Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Engedd el, ami már nem kell neked!

Gyakran esünk abba a hibába, hogy felhalmozzuk mindazt az életünkben, amire nincs is szükségünk. Amikor így teszünk, akkor megakadályozzuk, hogy új és jó dolgok érkezzenek az életünkbe, hiszen a régi foglalja a helyet. Amikor így teszünk, olyan lesz az életünk, mint egy régi, poros raktár. Itt az ideje kiüríteni, leporolni és kitakarítani ezt a raktárat, hogy 2016-ban új élményekkel, megújult boldogsággal tölthessük meg.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Mostanában túl sokat agyalsz a párkapcsolatodon, annak nehézségein vagy a hiányán. Mintha egy negatív gondolatspirált kezdenél el táplálni magad körül. Ez a spirál az, ami a mélybe húz téged, nyomottá teszi a hangulatodat, és feszülté a kapcsolatodat. A hétvégén ki kellene törni ebből a negatív gondolati spirálból. Ebben az fog segíteni neked, ha felismered, hogy a gondolataidban csupa olyan helyzetet és lehetőséget elemzel, amelyek még meg sem történtek, vagy amelyek már réges-régen elmúltak. A hétvégén érkezz meg az itt és most pillanatába a figyelmeddel.

Bőség: Ahelyett, hogy a régi rossz döntéseken bánkódnál, vagy az előtted álló pénzügyi kihívásokon aggódnál, figyelj oda a jelenre. A jelenben pedig az a helyzet, hogy mindenre van pénzed. A jelenben az a helyzet, hogy minden rendben van. A jelenben az a helyzet, hogy kellemes anyagi körülményeid vannak, hiszen mindarra megvan a fedezet, amit a hétvégén szeretnél venni vagy tenni.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Talán túl sokat ítélkezel az emberek felett, és ami a legfontosabb, talán túl sokat ítélkezel a szerelmed felett. A hétvégén ezek az ítéletek, ezek a kategorikus kijelentések már kettőtök közé állnak. A hétvégén már azt tapasztalhatod meg, hogy nem vagy képes az ítéletek mögé nézni, és észrevenni az embereket a teljes valójukban. A hétvége legnagyobb feladata éppen ezért az, hogy lesimogasd ezt az ítélkezésburkot a szerelmedről, és észrevedd mögötte őt magát. A hétvégén észreveheted, hogy ő még mindig milyen nagyszerű és szeretetteljes ember.

Bőség: Határozott elképzeléseid vannak arról, hogy mit, mikor és mire kell költened. Határozott elképzeléseid vannak arról, hogy milyen pénzügyi lépésekre van szükséged. Az azonban könnyen lehet, hogy a pénzügyi érzéked ezúttal cserbenhagy, és nem a jó irányba visznek az ösztöneid. A hétvégén érdemes pénzügyi tanácsot kérned másoktól is.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Az új év kezdésének káoszában szinte csak egy valami biztos és állandó az életedben: a párkapcsolatod. Ebben a káoszban a szerelmi életed jelenti a legmegnyugtatóbb pontot, azt a területet, ahol minden rendben van. Tudod mit? Most itt az ideje annak, hogy a szerelmedtől kérj tanácsot a többi ügyedhez. Miközben neked mostanában egyre nehezebben mennek a dolgaid, neki egyre jobban működnek az ötletei. Ha ő veled ötletel, annak az lesz az eredménye, hogy közösen megtaláljátok a megoldást minden helyzetre, és minden ügyben meglelitek a jó döntéseket.

Bőség: Talán túl sokan számítanak arra, hogy majd te kisegíted őket anyagilag. Természetesen megteheted ezt. Természetesen dönthetsz úgy, hogy mindenkinek adsz, és mindenkit eltartasz. Meg persze úgy is dönthetnél, hogy elsősorban a saját szükségleteidet fedezed a saját pénzedből, másodsorban a gyermekeidet és a családodat támogatod. És mindenki mást csak lehetőségekkel segítesz abban, hogy tudják önmagukat is ellátni.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Tele vagy érzelmekkel, és az érzelmek olyan árnyalatait és mélységeit éled meg, amelyekről nem is tudtál eddig. A hétvégén a szerelem és a boldogság teljesen új megtapasztalásai várnak rád. Most az a legfontosabb feladatod, hogy engedd meg magadnak, hogy változzon benned mindaz a régi emléklenyomat-rendszer, amit eddig tapasztaltál a szerelemről. A szerelem ugyanis nagyon más, mint amilyennek eddig hitted, és ezt csak most kezded el megtapasztalni, megérteni, megengedni magadnak.

Bőség: Sokkal jobban bánsz a pénzzel, mint ahogyan eddig bántál. Ebben talán az eddigi tapasztalataidnak és helyzeteidnek is szerepe van, mindenesetre most sokkal könnyebben és ügyesebben intézed a pénzügyeidet. Ebben a könnyedségben természetesen az is szerepet játszik, hogy most egy váratlan pénzösszeg érkezik meg hozzád.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Úgy érezheted, hogy a szerelmed nem áll ki melletted, és nem kapod meg azt a támogatást tőle, amire szükséged van. A csavar csak annyi a helyzetben, hogy ő is ugyanezt érzi veled kapcsolatban. Ezek az érzések szépen lassan éket vernek közétek, és könnyedén eltávolodhattok egymástól. Vagy választhatod a másik utat is. Választhatod azt is, hogy elkezded megadni azt a támogatást, azt a szertetetet, azt a biztatást, amire a szerelmednek szüksége van. Ha így teszel, az belőle is előhozza a támogató és szeretetteli énjét.

Bőség: Jobban kellene vigyáznod a pénzedre. Talán már észre is vetted, hogy sokan, akik kevesebbet keresnek, mint te, többet engedhetnek meg maguknak. Ennek igen egyszerű oka van: ők okosabban osztják be a pénzüket. Nem szórják szét ezerfelé, mint ahogyan te szereted, hanem egy-egy nagyobb kiadást megterveznek előre. Neked is így kellene tenned most.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Úgy érzed, hogy az érzelmi életedben erősnek kell lenned, és fejből kell a döntéseket meghoznod. Nem biztos, hogy nincs igazad. De az biztos, hogy az érzelmi döntéseket még te sem tudod fejből irányítani. Sokkal inkább arra lenne szükséged a hétvégén, hogy összehangold a fejedet a szíveddel. Sokkal inkább arra van szükséged, hogy megkeresd azt a döntést, amivel a szíved is egyetért, és ami a fejed szerint is nagyszerű. Most az a legfontosabb, hogy az összhangot, a harmóniát keresd az életedben, és észrevedd: a döntések soha nem feketék vagy fehérek. A választás mindig a szivárvány teljes színskáláját érinti.

Bőség: Igazán ügyesen dolgozol azon, hogy megteremtsd a teljes anyagi függetlenségedet. Igazán jó vagy abban, hogy megdolgozz a pénzedért. Amit a hétvégén kellene gyakorolnod, az az elfogadás. Az, hogy legyél képes elfogadni mások ajándékait, és legyél képes igent mondani az élet nagy lehetőségért. Vedd észre: mindenki örömmel adja neked azt, amivel meg szeretne ajándékozni. Neked pedig nem kell arra nemet mondanod.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Több a feszültség a kapcsolatodban, mint amennyit ideálisnak tartanál. Nem baj, ha így érzel. Fontos tudnod, hogy ezt a sok feszültséget meg lehet változtatni. Fontos tudnod, hogy van lehetőséged arra, hogy változtass a helyzeten. Fontos tudnod, hogy minden azon múlik, amit tesztek. A hétvége pedig jó lehetőségeket kínál ahhoz, hogy ezeket a feszültségeket elengedjétek, és ahhoz, hogy megérkezzetek egy olyan nyugalmi állapotba, amit tekinthettek tiszta lapnak is. Annak a tiszta lapnak, amelyre olyan kapcsolatot írtok, amilyenre szükségetek van.

Bőség: Ha valaki már nagyon régóta nem adja vissza azt az összeget, amit kölcsönkért tőled, akkor itt az ideje annak, hogy újra jelezd neki, mennyire szeretnéd rendezni ezt az adósságot. Ha pedig neked vannak tartozásaid mások felé, akkor most tegyél meg mindent annak érdekében, hogy ezek a tartozások visszakerülhessenek hozzád. Ez a mindent megtevés azt is jelenti, hogy visszakéred azt, amivel mások tartoznak neked.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Fontos tudnod, hogy te vagy az, aki a kapcsolatotokba rengeteg érzelmet visz bele. Ha úgy tetszik, te vagy a kapcsolatotok szíve. Te vagy az, aki gondoskodsz arról, hogy meglegyen az a sok-sok érzelem köztetek, amire egy-egy kapcsolatban szükség van. Ez persze azt is jelenti, hogy talán úgy érzed, nem kapsz elég szeretetet, nem kapsz elég érzelmet ebben a kapcsolatban. Természetesen ez nem így van. Természetesen a szerelmed megadja neked az összes érzelmet, amit csak adni tud. A te feladatod az, hogy tanítsd őt arra, hogy hogyan adhat még több érzelmet és szeretetet neked.

Bőség: Azzal teszed a legjobbat a világnak és persze önmagadnak, ha most a pénzeddel mások megsegítésén munkálkodsz. A hétvége ideális arra, hogy kiválaszd azt az alapítványt vagy szervezetet, amelyet az idén majd támogatni fogsz. Lehet, hogy nem tudsz pénzt adni, vagy nem szívesen adsz pénzt. Semmi baj. Az önkéntes munka, amit fel tudsz ajánlani, talán még sokkal hasznosabb, mint az, ha pénzt adnál.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: A családodban végtelen női bölcsesség öröklődött és halmozódott fel. Sokféle családi történet van, amelyek mind azt mutatják, hogy az előtted járó asszonyok hogyan oldották meg a nehéz helyzeteket, és hogyan álltak helyt a nehéz időkben. Ezek a történetek részei a családi legendáknak, de szó szerint a génjeidbe is beleivódtak. A hétvégén érdemes lenne tudatosan is elővenned ezeket a történeteket. A hétvégén érdemes lenne tudatosan is megnézned, hogy ezek a történetek milyen tanácsokkal szolgálnak neked most.

Bőség: Egy barátnődnek van szüksége a segítségedre. Egy barátnőd kér tőled kölcsön, vagy arra kér, hogy valamilyen segítő tevékenységgel támogasd őt. Fontos, hogy tudd: azzal, hogy támogatod a rászoruló barátaidat, valójában szívességeket helyezel el az univerzum szívességbankjába, és ezeket hamarosan kamatostul kapod vissza. Tudom, hogy nem ezért segíted a barátaidat. De fontos, hogy ez is tudatosodjon benned.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Ajándékozd meg magatokat egy csodálatos és szeretetteli hétvégével. Mi lenne az a program, ami mindkettőtöknek ajándékot jelentene? Mi lenne az a tevékenység, ami mindkettőtöknek ajándékot jelentene? Szervezd úgy a programot, hogy a szerelmed érezze: szereted őt, gondoskodsz róla, és minden pillanatban odafigyeléssel veszed körül őt. Szervezd úgy a hétvégét, hogy közös programokkal és közös figyelemmel ajándékozhassátok meg egymást. Szervezd úgy a hétvégét, hogy az valódi kikapcsolódást és felüdülést jelentsen a hétköznapok szürkeségében.

Bőség: Végre sikerül megoldanod egy nehéz helyzetet, vagy egy olyan anyagi ügyet, amely már régóta nyomasztott téged. Lehet, hogy ez a megoldás még csak elméleti, de fontos tudnod, hogy ez a megoldás jó megoldás. Lehet, hogy ez a megoldás még csak olyasmi, amit elképzeltél, és nem vagy biztos benne, hogy meg tudod valósítani. Fontos, hogy tudd: az egész univerzum összefog majd azért, hogy ez a terv valóra váljon.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Tűz és víz jellemzi a hétvégéteket. Mintha macska-egér játékot játszanátok egymással, és mintha megint elkezdenének harcok születni köztetek. Fontos, hogy tudd: ennek nem kell így lennie. Fontos, hogy meg tudd fogalmazni, és ki tudd mondani a párodnak is, hogy mire vágysz. Ne azt mond ki, hogy mit vársz tőle. Azt mondd ki, hogy mire vágysz, milyen érzéseket szeretnél megtapasztalni. Ha arról beszélsz, amit tőle akarsz, az csak olaj lesz a tűzre. Ha arról beszélsz, amit te át szeretnél élni, amit te érezni szeretnél, az segít neki abban, hogy megértse, mennyire szereted őt.

Bőség: Ez a hétvége látszólag a pénzügyi leállásról szól. Olyan lehet egy pillanatra, mintha elapadnának a források, és mintha nem lenne mihez nyúlnod. Persze ez csak a felszínes látszat, és a valóság nagyon is más. A valóságban, a felszín alatt épp most születnek a számodra új források és új ötletek. Neked csak annyi a dolgod, hogy kivárod azt a pillanatot, amíg ezek a források felszínre bukkannak.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Tedd a szívedre a kezedet, és valld be őszintén magadnak: mMindig az igazi arcodat mutatod ebben a kapcsolatban? Könnyen lehet, hogy a szerelmi életed nehézségeit pont az okozza, hogy nem vagy mindig minden helyzetben önmagad. Lehet, hogy azt hiszed, fel kell venned egy szép álarcot annak érdekében, hogy a szerelmed veled maradjon. Ő pedig csak annyit érzékel mindebből, hogy nem vagy őszinte, hogy álarcot viselsz. Nem viselheted ezt az álarcot a szerelmed érdekében, mert pont ez az álarc áll közétek. A hétvégén vállald őszintén önmagadat.

Bőség: Erődön felül szeretnél költeni, és olyan nagy kiadásokat tervezel, amelyeket valójában semmi sem indokol. Fontos, hogy tudd: ezt a pénzszórást nem kell megtenned. Fontos, hogy adj magadnak egy kis haladékot, és adj magadnak időt arra, hogy átgondold ezt a költésedet. Az indokolatlan költések nem segítenek neked. Sőt! Ha most erődön felül költekezel, az azt jelenti, hogy elköltöd azt az összeget, aminek ennél sokkal jobb helye lenne nemsokára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top