Horoszkóp

A Halak lélektani játszmája

A Halak karaktert erőteljesen megtestesítő emberek megértéséhez tudnunk kell, hogy általánosságban nagyon szeretnek egy másik világban tartózkodni, ez a világ pedig saját álomviláguk területe.

Saját elképzeléseik szerint tudják „átkölteni” életük eseményeit, egészen szubjektíven, s szélsőséges esetekben előfordulhat, hogy néhány negatív dologra egyáltalán „nem emlékeznek”. Mindez azt a célt szolgálja, hogy személyiségüket épen és egészségesen tudják megtartani, hiszen olyannyira érzékenyek, hogy minden negatív behatás nagyon megviseli őket. 

A Halak lélektani játszmája

Nagyon előnyös helyzet áll elő, ha a Halak ember művészetekkel kezd foglalkozni. Egyrészt van is hozzá tehetsége, másrészt pedig ebben ki tudja fejezni, meg tudja láttatni saját lelki gubancait. Így elviselhetőbbé válik, s nem kell annyit „hazudnia” saját magának és környezetének. Tehát a művészet egyfajta terápia is a Halaknak. Tudnunk kell, hogy a Halak „hazugságai” más kategóriát képviselnek, mint a hétköznapi mellébeszélések. A Halak ember valójában nem hazudik: csak első ránézésre, s szerintünk tűnik hazugságnak a viselkedése. Amire ő nem emlékszik vagy másként emlékszik – a valóságtól függetlenül ––, az valóban így szerepel a fejében. Vagyis képes a valóságot „átformálni”, átírni, egészen odáig, amíg ő maga is elhiszi, amit mond vagy gondol. Így egy saját magának tetsző formába önti a valóságot, s az kevésbé lesz félelmetes és ijesztő. Ebben rejlik művészi képessége is: képes a realitásoknak egy egészen más színezetet adni, hiszen képzelőereje határtalan. Éppen ezért a Halak emberből hiányzik a „földelés”, vagy csak csekély jelenléte tapasztalható. 

Még több horoszkóp Halaknak:
Itt a mai angyalkártya az angyalok üzeneteivel és tanácsaival
Napi kínai mantra – pozitív gondolatok mára
Heti Halak-horoszkóp – Nézd meg, milyen lesz a heted!
Heti Halak-angyalhoroszkóp – Melyik angyallal dolgozz együtt a héten?
Hétvégi Halak szerelmi és bőséghoroszkóp – Mi vár rád a szerelemben és az anyagi ügyekben?
Havi Halak-horoszkóp – Megmutatjuk, milyen lesz a november!
A Halak jegy jellemzése –  Tudd meg, milyenek a Halak!
A Halak mint aszcendens – Kattints ide, és tudj meg mindent a Halak aszcendensű emberekről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top