Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: A szerelem korlátoz vagy felszabadít?

A szerelem korlátokat állít körülötted, vagy épp ellenkezőleg: a szerelem az ajtó, amelyen a szabadságba léphetsz? A hétvégén az érzelmeid hihetetlen teremtő erővel rendelkeznek, ezért nem mindegy, hogy miként viszonyulsz a saját érzéseidhez. Ha megpróbálod elnyomni, akkor most korlátként éled meg őket. Ha csak arra vársz, hogy végre megélhesd őket, akkor felszabadító erővel hat rád a hétvége.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Sokkal több erőd van, mint amennyit megmutatsz a világnak. Sokkal több energiád van, mint amennyit most felhasználsz belőle. A figyelmedet olyan sok minden leköti, hogy mostanában szinte nincs is időd a szerelmedre. A hétvége lehetőséget kínál arra, hogy a figyelmedet ismét visszaterelhesd a szerelemhez, és hogy ismét azzal foglalkozz aki neked a legfontosabb. Fontos, hogy tudd: az érzelmeid pontosan mutatják, hogy milyen mély a szeretet és az összekapcsolódás köztetek. Fontos, hogy megértsd: a kapcsolatotok hűen tükrözi azt az energiát, amely köztetek megjelenik.

Bőség: Úgy érzed, hogy erős vagy, és bármit megtehetsz. Érdemes kihasználnod ezt az érzést, és érdemes elgondolkodnod egy saját vállalkozáson. Ha pedig van vállalkozásod – akár csak egy “kényszervállalkozásod” –, ez a hétvége alkalmas arra, hogy a kezedbe vedd az üzlet irányítását, és olyan üzleti tervet írj, amely mindent megváltoztat, és mindent újraír a céged életében.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Szeretnél szabályokat, elveket és elvárásokat megfogalmazni a párod felé. Nagyon erős késztetésed van arra, hogy a kezedbe vedd az irányítást, és az legyen, amit te mondasz. De az a helyzet, hogy a szabályok, az elvek és az elvárások megölik a szerelmet. Teljesen mindegy, hogy jogosak, vagy túlzóak. Teljesen mindegy, hogy kölcsönös megállapodáson alapszanak-e, vagy csak rányomod őket a másokra. Ahol megjelennek a szabályok, ott elpárolog a szerelem. Tehát a kérdés ilyen egyszerű: Mit választasz? A szabályokat vagy a szerelmet?

Bőség: Vedd észre, hogy milyen fontos számodra az otthon, hogy milyen fontos számodra, hogy a neked legmegfelelőbb anyagi körülmények között élhess. Ez az időszak az életedben alkalmas arra, hogy megteremtsd a számodra legjobb körülményeket. Azokat a körülményeket, amelyek védelmeznek, és boldoggá tesznek téged. A hétvége alkalmas arra, hogy elkezdj egy lakásvásárlással foglalkozni.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A szerelem átalakító erejét tapasztalod meg a hétvégén. Tudom, most talán azt mondod: rád egyáltalán nem hat ilyen erővel a szerelem. Nem baj, ha te belülről nem látod, a környezeted pontosan látja, hogyan változtat meg a szerelem – vagy annak hiánya. Ez pont olyan erős és mély változás, amilyet a szeretet – vagy annak a hiánya – okoz. Fontos, hogy megértsd: A szerelemnek és a szeretetnek gyógyító ereje van. Az, amikor a szerelem és a szeretet elkezd átalakítani nem olyan folyamat, amelynek ellen kellene állnod, hanem olyan, amellyel érdemes továbbhaladni és áramlani.

Bőség: Fordítsd el a figyelmedet a munkádról. Tudom, hogy milyen fontos a számodra a munkád, és tudom, hogy milyen fontos a számodra, hogy teljesítsd mindazt, amit vállaltál. A hétvége, a pihenés és a szeretteid ugyanilyen fontosak. Azzal teszed a legjobbat a hozzád áradó bőségnek, ha most a szeretteidre koncentrálsz, és ha egy picit lazítasz végre.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Az életedben van egyfajta érzelmi hullámzás, vagy kettősség. Úgy érezheted, hogy míg az egyik életterületeden minden tökéletes, és minden felfelé emelkedik, addig egy másik területen minden romokban hever, és csak tovább romlik. A magánéleted és a munkád között megtapasztalt feszültségeket és eltéréseket most elkezdheted végre kiegyengetni, és hamarosan megtalálhatod a harmóniát. Ez a harmóniakeresős időszak most indul az életedben, és még hosszan tart. A hétvégén felismerheted azt az irányt, amerre érdemes elindulnod, azt az irányt, amelyre érdemes hangsúlyt fektetned.

Bőség: Az anyagi életedben is hullámzást tapasztalhatsz. Olyan hullámzást, amelyet szívesen lecsendesítenél. Fontos, hogy észrevedd: érdemes tartalékolnod. Érdemes előre tervezned, és érdemes a jövőbeni kiadásokat is betervezned. Erre kiválóan alkalmas a hétvége, hiszen most anyagi szempontból is tisztábban látsz.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A szerelem gúzsba köt téged a hétvégén. Bár talán úgy pontosabb lenne, hogy a szerelem iránti vágyad az, ami gúzsba köt. Akár van párkapcsolatod, akár nincs, akár szerelmes vagy, akár nem, most nagyon vágysz arra, hogy szerelmes lehess. Ez a vágyad pedig elhozza az életedbe a szeremet. Fontos, hogy tudd: Most már sokkal érettebben éled meg az érzelmeidet. Tehát akár ismered a szerelmedet, akár a találkozás előtt állsz, érdemes tudnod, hogy ez a kapcsolat más lesz. Ez a kapcsolat érettebb, nyugodtabb, de pont ezért ragyogóbb és tartósabb is lesz.

Bőség: A munkádból végre jól tudsz megélni. A kérdés csak az, hogy elégedett vagy-e ezzel a bevétellel, vagy inkább szeretnéd megnövelni. A kérdés csak az, hogy elégedett vagy-e azzal, amit most csinálsz, vagy izgalmasabb feladatokat szeretnél? Fontos, hogy a hétvégén elengedd azt a tévhitet, hogy szórakozva, izgalmas feladatokkal nem lehet pénzt keresni.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Szinte szétrobbansz a benned lévő szexuális energiától. Úgy tűnik, hogy a hétvége túlfűtöttebb és szenvedélyesebb lesz, mint azt tervezted. Fontos, hogy megértsd: A szerelmed, a párkapcsolatod beragyogja az egész életedet. A szerelmed felemelő energiáiból juthat az életed minden területére. Ugyanakkor vannak olyan területek, amelyeken talán pont most kell változtatnod, és talán pont a szerelmed a változtatás oka. Egyszerűen csak engedd meg magadnak, hogy a benned lévő mély szeretet hozzon döntéseket. Az a mély szeretet amely állandó, és megváltoztathatatlan.

Bőség: Az egyik pillanatról a másikra változik az anyagi helyzeted. Ezekben a napokban nagy változások zajlanak körülötted, és még az is lehet, hogy a karrieredben vár rád egy újabb előmenetel. Vagy egyre több feladattal találnak meg a munkahelyeden, olyan feladatokkal, amelyekhez pluszpénz és még több hatalom jár.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A hétvégéd talán nem a legkönnyedebb napokként vonul be a történelembe. Úgy érezheted, hogy a kapcsolataid – nemcsak a párkapcsolatod, hanem valamennyi emberi kapcsolódásod – gúzsba kötnek, és túl sok elvárást fogalmaznak meg feléd. Úgy érezheted, hogy egy új, nehezített pályára érkezett a párkapcsolatod fejlődése, és attól tartasz, hogy most már csak a kötelességek várnak rád. Fontos, hogy tudd és észrevedd: Ez csak egy fázis. Most átmenetileg talán tényleg több szabályt kell újrabeszélnetek, és talán tényleg érdemes újraírnotok a megállapodásaitokat. De ez nem jelenti azt, hogy ne várnának még rátok boldog és könnyed percek.

Bőség: Fontos, hogy meghalld a tanácsokat. Sokan vannak körülötted, akik segíteni akarnak neked, de te valahogy nem vagy képes a gyakorlatba átültetni a mondanivalójukat. Emiatt előállhat az a helyzet, hogy mások tanácsokat adnak, te pedig számon kéred rajtuk a tanácsok működését. Ahelyett, hogy megfogadnád azokat és változtatnál.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Könnyebben bánsz a szavakkal a hétvégén, mint máskor. Persze lehet, hogy a párod nem örül ennek. Különösen igaz ez akkor, ha épp egy veszekedős szakaszában vagytok a közös életeteknek, hiszen most minden szócsatát te nyersz meg. Azt ugye tudod, hogy a szócsaták és veszekedések megnyerése nem éppen a legjobb útja egy kapcsolat meggyógyításának, vagy a szerelem fenntartásának? Nem arra biztatlak, hogy hagyj rá mindent a párodra. De arra nagyon határozottan megkérlek, hogy ne fogd fel harcnak az együttléteteket. Ne nyerni akarj, hanem boldog lenni. Ez hatalmas különbséget jelent a szerelmetekben.

Bőség: Úgy érezheted, hogy túl sok embert kell neked tartanod, hogy túl sokakat kell neked támogatnod. Vedd észre: ez mind a saját vállalásod. Vedd észre, ez mind a saját döntésed, és csak rajtad múlik, hogy kinek adod az energiáidat. Másoknak, vagy a családodnak, esetleg magadnak. Vedd észre, hogy most neked is nagy szükséged van a pénzedre, és azt nem érdemes nagylelkűen elszórnod.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: A hétvége igen fontos párkapcsolati tükröt tart eléd. A hétvége segít megértened azt, hogy a párod pontosan azt mutatja neked magadból, amit ő lát. Ő tökéletes tükörképet mutat, és ha nem tetszik neked ez a tükörkép, akkor nem rajta kell változtatnod, hanem magadon. A kapcsolatotokat most könnyedén átalakíthatod, megváltoztathatod, meggyógyíthatod. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy magadon változtatsz. Ugye, hogy nem is hangzik olyan nehéznek? Ne felejtsd el: olyan lehetőséget kapsz a hétvégén, amellyel mindkettőtök életét pozitív irányban befolyásolhatod.

Bőség: Ismerd fel az anyagi lehetőségeidet. Ismerd fel, hogy milyen sok nagyszerű lehetőség van körülötted, és milyen egyszerű lenne ezekből választanod. Fontos, hogy észrevedd: Eddig azért nem láttad ezeket a lehetőségeket, mert csak egy irányban figyeltél, és egyetlen dolgot akartál megvalósítani. Vedd észre, hogy az élet tele van újabbnál újabb lehetőségekkel, amelyek mind más irányba vezetnek, mint amerre eddig figyeltél.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: A hétvége a szerelmetek próbája lesz, hiszen most olyan erős intenzitással élitek meg a kapcsolatotokat, hogy az azonnal felráz benneteket minden tespedésből. Fontos, hogy tudd: a nagy amplitúdójú érzelmek most némi feszültséget is hozhatnak az életetekbe. Fontos, hogy megértsd: a lángoló szerelem pont olyan erős és feszült érzelem, mint a lángoló gyűlölet. Ha ezt megérted, megérted azt is, hogy mitől van bennetek némi feszültség ezen a hétvégén. Most válaszd a nyugalmat, válaszd a békét ahelyett, hogy az izgalmakat vagy a veszekedéseket választanád.

Bőség: Fontos értened, hogy az életedet a tudatos döntéseid határozzák meg. Nagyon egyszerű lenne azt mondani, hogy egy tőled független eseménysor határozza meg a hétköznapjaidat. De a napjaidat a reakcióid és a döntéseid határozzák meg. A hétvégén dönthetsz úgy, hogy jobban bánsz a pénzzel, és megfontoltabb döntéseket hozol.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Úgy érezheted, hogy az élet elmegy melletted, és a jó dolgok mindig máshol történnek. Valóban, ha mások életével hasonlítod össze a sajátodat, akkor ez a hétvége talán eseménytelenebb a felszínes szemlélő számára. A fontos dolgok most benned, bennetek történnek. Az, ami fontos, most a szemnek tényleg láthatatlan. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne egy jelentős folyamat zajlana köztetek. Sőt! A szerelmi életedben most nagy változások mennek végbe, de ezeknek a változásoknak az eredménye még egy kicsit várat magára, így csak akkor veszed észre, hogy mi ez, ha elcsendesedsz, és ha befelé figyelsz.

Bőség: Itt az ideje elővenned a családi örökségedet, és megvizsgálnod, hogy milyen útravalót kaptál a családodtól. Otthon hogyan beszéltetek a pénzről? Hogyan viszonyultatok a pénzhez? Mindaz, amit gyermekkorodban a pénzről hallottál, és megtanultál hatással van arra, ahogyan most bánsz a pénzzel. Ezek a régi információk felülírhatók, és megváltoztathatók, de ehhez először fel kell fedezned őket.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Szívesen visszalépnél a múltba. A hétvégén fontos megértened, hogy a múltad nem véletlenül múlt el. Lehet, hogy a távolság megszépíti az eseményeket és a helyzeteket, de a lelked mélyén te is tudod, hogy nem véletlenül lett ex egyetlen exedből sem. Ahelyett, hogy visszafelé nézel, és visszafelé vágysz, fordítsd a figyelmedet a jelenbe. Most is ott van körülötted, melletted az, aki boldoggá tehetne. Most sem kell attól tartanod, hogy a boldogság elérhetetlen a számodra. De amíg a múlton tartod a figyelmedet, addig nem veheted észre a jelent, és nem tervezheted meg a jövőt sem.

Bőség: A pénzügyekben van benned egy mély aggodalom azzal kapcsolatban, hogy nem sikerül valamit kifizetned egyszer majd, a jövőben. Fontos, hogy tudd: Most még azért nincs meg erre a pénzed, mert most még a számla sincs nálad, amit rendezned kellene. Amire ki kell fizetned, addigra minden fillér meglesz rendben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top