Horoszkóp

Szerelemhoroszkóp: az Oroszlán szerelmi élete

Oroszlán kedvesünk megtartásához fel kell vonultatnunk egy sor olyan tulajdonságot, amelyeknek a megvalósítása egyenként sem túl könnyű. E jegy szülöttei rendkívül igényes, maximalista emberek.

Az Oroszlán jegyűeknek fontos a külsőnk, hiszen ők azt szeretnék, ha egy nagyon vonzó és persze feltűnő ember tündökölne az oldalukon. Aztán az sem lényegtelen, hogy miként jelenünk meg a világban viselkedésünk szintjén. Az Oroszlán elvárja, hogy sugározzon rólunk a tartás, becsületesség, egyszóval, hogy igazi hercegnők/hercegek legyünk. Mindeme jó tulajdonságok mellett nem árt, ha szórakoztatni is tudjuk, hiszen ő a szíve mélyén egy nagy gyerek, aki nem szereti a mélabút, vagyis benne kell lennünk mindenféle gyerekes kedvtelésében. 

Szerelemhoroszkóp: az Oroszlán szerelmi élete

Ha sokáig szeretnénk Oroszlán szerelmünk mellett élni, akkor hunyjunk szemet gyengeségei felett, mert ezeket úgysem tudjuk kinevelni belőle. Ilyen gyengeség lehet, hogy nem hagyja magát megkötözni, szabadnak kell éreznie magát. Azon felül, pedig időről időre lesznek olyan ügyek, amelyeket jobb, ha észre sem veszünk. Ha kedvesünknek egy-egy kalandja akad, akkor tudjuk be annak, hogy állandó megerősítésre van szüksége. Egy idő után ezt már tőlünk nem tudja megkapni, s bizony máshol keresi a megerősítést. Ezzel együtt azonban nem valószínű, hogy egy kaland miatt kilép a kapcsolatunkból, hiszen az állandó párkapcsolat nagyon fontos számára. Elmondható, hogy ebben az esetben az a bizarr helyzet áll elő, hogy egy nagyon lojális és megbízható ember bizony néha hibázik egy kicsit. Ilyenkor gondoljunk arra, hogy bizony a lónak is négy lába van, mégis megbotlik. Az embereknek, pedig csak két lábuk van, s Oroszlán kedvesünk is emberből van összegyúrva.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:
Itt a mai angyalkártya az angyalok üzeneteivel és tanácsaival
Napi kínai mantra – pozitív gondolatok mára.
Heti Oroszlán-horoszkóp – Nézd meg, milyen lesz a heted!
Heti Oroszlán-angyalhoroszkóp – Melyik angyallal dolgozz együtt a héten?
Hétvégi Oroszlán szerelmi és bőséghoroszkóp – Mi vár rád a szerelemben és az anyagi ügyekben?
Havi Oroszlán-horoszkóp – Megmutatjuk, milyen lesz a hónap!
Az Oroszlán jegy jellemzése –  Tudd meg milyenek az Oroszlánok!
Az Oroszlán mint aszcendens – Kattints ide, és tudj meg mindent az Oroszlán aszcendensű emberekről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top