Horoszkóp

Számmisztika: ez jellemző rád, ha nyolcadikán születtél

Születési napunk fontos szerepet játszik életünk alakulásában. A 31 naphoz 31 eltérő értelmezés és elemzés tartozik, amely utat mutat önmagunkhoz, leírja problémáinkat, bemutatja főbb ismertetőjegyeinket, karakterünket.

Kiváló üzletemberek, igyekvőek, kreatívak, és vezetői képességekkel rendelkeznek

Határozott érzékük van az értékek iránt. Szívesen foglalkoznak pénzzel és pénzügyekkel, és remek ötletek jutnak eszükbe arra vonatkozóan, hogy miképpen lehet nyereségre szert tenni. Becsvágyóak és gyakorlatiasak. Kemény munkára képesek, ha a cél megéri. A 8-as szerencsés születésnapnak tekinthető a pénzügyi nyereség szempontjából, mert az ilyen napon születetteknek nem kell megkóstolniuk a nélkülözést, ha konstruktívan élnek. 

Olvasd el ezt is!

A 8-án születettek negatív tulajdonságai közé tartozik, hogy az életből néha csak a problémákat veszik észre, a szépségeket és a jó dolgokat nem. Előfordulhat, hogy zsugoriak és szűk látókörűek, nagyon sértődékenyek, hidegek, agresszívak és számítóak. Ők azok, akik lendületesen, dinamikusan vetik magukat „az élet küzdelmeibe, és csak egyetlen célt tartanak szemük előtt – a sikert! Erejük és hatékonyságuk révén ők a született szervezők, ugyanezek a tulajdonságaik azonban gátlástalan karrieristává is tehetik őket.
 A szerencse fiai, sok a barátjuk, de 30 éves korukban egy nagy csalódást élnek át, többnyire szívügyben. Sok pénz és nagy tekintély várja őket 55 éves koruktól kezdve. Vigyázat: vannak kivételek!

A hozzájuk illő foglalkozások: sikeresek lehetnek mint bankár, jogász, vállalkozó, mérnök, személyzetis, zenekarvezető, könyvelő vagy gyártulajdonos.

Olvasd el ezt is!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top