Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: a szíved tudja a válaszokat, a fejed nem

Bár erős lesz a késztetésed arra, hogy agyból oldd meg a feladatokat a hétvégén, jó, ha tudod, hogy a fejed nem mindig a jó válaszokkal áll elő. Hogy őszinték legyünk, a fejed most a jó kérdéseket tudja megfogalmazni, de azokra válaszolni inkább a szíveddel lenne érdemes. Akkor is így van ez, ha olyasmi a kérdés, amiről eddig azt gondoltad, hogy az észmunka.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Úgy érezheted, mintha valaki megkötötte volna a kezedet, vagy egyfajta kényszerpályára helyezett volna. Ez a kényszerpálya pedig – látszólag – azt is meghatározza, hogy mi történjen a kapcsolatodban. A valóság az, hogy mindig változtathatsz, és mindig megváltoztathatod azt, hogy mi történjen a kapcsolatodban. A hétvégén érdemes végiggondolnod, hogy hogyan léphetsz ki a látszólagos kényszerekből, és a muszájok világából hogyan érkezhetsz meg a lehetőségek, és a csodák birodalmába.

Bőség: Voltak már az életed folyamán nagyobb veszteségek, és nagyobb nyereségek is, és most ismét úgy érezheted, hogy egy nagyobb hullámvölgy felé közelítesz. Fontos tudnod, hogy ennek nem kell megtörténnie. Fontos tudnod, hogy nem kell átélned ezt a hullámvölgyet. De ehhez el kell engedned a makacsságodat, és a versenyszellemedet. Nem versenyzel senkivel sem, ezt vésd az eszedbe.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Szükséged van arra, hogy valakivel elbeszélgess a párkapcsolatodról. Valakivel, aki nem a szerelemed, és talán az lenne a legjobb, ha nem is a közeli rokonaid vagy ismerőseid közül kerülne ki az illető. Megértem, ha van benned némi ellenérzés azzal kapcsolatban, hogy “kiteregesd a családi szennyest”, de jó ha tudod, hogy ez a beszélgetés valóban segítene neked. Fontos, hogy tudd: mindent elmondhatsz virágnyelven. Nem kell a legsúlyosabb szavakat használnod, de ugyanakkor érdemes valóban megbeszélned másokkal a helyzetet.

Bőség: Pénzügyekben érdemes egy pillanatra megállnod, és elgondolkodnod a hétvégén. Úgy tűnhet a számodra, hogy az anyagi helyzeted egyre inkább függetlenné válik tőled, de ez nem igaz. Az anyagi helyzetedet a gondolataid, a döntéseid és a tetteid befolyásolják. A hétvégén megértheted, hogy milyen módon tudsz javítani a pénzügyi helyzeteden.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Egyre mélyebb kapcsolódást tapasztalsz meg a  szerelmeddel. Úgy tűnik, hogy a következő napok ismét a szerelemről szólnak majd neked. Ha már párkapcsolatban élsz, ez az elköteleződés ideje a számotokra. Ha pedig szingli vagy, akkor most érdemes nyitott szemmel járnod, hiszen bármelyik pillanatban eléd toppanhat a nagy Ő. Fontos tudnod, hogy Ő is keres téged. Fontos tudnod, hogy azért nem tudod elhibázni ezt a helyzetet, mert nem kell neked irányítanod azt. Egyszerűen csak hagyd, hogy a lélektársad felismerjen téged, és megtegye a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy megismerkedhessetek egymással.

Bőség: A hétvégén megszülethet benned a felismerés, hogy nem bánsz jól a pénzzel. Ez egy nagyon fontos lépés afelé, hogy megváltoztasd a pénzügyi szokásaidat. De azt is tudnod kell, hogy nem az önostorozáson keresztül vezet az út a változásokig. Tehát bármit is fedeztél fel, bármilyen hibára is bukkantál, fontos, hogy ne ítélkezz magad felett, hanem a megoldást, a változtatás lehetőségét lásd meg.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A szerelemben vegyül némi feszültség a hétvégén. Különösen igaz lesz ez akkor, ha túlzott elvárásaid vannak a pároddal szemben. Fontos, hogy megértsd: a hollywoodi szerelmes mozik nem dokumentumfilmek, és nem is oktatófilmek. Fontos, hogy megértsd: a szerelmednek és neked is jogotok van önmagatoknak lenni. Ami azt jelenti, hogy nem kell úgy viselkednetek, ahogy azt a filmekben csinálják. A szerelmetek a tiétek, és a túlzott elvárások helyett azt kellene figyelnetek, hogy mit kaptok egymástól. Mert ez is rengeteg. Amit kaptok egymástól az sokkal többet jelent egy hús-vér kapcsolatban, mint azt gondolnád.

Bőség: Az egyik kezeddel adsz, a másikkal elveszel a hétvégén. Most sokat költesz, de sok pénz vissza is juthat hozzád, ennek végeredményeként pedig nullszaldóval zárhatod a hétvégédet. Fontos, hogy tudd: amennyit költesz, annyi jön vissza hozzád. És persze ez nemcsak erre a két napra vonatkozik, hanem erre az időszakra. Most érdemes épp ezért bátrabban intézned az év eleji befizetéseket és vásárlásokat.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Túlagyalod a hétvégét. Most van benned némi késztetés arra, hogy mindent az ész szempontjaiból közelíts meg. Ez sok esetben nem baj. Sőt! Kifejezetten jót tesz a világodnak némi racionalitás. Szívügyekben azonban – mint azt tapasztalni is fogod – nem kell, hogy a racionalitás működjön. Szívügyekben teljesen természetes, hogy az érzelmek működnek. Ne az legyen a kérdés tehát, hogy mit kellene tenni ilyen helyzetben, hanem legyen az a kérdés, hogy a szíved szerint mit csinálnál. Meglásd: A szívedre hallgatva minden könnyebb lesz.

Bőség: A nyugodt kockázatok időszaka lesz a hétvége. Hogy mik azok a nyugodt kockázatok? A nyugodt kockázatok azok, amelyeket tudsz kezelni. Azok, amelyekről tudod, hogy miért vágsz beléjük, tudod, hogy mit várhatsz tőlük, és azt is tudod, hogy mit fogsz tenni akkor, ha mégis borulna minden. Ilyen kockázatokat most nyugodtan és bátran vállalhatsz.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A legnagyobb nehézséget talán pont az okozza a párkapcsolatodban, hogy a szerelmed nem úgy gondolkodik, mint te. De valójában minderre úgy is gondolhatnál, mint egy csodálatos lehetőségre. Ő nem úgy gondolkodik, mint te, és ez nagyszerű. Vedd észre, hogy valójában pont ez a gondolkodásmód az egyik, ami megtetszett benne. Valójában pont az a vonzó a számodra benne, hogy ő nem olyan, mint az eddigi párjaid, vagy mint te magad vagy. Engedd meg a szerelmednek, hogy önmaga legyen, és egyszerűen csak élvezd, a gondolkodása “különlegességét”.

Bőség: Igazán jól állsz anyagilag, ami hó közepén egyébként is jó hír lenne, de annak fényében, amit az elmúlt egy hónapban elértél, változtattál és költöttél, különösen jó hír. Lehet, hogy ha csak a számlakivonatodat nézed, azon nem azokat a számokat látod, amelyeket látni szeretnél. Azonban, ha arra gondolsz, hogy mi mindent valósítottál meg, és milyen okosan használtad a pénzedet és a pénzed elköltését az elmúlt hetekben, akkor te is úgy érzed, hogy minden a legjobb úton halad.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Nem úgy értetted, nem azt akartad mondani, és egyáltalán nem is kérsz ebből a félreértésből, amely a hét folyamán kezdett el kibontakozni köztetek. A helyzet az, hogy a hétvégén a szavak falakat alkotnak köztetek, hiszen nem pontosan ugyanazokat a dolgokat értitek a szavaitokon. A helyzet az, hogy most pontosan ezért nem a szavakra kellene koncentrálnotok. A helyzet az, hogy ezért a szavak helyett a gesztusokra, a tettekre kellene figyelnetek. Tettekben pontosan ki tudod fejezni, hogy mit érzel, és hogy mit szeretnél mondani, míg szavakban könnyebben generálsz félreértéseket magad körül.

Bőség: Nem most kellene elkezdened lottózni és az lenne a legjobb a számodra, ha a szerencsejátékokat elkerülnéd nagy ívben. Ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne szerencséd. De úgy tűnik, hogy a szerencse ezúttal az apró dolgokban és a hétköznapi helyzetekben van veled. Úgy tűnik, hogy a szerencse nem a pénzügyeidet támogatja ezen a hétvégén, de segít neked néhány lehetőséggel abban, hogy tanulhass, és a tudásodat fejleszthesd.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A béke és a boldogság nem egyenlőek az unalommal, ezt igazán fontos lesz megértened a hétvégén. Van benned egy kis rész, amely folyamatosan attól fél, hogy ha békében és boldogságban él, akkor unatkozni fog. Emiatt folyton feszültséget generálhatsz magad körül, és mindig akkor rúgod fel a helyzeteket amikor azok elkezdenek kényelmessé válni. Fontos, hogy a hétvégén ránézz erre a személyiségrészedre, és fontos, hogy tudatosítsd magadban: Ő bizony elég nagy tévedésben van. A béke és a boldogság nem unalmas. Sőt! Ezek a valóban izgalmas dolgok. Azok a dolgok, amelyek segítenek neked abban, hogy jó életed lehessen, és megtaláld a lelki nyugalmadat is.

Bőség: Itt az ideje a hosszú távú gondolkodásnak, és a hosszú távú elköteleződésének. Itt az ideje annak, hogy ne csak pár hétre vagy hónapra tervezz előre. Lehet, hogy elsőre kicsit kényelmetlen lesz évekre, évtizedekre tervezni – pláne elköteleződni – de hamarosan megérted majd, hogy ez miért fontos, és azt is átlátod majd, hogy ezzel milyen fontos alapokat raksz le önmagadnak és a családodnak is.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: A szerelmi életed csodálatos átalakuláson megy át ezekben a napokban. Ez egy nagyon fontos változás, egy olyan változás, amelyet eddig talán teljesen elképzelhetetlennek tartottál, most mégis lehetőséget kaptok rá. Fontos, hogy legyen benned elég erő és bátorság ahhoz, hogy megragadd ezt a lehetőséget. És persze az is fontos, hogy felismerd: A lehetőségek nem mindig abban a formában érkeznek hozzád, ahogyan azt gondolod. A legjobb az lesz ebben, hogy végre elindulhat az életedben az a változás, amelynek a végén egy nyugodt, békés, szerelmes időszak vár rád.

Bőség: Nem egyszerű megmondani, hogy hol folyik el a pénzed. Úgy tűnik, hogy szinte szivárog tőled a pénz, ezért a hétvégén érdemes lenne tudatosítanod magadban, hogy mire is költesz valójában. Erre a legegyszerűbb módszer az, ha elkezded felírni a költéseidet. Egyszerűen csak kezd el gyűjteni, hogy mire mennyit költesz. Meg fogsz lepődni azon, hogy a sok kicsi kiadás hogyan áll össze a nagy egésszé.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: A hétvége legnagyobb kihívása az őszinteség és a csupasz igazság kimondása lesz a számodra. A legfontosabb, hogy tudatosítsd magadban: A szerelmeteknek jót tesz az igazság és az őszinteség. Tehát nincs mitől félned. Nem kell attól tartanod, hogy ha megmutatod, felvállalod a szívedet, a lelkedet azzal elijeszted a szerelmedet, vagy ártasz a kapcsolatotoknak. Sőt! A helyzet az hogy amikor bátran és szeretetteli módon vagy őszinte, amikor nyíltan kommunikálsz a benned zajló folyamatokról, akkor teszed a legjobbat a szerelmeteknek és a kapcsolatotoknak.

Bőség: Az anyagi helyzetedben van egy olyan terület, egy olyan rész amellyel kapcsolatban eddig szemellenző volt rajtad. Itt az ideje annak, hogy ezt a szemellenzőt levedd, és rá merj nézni a valóságra. Tudom, attól tartasz, hogy ez a valóság nehéz helyzeteket mutat neked, és talán ebben igazad is van. Ha azonban most nem kezded el kezelni ezeket a helyzeteket, akkor még nehezebbekké válnak majd.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Hajlamos vagy arra, hogy mindent elhiggy, amit a szerelmed mond neked. Pedig fontos, hogy tudd: egy kicsit más a valóságérzékelésetek. Ő például hajlamos arra, hogy mindent sokkal merevebben lásson, és eltúlozza a dolgokat. Ennek megfelelően te, aki a túlzások helyett a pontosságra törekszel, azonnal pánikba is esel, amikor ő épp túlzásokba. Pedig a helyzet nem is úgy néz ki, ahogyan ő azt sugallja a szavaival. A hétvégén érdemes odafigyelnetek arra, hogy a valóságotokat egyeztessétek, és hogy a szavaitokkal megalkotott valóságotok találkozzon egymással. Hiszen a közös valóságotokat csak ilyen módon teremthetitek meg olyannak, ami mindkettőtöknek jó.

Bőség: Az anyagi ügyeidben érdemes lenne most némi változtatást eszközölni. Ez a hétvége alkalmas arra, hogy megtaláld a számodra ideális pluszbevételi forrásokat. Ez a hétvége alkalmas arra, hogy kitaláld, hogyan alakítod át a pénzkereseti forrásaidat 2016-ban. Ha eljátszottál az önállósodás gondolatával, vagy azzal a gondolattal, hogy a hobbidból másodállást fejlessz, akkor most jött el a te időd. Ezeket a terveidet most könnyedén kidolgozhatod és megvalósíthatod.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Igen fontosnak tartod, hogy a szerelmeddel hasznos időt töltsetek el együtt, de úgy tűnik, hogy neki pont erre nincs ideje. Úgy tűnik, hogy itt az ideje annak, hogy a sarkadra állj, és elmagyarázd: a hasznos idő nem csak valamilyen úri huncutság, hanem olyasmi, amire a kapcsolatotoknak tényleg szüksége van. Fontos, hogy tudd: Ő is szeretne sok kellemes percet veled tölteni de valamiért azt gondolja, hogy ennek még nem jött el az ideje. Valamiért azt hiszi, hogy erre ráértek még később is. Ebben azonban nincs igaza, és ezt te is érzed.

Bőség: Nagy pénzügyi változások és változtatások várnak rád. Ez az év sokféle anyagi kihívást tartogat számodra, és ezeket te már most érzed, látod előre. Fontos, hogy tudd: Ezek a kihívások valóban megoldandó feladatok, de nem olyan feladatok, amelyeket ne tudnál teljesíteni. Fontos, hogy már most megértsd: Minden anyagi terved könnyedén kivitelezhető lesz, ha megfontoltan és bátran vágsz bele a megvalósításukba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top