Horoszkóp

Számmisztika: ez jellemző rád, ha hatodikán születtél

Születési napunk fontos szerepet játszik életünk alakulásában. A 31 naphoz 31 eltérő értelmezés és elemzés tartozik, amely utat mutat önmagunkhoz, leírja problémáinkat, bemutatja főbb ismertetőjegyeinket, karakterünket.

Pozitív gondolkodásúak, melegszívűek, nagyvonalúak és emberszeretők

Szeretik a szép dolgokat, az állatokat és a kellemes, szeretettel teli környezetet. Akkor a legboldogabbak, ha segíthetnek másokon. Szeretik a házasság és a család kötelékeit, eleven a felfogóképességük, érzelmeik hevesek, és nagyon érzékenyek. Érzelmeiket nem szégyellik kimutatni. Gyökereik mélyen kapaszkodnak.

Boldogságukhoz alapvetően fontos a dicséret és az elismertség, mert szükségük van a közösségre, a szeretetre és a megerősítésre, és elkeserednek, ha kritika éri őket. A közösségben is, családjukban is ki kell venniük a részüket a felelősségvállalásból. A tökéletességre törekszenek, el akarják érni az ideáljaikat, de ez többnyire csak ritkán sikerül. Nem egyszerűen csak helyet keresnek maguknak a nap alatt, hanem a leginkább a nekik legmegfelelőbb helyet.

Olvasd el ezt is!

Nagy felelősségtudat és a többiek iránti odafigyelő szeretet jellemzi őket. Fokozottan érvényes rájuk a mondás, hogy „”az én házam az én váram” – érte küzdenek, és a hétköznapok próbatételeihez a családi harmóniából merítenek erőt.

Gyermekkorukban nagyon érzékenyek. Egy nagy csalódás vár rájuk 29 éves korukban, amelyet túlzottan is mellre szívnak, de később már úgy értékelik, hogy így jártak jobban. Tartózkodjanak a túlzottan visszafogott viselkedéstől, mert az kárukra lehet.

A hozzájuk illő foglalkozások: sikeresek lehetnek a nyilvánosság előtt vagy a közösségben végzett munkákban, a zenében, a festészetben, a színjátszásban, intézményvezetőként, árvaház, idősek otthona, egészségcentrum vagy szépségszalon vezetőjeként, vagy a konyhafőnöki, virágkereskedői, divattervezői pályán. Hivatásukban 45 éves koruk után egy rendkívüli lehetőség köszönt rájuk.

Olvasd el ezt is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top