő lehet. Könnyen lehet, hogy néhányan tőled kérnek pénzügyi tanácsot annak ellenére, hogy te talán nem érzed magadat felhatalmazva a tanácsadásra. Ne adj tanácsot, csak hallgasd meg a terveiket, és támogasd őket azok megvalósításában.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Megteheted, hogy a hétvégén kezdeményezed azt a nagy beszélgetést, amit szerinted már régóta meg kellett volna tenned. De erre csak akkor kerüljön sor, ha van valódi mondanivalód. Ha átgondoltad, összeszedted, rendszerezted mindazt, amit mondani szeretnél. Ellenkező esetben jobb, ha inkább elhalasztod ezt a beszélgetést. Most annak nincs értelme, hogy a párod lemosson az érveivel a színről.

Bőség: Tudod mit szeretnél? Tudod mik a terveid a következő egy évre és a következő évtizedre? Ha tudod, akkor itt az ideje elkezdened pénzt gyűjtened a megvalósításhoz. Itt az ideje annak, hogy belevágj a spórolásba és abba, hogy végre egy konkrét célra gyűjts. Nem a “rosszabb napokra” kellene gyűjtened, hanem arra, hogy megvalósítsd az álmaidat.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Olyan mély vonzódást és szerelmet tapasztalsz meg a hétvégén, amely valóban gyógyító erejű. Most sok régi lelki seb meggyógyulhat benned, és sokféleképpen javulhatnak a kapcsolataid és természetesen a párkapcsolatod is. A hétvégén érdemes hagynod, hogy a benned lévő lelki sebek fényre kerüljenek, és feloldódjanak abban a merészségben és tudatosságban, amellyel rájuk nézel.

Bőség: Tudatos döntésekre pénzügyekben is szükséged van. Azt tapasztaltad meg mostanában, hogy nem éppen tudatos és nem éppen ügyes döntéseket hozol meg ebben a témában. A hétvégén lehetőséged van arra, hogy végre megérezd a valódi utadat a pénzzel kapcsolatos ügyekben.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Tele vagy kíváncsisággal és tele vagy vággyal arra, hogy megváltoztasd a szerelmi életedet. Ha szingli vagy, ez a vágy arra sarkall majd, hogy nyitottá válj az ismerkedésre. Ha párkapcsolatban élsz, ennek a vágynak az lesz a hatása, hogy elkezdesz változtatni a kapcsolatodon, és talán elkezdesz változtatni azon a módon is, ahogy a kapcsolatokra tekintesz és azokhoz viszonyulsz.

Bőség: Végre egy hétvége, amikor úgy érezheted, hogy teljes egészében a kezedben tartod a bőséggel kapcsolatos ügyeket. Nemrég kifizettél valamire egy nagyobb összeget, és ez azzal a jó érzéssel tölt el, hogy lehetőséged volt fedezni ezt a kiadást. Azaz most gazdagnak és elégedettnek érezheted magadat. Ez pedig segít még több pénzt magadhoz vonzanod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top