Horoszkóp

Szerelemhoroszkóp: a kapcsolatokból építkező Mérleg szerelmi élete

E jegy szülöttei hajlamosak kapcsolataikat egyfajta belső építkezésre felhasználni, önbizalom-növelés céljából. Néha idegesítő lehet állandó hezitálása, ám káprázatos stílusérzéke széppé varázsolja napjainkat.

Kapcsolatokból építkezik

A Mérleg jegyű emberben óriási vágy van, hogy másokhoz kapcsolódjon, s közben megfigyelje mások által, másokban önmagát. Számára ez az út az igazi önismeret felé, s enélkül úgy érzi, hogy nem is él igazán. Ha minket választott társnak az élet útján, akkor tudnunk kell, hogy a velünk kialakított kapcsolatra talán nagyobb szüksége van, mint a napi betevőre. Elvár tőlünk egy sor olyan dolgot, ami szerinte nincs meg önmagában. Így a mi segítségünkkel valósítja meg saját életében a határozottságot, önérvényesítést s azt az erőt, hogy egyáltalán bele merjen vágni valamibe, ami teljesen új számára. Tudnunk kell, hogy ha nagyon agresszíven vagy durván viselkedünk, akkor az akadály lehet kapcsolatunk kibontakozásában. Hiszen Mérleg kedvesünknek minden visszatetsző lehet, ami túl erőteljes s nagyon „rámenős”. Ilyenkor – mélyen a lelkében  azt gondolja rólunk, hogy faragatlanok vagy primitívek vagyunk. 

Kívül-belül az elegancia diszkrét bája 

A Mérleg emberek egyik legvonzóbb tulajdonsága, hogy hihetetlenül elegánsak, szépek, s egyszerűen jó rájuk nézni. Ez magában hordja azt is, hogy nagyon igényesek, úgy önmagukra, mint az otthonukra s társukra is. Nem a feltűnően, hivalkodóan szép dolgokat keresik az életben, hanem sokkal inkább a szinte észrevehetetlen, a világba belesimuló szépséget, ami természetes, magától értetődő. A világban rendkívül elegánsan és cizellált módon jelenik meg. 

Nehezen vagy egyáltalán nem dönteni

A problémákhoz és döntési helyzetekhez való viszonya is így nyilvánul meg. Általában nagyon határozatlanul áll egy-egy döntési helyzet előtt, hiszen minden döntési variációra tucatnyi érve és ellenérve is van. Ezeket aztán alaposan megrágja önmagában, s elképzelhető, hogy végül hirtelen és teljesen intuitív módon dönt. Döntési problémáiból adódik, hogy a párkapcsolatban elképzelhető olyan helyzet is, amikor egyszerre két partnere is van, a hagyományos szerelmi háromszögeknek megfelelően. Az ilyen helyzetekbe azért megy bele, mert esetleg régi kedvesétől még nem tud elszakadni, de már az újra is igénye van. Ilyenkor a jól ismert „átmeneti” helyzet alakulhat ki: a régi még nem szállt ki a kapcsolatból, de az újjal még nem igazán szoros a viszony. A Mérleg pedig ott áll bizonytalanságaival: az új kapcsolat még nem ad neki elég biztonságot, bizonyosságot arra, hogy nem lesz egyedül. Így új helyzetébe is magával cipeli a régi, idejétmúlt kapcsolatát. Nagyon jellemzően végül – általában – valamelyik másik fél lép ki a szerelmi háromszögből, hiszen a Mérleg nehezen dönti el, hogy végül is mi lenne neki igazán jó. 

Még több horoszkóp Mérlegeknek:
Itt a mai angyalkártya az angyalok üzeneteivel és tanácsaival
Napi kínai mantra – pozitív gondolatok mára
Heti Mérleg-horoszkóp – Nézd meg, milyen lesz a heted!
Heti Mérleg-angyalhoroszkóp – Melyik angyallal dolgozz együtt a héten?
Hétvégi Mérleg szerelmi és bőséghoroszkóp – Mi vár rád a szerelemben és az anyagi ügyekben?
Havi Mérleg-horoszkóp – Megmutatjuk, milyen lesz a hónap!
A Mérleg jegy jellemzése –  Tudd meg, milyenek a Mérlegek!
A Mérleg mint aszcendens – Kattints ide, és tudj meg mindent a Mérleg aszcendensű emberekről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top