Horoszkóp

Ha sárgát viselsz, erősebb leszel

A színek jótékonyan hatnak rád. Nincs kétség, a legracionálisabbak is hatás alá kerülnek. A kék színt megismertük, most jöjjön a sárga.

Felcsigázott egy dögös vörös fehérnemű, vagy jót aludtál egy kék ágyneműben? Ha a válasz igen, te sem tagadhatod, hogy a színek hatnak rád. Ha pedig már haladó színérző vagy, jól tudod, hogy minden színnek megvan a maga varázsa.

Ez a témát körbejárva kalandra hívunk titeket a színek varázslatos világába. Második utunk a sárga birodalmába vezet. A kalandozásban egy szakember is segítségünkre van, Puskás Éva asztro-coach vezet minket az úton.

A sárga szívünk aranyló tisztasága. A nap, mely lágyan megsimítja arcod, hogy bölcsességgé alakuljon bármilyen harcod. A tiszta fénysugár, mely megoldást mutat, ha úgy érzed, hogy elakadt utad. A fény, mely beragyogja szépséged, emel, hogy ébredjen, megmutatkozzon a sok benned élő kincsed, értéked. Benned mit ébreszt fel a sárga?

 

A színek csodás világa: a sárga

 

Ha sárgát viselsz, erősebb leszel, előhívja belőled a tavaszi napfény ragyogó erejét, hogy dinamikusabbá és bátrabbá válj. Könnyebben kerülsz középpontba akár önmagadon belül, akár a közösségi terekben. Így ha vezetői helyzetben kell helytállnod, sokat segít a sárga. Mindezt ennek a színnek a hatására bölcsességgel és sok kreatív teremtő gondolattal együtt hozhatod elő magadból. Otthonod tereibe is derűt és melegséget varázsol, mintha csak a ragyogó napfény mosolyogna rád. Ha ilyen helyen időzöl, erővel, energiával töltődsz fel. Pihenésre, relaxációra nem igazán alkalmas, de ha meditálni szeretnél vagy jógáznál, vagy csak olvasnál – vagyis az aktív pihenés valamelyik formáját választod –, akkor segít neked ez a szín. Benned mit ébreszt fel a sárga?

A színek üzenete

A színek jelentős szerepet játszanak életünkben. Hatnak ránk, megmozdítják hangulatainkat, érzéseinket, segítenek nekünk, hogy sikeresebben képviseljük magunkat. Mikor gyerekkorban megismerjük, tanuljuk a világot, akkor is útitársaink a színek. A felismerés gyerekkorban a jobb agyféltekében történik, de amint megtanuljuk a színek nevét, áttevődnek a bal agyféltekébe. A jobb agyfélteke felelős a színek érzékeléséért, a bal a színek olvasásáért. Ha kicsit tudatosabban figyelünk a színekre, azzal a két agyfélteke harmonikus működését is segítjük. Vagyis egyszerre hatnak az érzéseinkre, a hangulatainkra, tudat alatti működéseinkre, és egyszerre ébresztenek bennünk gondolatokat és segítik a világ megértését. Inspirálják a sikeres kommunikációt, nemcsak önmagunkkal, hanem másokkal is. Így ha nemcsak érzed, hanem ismered a szimbolikájukat, tudatosan alkalmazod a mindennapjaidban, a színek lehetnek a segítőid, a világ beszél hozzánk a színek nyelvén, mi pedig válaszolhatunk az ő segítségükkel.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top