Horoszkóp

Számmisztika: ez jellemző rád, ha tizenhetedikén születtél

A számmisztika szerint nem mindegy, hogy a hónap melyik napján születtünk. A születési dátumunkban, illetve az élet egyéb területein gyakran előforduló számoknak nagy jelentőségük van életünkben.

Jól bánnak a pénzzel és a tulajdonnal

Jellemző rájuk, hogy mindig határozottan nyomulnak előre. Az üzleti életben ravaszak és kíméletlenek, noha alapjában véve becsületesek. Görcsösen ragaszkodnak a szokásaikhoz, és az elképzeléseiktől nemigen lehet eltántorítani őket.

Olvasd el ezt is!

Olyanok, mint a libikóka: egyik pillanatban konzervatívak és nemeslelkűek, a másik pillanatban extravagánsak. A végén mindig megkapják, amit akarnak, még akkor is, ha addig sok mindent el kell tűrniük. Optimisták, megbízhatóak, realisták, és megvan a tehetségük hozzá, hogy nagy terveket is valóra váltsanak.
Taktikájuk sikert és lelki békét céloz egyszerre: harc kifelé, békesség befelé. Életerejük, amelyet mások sok esetben harciasságnak tartanak, fáradhatatlanná és lendületessé teszi őket. Amikor nyilvánvaló igazságtalanságot látnak, nyomban kifejezik véleményüket és cselekszenek.

Negatív oldalaik olyankor mutatkoznak meg, amikor szeszélyesek, durvák, haragtartók, önfejűek, és szüntelenül önmegerősítést keresnek. Akár neki is támadnak másoknak – anélkül, hogy közben veszélybe kerülne a belső békéjük. Színtiszta energia!

Sok barátjuk van, ifjúságuk nagyon harmonikus. Problémákkal pályájuk kezdetén találkoznak. Jó beszédkészségűek, elbűvölőek, életük későbbi szakaszában sok barátságot kötnek. A hatodik évtizedükben nem is remélt pénzügyi nyereséghez jutnak.

A hozzájuk illő foglalkozások: sikereket érhetnek el mint regisztrátor, szerkesztő, forgalmazó, bankár, bróker, könyvtáros, jogász, üzletvezető, valamint sikeresek lehetnek földdel kapcsolatos üzletben, mint például a bányászat vagy az olajszakma.

Olvasd el ezt is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top