Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Álom luxuskivitelben

Az álmok és az álmodozás gyógyító erejével ismerkedhetsz a hétvégén. Mindegy, hogy nyitott szemmel ábrándozol, vagy az éjszakai álommoziban látod a jeleneteket, ezek a belső képek segítenek abban, hogy megteremtsd magadnak mindazt, amit szeretnél elérni. Fontos, hogy ne felejtsd el: az álmok akkor válnak valóra, ha teszel feléjük egy lépést.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Tele vagy olyan elképzelésekkel és vágyakkal, amelyeket a hétvégén újra kellene álmodnod. Olyan, mintha már réges-régen túlhaladtad volna az eddigi álmaidat, de te még mindig arról álmodoznál, ami évekkel ezelőtt volt aktuális. A hétvége segít frissíteni az álmaid listáját, és segít abban, hogy ismét olyan szerelmes vágyképeket láss magad előtt, amelyek erőt adnak a kapcsolatod javításához, és amelyek segítenek abban, hogy elcsitítsátok a köztetek feszülő félreértéseket.

Bőség: Sokat szeretnél költeni a következő napokban, de nem vagy biztos benne, hogy mindenre megvan a fedezet a számládon. Fontos, hogy a hétvégén ne költsd túl magadat, és fontos, hogy csak olyasmit vegyél meg, amire valóban szükséged van. Igen, az ajándékok is ide tartoznak, de azokból is próbálj olyat választani, amelyre valóban vágyik a megajándékozott, és ne olyat, amelyre te vágysz.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Úgy érezheted, hogy az értékrendetek megváltozott egymáshoz képest. Úgy érezheted, hogy a szerelmeddel mindketten folytonos változásban vagytok, és mindketten más emberré váltatok az elmúlt időszakban. A hétvégén érdemes leülnötök egymással, és csak egymásra figyelve beszélgetnetek arról, hogy milyennek látjátok egymást, a kapcsolatotokat, a szerelmeteket és a közös világotokat. Egy ilyen szerelmes, kapcsolatmegújító beszélgetés egyébként is jól jön a nagy karácsonyi roham előtt, amikor majd mindenféle más dolgokkal lesztek elfoglalva.

Bőség: Mielőtt könnyelműen költeni kezdenél, a hétvégén érdemes átgondolnod, hogy mi mindent szereztél már be eddig. Különben könnyen találhatod magadat abban a helyzetben, hogy valakinek két ajándékot is veszel, másoknak meg egyet sem. Mivel olyanok is megajándékozhatnak karácsonykor, akikre nem számítasz, érdemes már most valamilyen “szóróajándékot” beszerezned.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A párkapcsolatodban magas hullámhegyeket és mély hullámvölgyeket élhetsz meg a hétvégén. Mintha most csak a végletek működnének nálatok: vagy hatalmas a szeretet, vagy hatalmas a gyűlölet. A helyzet természetesen a valóságban nem annyira szélsőséges, mint ahogyan azt megéled. Ráadásul úgy érezheted, hogy a karácsonyi hangulat az idén messze elkerül benneteket, de természetesen ebben sincs teljesen igazad. Most az a legfontosabb, hogy találd meg az egyensúlyt a szélsőségek között, és hogy találd meg a nyugalmi állapotot a szerelmeddel.

Bőség: A költéseidben is végletes vagy. Vannak olyan ajándékok, amelyeket a legszívesebben meg sem vennél, ezeket próbálod a legolcsóbban kihozni mindenki számára. Azokért az ajándékokért, amelyekről tudod, hogy hatalmas örömet okoznak majd a gyerekeknek a legszívesebben még többet is adnál, mint a valós áruk. Vigyázat, lehet, hogy emiatt drágábban vásárolsz, mint ahogyan az reális lenne.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Vajon mindig megfontoltan beszélsz a pároddal, vagy vannak pillanatok, amikor meggondolatlanságok csúsznak ki a szádon? Most ezek a meggondolatlan mondatok lesznek azok, amelyekkel vérig sértheted őt (és akár más családtagjaidat is). Érdemes a hétvégén óvatosabban fogalmaznod, és érdemes arra figyelned, hogy ne bánts meg ok nélkül másokat. Könnyen lehet, hogy valójában a saját feszültségedet, a saját bizonytalanságodat szeretnéd álcázni azzal, hogy kicsit keményebben fogalmazol. Ez az, amit el kellene kerülnöd, a nagy családi veszekedések megelőzésének érdekében.

Bőség: Úgy tűnik, hogy az idei karácsonyt kevesebből kell kihoznod, mint amennyiből szerinted tökéletes lehetne. Érdemes tudnod, hogy valójában nem az elköltött pénz mennyisége számít a karácsonynál. Érdemes tudnod, hogy valójában csak az átadott szeretet mennyisége határozza meg a karácsony milyenségét. Szóval nyugodj meg: Nem a pénzen múlik. Az érzelmeken múlik.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A legszívesebben bevackolnál a kuckódba, és egész hétvégén ki sem mozdulnál onnan. Na jó, a szerelmedet beengednéd a vackodba, és talán a gyerekeiteket is. De most nem igazán vágysz arra, hogy emberek közé menj, és nem is igazán tesz neked jót, ha túl sok hatás ér a hétvégén. Engedd meg magadnak azt a luxust, hogy már a kötelező ünnepi körök előtt egy héttel a szerelmedre és a szeretteidre koncentrálj. Nyugodtan engedd el a kötelező karácsonyi ajándékvásárlás kényszerét, és egyszerűen csak legyél a szeretteiddel.

Bőség: Semmit ne tegyél meg azért, mert azt kell. Semmit ne vegyél meg azért, mert azt kell. A muszájból kiadott forintjaid ugyanis nem térnek vissza hozzád. A hétvégén csak jó szívvel és szeretettel érdemes pénzt kiadnod a kezeidből. Ez segít neked abban, hogy kordában tartsd a költekezési hajlamodat, és hogy csak csupa olyasmit vegyél meg, amikre valóban szükséged van, amit valóban szívesen ajándékozol.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Sokféleképpen eltöltheted a hétvégét a szerelmeddel. Most ugyanis érdemes őt és az érzéseidet a döntéseid középpontjába állítanod. Eddig talán azt tapasztaltad meg, hogy ha a szívedre hallgatsz, az nem mindig a jó irányba visz téged. Most azonban érdemes megpróbálnod a szíved szavait jól meghallanod. Könnyen lehet, hogy nagy a háttérzaj a szíved hangja körül: a fejed észérvekről magyaráz, a gyomorideged balsejtelmekről tudósít, és az összes belső érzésed küldi feléd a jeleket. A szíved az egyetlen, amely szilárd nyugalomban várja, hogy meghalld végre.

Bőség: Érdemes még egy utolsó pillantást vetned a karácsonyi költségvetésedre és a tervekre. Nagyon valószínű, hogy már minden megvan, ami igazán kell, de akkor sem szabad pánikba esned, ha az idén rosszabbul állsz, mint az előző években. Fontos, hogy tudd: mindennel időben megleszel majd, tehát nem kell pánikszerű költekezésbe kezdened attól tartva, hogy csak a drágább és gyorsabb megoldások segítenek neked.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A hétvégén talán a “Még mindig csak itt tartunk?!” pánik kerít hatalmába. Most siettetnéd az eseményeket, és kicsit sem vagy tekintettel arra, hogy a párod tempója teljesen más, mint a tiéd. Sőt! A párod most lassítással reagál mindarra, ami miatt te gyorsítani szeretnél. Ez a ritmuskülönbség pedig megbonthatja a hétvégétek nyugalmát, hacsak nem tudatosítjátok magatokban, hogy mindkettőtöknek más a tempója, és ezzel nincs is semmi baj. Érdemes a hétvégén összehangolnotok a ritmusotokat, mert ez segíteni fog nektek abban, hogy megérkezzetek a karácsonyi béke állapotába már most is.

Bőség: Egy pillanat alatt veszíted el a fejedet és egy pillanat alatt költesz túl sokat. A hétvégén nagyon keveset vásárolsz, nagyon rövid idő alatt, de nagyon sokért. Érdemes lenne a pénztárcádat és a bankkártyádat felügyelet alá helyezned, mielőtt hirtelen felindulásból megvásárolsz valamit, amire valójában semmi szükséged sincsen.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A hétvégén érzékenyebb vagy a környezeted akaratára és reakcióira, mint máskor. Most könnyen dönthetsz úgy, ahogyan azt mások akarják. Pedig ez olyasmi, amit jobb lenne elkerülnöd. Ahelyett, hogy azt nézed, mások mit szeretnének tőled (vagy mivel kerülheted el a nagy botrányokat), inkább azt kellene nézned, hogy neked, a szerelmednek és a gyerekeknek mi a jó. Most elég lenne a legszűkebb családodra, a szeretteid legkisebb és legfontosabb körére koncentrálnod ahelyett, hogy a külvilág minden rezdülését lesnéd.

Bőség: Könnyen lehet, hogy most olyasmire is költesz, amiről már el is felejtetted, hogy miért fontos az neked. Lehet, hogy eljött az ideje annak, hogy felülvizsgáld az előfizetéseidet, a megrendeléseidet és minden más ügyedet. Érdemes a hétvégén megnézned, hogy melyek azok az előfizetések és hosszú távú elköteleződések, amelyekre valójában már egyáltalán nincs is szükséged.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Sokaknak lenne arra szükségük, hogy tanácsot adj a karácsonyi készülődésükhöz. Mindenekelőtt a szerelmed az, akinek még talán fogalma sincs arról, hogy mit vegyen neked ajándékba. Szerencsére ezen könnyedén változtathatsz. Szerencsére csak annyi a dolgod, hogy ügyesen elmondod neki, hogy te minek örülnél. Hidd el, ha valamit a hétvégén háromnál többször említesz, azt megkapod. Persze azért vannak tabutémák. Például azt hiába kéred, hogy segítsen a takarításban vagy a mosogatásban. De az ajándéktárgyak beszerzésénél működni fog ez a módszer.

Bőség: Szívesen költöd a pénzedet a tudásra, és szívesen költöd a pénzedet arra, hogy kiokosítsd magadat. Most szívesen költesz nagyobb összeget tanfolyamokra és könyvekre is. Úgy tűnik, hogy ezek valóban ideális ajándékoknak számítanak a környezetedben. Most nyugodtan adj ajándékba tudást és bölcsességet.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Könnyen lehet, hogy a szerelmi életedben több a feszültség az ünnepek közeledtével, mint eddig. Lehet, hogy most arra lesz szükséged, hogy megnyugtasd magadat és a szerelmedet is. Sok a félreértés köztetek, és néha már-már olyan érzésed lehet, mintha két külön világban léteznétek. Ennek rengeteg oka lehet. Az egyik legfontosabb talán pont az, hogy más a kommunikációtok, de mégis úgy akarjátok értelmezni egymás kommunikációját, mintha teljesen egyformák lennétek. Hogy ez ne okozzon több problémát köztetek, érdemes lenne elkezdenetek a másik nyelvén beszélnetek.

Bőség: Most mindenben a legegyszerűbbet, a legkevesebb befektetéssel és munkával járót keresed. A hétvégén már elkezded visszahívni magadhoz az energiáidat, és elkezded tartalékolni az erődet. Igaz ez a pénzügyekre és igaz ez mindenféle más anyagi kérdésekben is. Talán kényelmes ajándékutalványt adni ajándékba, de próbáld ezt elkerülni idén karácsonykor.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Végre a szerelem ragyogja be az életedet és a hétvégédet. Ha eddig csak kerested a szerelmedet, ha eddig csak vártad a nagy Ő érkezését, akkor jó hírem van: valamelyik karácsonyi buliban szembe jöhet veled. Pont mint a mesékben, vagy inkább a hollywoodi filmekben. A szeretet ünnepének közeledtével végre több szeretet és fény lesz a te életedben is. Igaz ez akkor is, ha már párkapcsolatban élsz, és igaz ez akkor is, ha boldog párkapcsolatban élsz. Most koncentrálj arra, hogy felismerd: a világ milyen jelekkel vezet el téged az igaz szerelem realitásához.

Bőség: Az ösztöneidre kellene hallgatnod akkor, amikor költesz. A pénzzel egyébként is elég ösztönös a viszonyod, és megfigyelheted azt, hogy a leginkább akkor áramlik hozzád könnyedén a pénz, amikor te magad is ösztönös könnyedséggel állsz az anyagi kérdésekhez. Ha most könnyedén költesz, az arra garancia, hogy könnyen és gyorsan választod ki mindazt, amit valóban érdemes megvenned.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Érdemes lenne megszabadulnod a görcsöktől. A benned lévő görcsöket a leginkább az okozza, hogy mindig másokra figyelsz. A benned lévő görcsöket a leginkább az okozza, hogy folyamatosan azt nézed, mások milyen kapcsolatban élnek, mások hogyan csinálják azokat a dolgokat, amelyeket te – szerinted – nem csinálsz olyan jól, mint ahogyan szeretnél. A hétvégén helyezd vissza a figyelmed fókuszát önmagadra és a párodra. Most azt keresd, ami jó  a kapcsolatotokban, és azt nézd meg, hogy mi minden van, amiért hálásak lehettek egymásnak.

Bőség: Nagy döntések előtt állsz anyagilag. Fontos, hogy megértsd, ezek nagy döntések és nem nehéz döntések. Fontos, hogy értsd, ezeket a döntéseket előbb-utóbb úgyis meg kell hoznod. Fontos, hogy értsd, ezeket a döntéseket csak te hozhatod meg. Mások segíthetnek tanácsokkal, útmutatásokkal, információkkal és ígérvényekkel, de dönteni csak te fogsz tudni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top