Horoszkóp

A Rák lélektani játszmája

Talán az összes csillagjegy közül a Rák képviseli azt az erőt, amely a legsebezhetőbb, s ennél fogva mások számára bonyolult túlélési technikákat dolgoz ki saját magának.

A Rák lélektani játszmája

A Rák hangulati ingadozása, változékonysága próbatétel lehet környezetének tagjai számára, hiszen soha nem tudhatják, hogy a Rák éppen milyen hangulatban van. Ez ugyanis úgy változhat, ahogyan a Hold is sokféle formáját mutatja meg számunkra napról napra. Attól azonban, hogy sokféle alakban jelenik meg, még ugyanaz a Hold marad, tehát alapvetően nem változik át.

A Rák lélektani játszmája

A Rák emberek nagyon erősen kötődnek a múlthoz, fontos nekik a gyermekkoruk, családjuk. Ez a „visszatekintés” és érzelmi megközelítés talán érthetővé válik, ha arra gondolunk, hogy az emberi fejlődésben a Rák azt a lépcsőfokot képviseli, amikor az Ikrek által összegyűjtött sok információt bensővé, átélhetővé tesszük. Ez mindenképpen lelki fogékonyságot, érzékenységet, sok empatikus vonást követel meg tőlünk. Ebben segítenek nekünk saját Rák tulajdonságaink, amelyek segítségével érzelmi gazdagságunkat is feltárhatjuk. A tipikusan Rák emberek egyik legnagyobb problémája a gyermekkor minősége, milyensége lehet. 

Még több horoszkóp Rákoknak:
Itt a mai angyalkártya az angyalok üzeneteivel és tanácsaival
Napi kínai mantra – pozitív gondolatok mára.
Heti Rák-horoszkóp – Nézd meg, milyen lesz a heted!
Heti Rák-angyalhoroszkóp – Melyik angyallal dolgozz együtt a héten?
Hétvégi Rák szerelmi és bőséghoroszkóp – Mi vár rád a szerelemben és az anyagi ügyekben?
Havi Rák-horoszkóp – Megmutatjuk, milyen lesz a november!
A Rák jegy jellemzése –  Tudd meg milyenek a Rákok!
A Rák mint aszcendens – Kattints ide, és tudj meg mindent a Rák aszcendensű emberekről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top