Horoszkóp

Számmisztika: ez jellemző rád, ha tizennyolcadikán születtél

A számmisztika szerint nem mindegy, hogy a hónap melyik napján születtünk. A születési dátumunkban, illetve az élet egyéb területein gyakran előforduló számoknak nagy jelentőségük van életünkben.

Jól beválnak gondviselőként, és született emberbarátok

Sokszor választják életpályául az emberek segítését. A nap bármely órájában segítségért lehet fordulni hozzájuk, sohasem utasítanak el senkit. Nem is lehetne ez másképp, hiszen szeretik, ha hasznára vannak másoknak, inkább csak azt nem bírják, ha korlátok közé szorulnak. Hiába segítőkészek, mégis sok esetben magánéleti problémákkal küzdenek. Meg kell tanulniuk, hogy a szolgálatkészségnek már az otthonukban meg kell kezdődnie. 

Olvasd el ezt is!

Együttérzőek, toleránsak, megértőek, és a problémákra kreatív megoldásokat találnak. Minden bizonnyal életfeladatuknak érzik, hogy vállukon hordozzák a betegek, az elesettek és az idősek terheit, intellektuálisak, érzelmesek és kulturáltak, mégis szeretnek veszekedni, és gyakran kritizálnak másokat. Képesek nagyon függetlenül és ügyesen viselkedni, és bölcs tanácsok kaphatók tőlük. Képességük, tehetségük átfogó jellegű. Minden érdekli őket, és hisznek abban, hogy bármely területen képesek eredményeket elérni.

Környezetük rendszerint féltékeny rájuk, és azt reméli, előbb-utóbb bekövetkezik a blamázs, ám a 18-án született emberek mindig jól mérik fel az erejüket. De vigyázat! Ha egyszerre több dologgal foglalkoznak és minden érdekli őket, akkor könnyen szem elől téveszthetik a céljaikat. Az a veszély fenyegeti őket, hogy egész életük nem lesz egyéb, mint foglalkoztatási terápia.

Tehetségesek, már kisgyermekkorukban is kreatívak és nagyon muzikálisak. Balesetveszéllyel kell szembenézniük 18 éves koruk körül, főképp a lányoknak. Később rakétaszerű felemelkedésük lehetséges, de csak akkor, ha a 25 éves korukban jelentkező nagy lehetőséget csakugyan ki is aknázzák.

A hozzájuk illő foglalkozások: sikeresek lehetnek sebészként, jogászként, színészként vagy képzőművészként.

Olvasd el ezt is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top