Horoszkóp

Az Ikrek lélektani játszmája

Az Ikrek archetípushoz intenzíven kötődő emberek megértéséhez feltétlenül szükségünk van arra, hogy mélyebben megismerjük karakterüket. Ahhoz, hogy elfogadjuk őket, s alkalmazkodni tudjunk lelkiállapotaikhoz, tudnunk kell, hogy milyen mozgatórugók munkálnak lelkükben.

Az Ikrek lélektani játszmája

Az Ikrek csillagjegy azt a fázist jelképezi, amikor a kisgyermek megismerkedik közvetlen környezetével, s hihetetlen kíváncsisággal tekint az élet megnyilvánulásaira. Veszélyérzete még nem fejlődött ki tökéletesen, s gyakran olyan kalandokba is bocsátkozik, amelyeknek a súlyát, buktatóit még nem fogja fel. Nem igazán érdekli még a többi ember lelki élete, nézőpontjai, hiszen személyisége még saját igényeire és kíváncsiságára van kihegyezve. Ez első hallásra önzésnek is tűnhet, azonban az empatikus képességek és a mások igényeire való lelki fogékonyság csak a következő lépcsőfokban, a Rák csillagjegy szimbolikájában fejlődnek ki. Egyelőre a fő feladat az információszerzés és a megismerés, ebben a folyamatban pedig akadályt jelenthetne a túlzott érzelmi bevonódás. 

Még több horoszkóp Ikreknek:
Itt a mai angyalkártya az angyalok üzeneteivel és tanácsaival
Napi kínai mantra – pozitív gondolatok mára.
Heti Ikrek-horoszkóp – Nézd meg, milyen lesz a heted!
Heti Ikrek-angyalhoroszkóp – Melyik angyallal dolgozz együtt a héten?
Hétvégi Ikrek szerelmi és bőséghoroszkóp – Mi vár rád a szerelemben és az anyagi ügyekben?
Havi Ikrek-horoszkóp – Megmutatjuk, milyen lesz a november!
Az Ikrek jegy jellemzése –  Tudd meg milyenek az Ikrek!
Az Ikrek mint aszcendens – Kattints ide, és tudj meg mindent az Ikrek aszcendensű emberekről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top