Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Ismerd meg a bőség titkos szabályát!

Hajlamosak vagyunk időnként csak a felszín alapján ítélni. Hajlamosak vagyunk csak azt nézni, ami a felszínen van. Pedig a valódi érték az, ami mélyebben van. Talán azért félsz értékes kapcsolatokat, értékes munkát, értékes életet választani, mert attól félsz, hogy "ebből nem lehet megélni". A hétvégén megértheted a bőség titkos szabályát: a bőség a valódi értékhez vonzódik.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Csak egy lépés választ el attól, hogy megtaláld a szerelmet az életedben. Legalábbis akkor, ha most még nincs jelen benne. Ez a lépés pedig annak a felismerése, hogy valójában mire van szükséged. Könnyen lehet, hogy a vágyaid, a szükségleteid megváltoztak a legutóbbi szerelmed óta, és most ezekhez kellene alkalmazkodnod. Ha pedig szerelmes párkapcsolatban élsz, akkor érdemes a párodnak elmondanod az új vágyaidat, az új reményeidet és az új terveidet. Ez az, ami összetartja, fejleszti és gyönyörtelivé teszi a kapcsolatotokat.

Bőség: Nagy terveid vannak, és nagy változások előtt áll az anyagi helyzeted. Ha azon gondolkodsz, hogy új vállalkozásba fogsz, vagy lecseréled a munkahelyedet egy olyanra, ahol több lehetőséged és nagyobb szavad van, akkor jó irányba indultál el. Ha a régi és kényelmetlen helyzeteket akarod megtartani, akkor az áramlás ellen próbálsz úszni.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A görcsös birtoklási vágy megöli a szerelmet. És tudod mi öli meg még szinte azonnal? Az, ha nem hiszel a párodnak. Az, ha azt hajtogatod, te jobban tudod, mi a jó neki, nektek, kettőtöknek. Itt az ideje, hogy megértsd, a birtoklás nem szerelem. Az okoskodás, az irányításmánia, a főnök szerepének eljátszása és a durcáskodás csupa olyasmi, ami megöli a szerelmet. Te pedig mostanában csupa ilyesmiben gondolkodsz. Megértem, hogy eszköztelennek érzed magadat, de van egy eszközöd, amelyre nem figyelsz. Ez a szeretet.

Bőség: A bőség a lehetőségeket is jelenti, és ezt fontos tudnod, mert a hétvége tele van lehetőségekkel. A hétvége tele van jobbnál jobb lehetőségekkel arra, hogy megtapasztald, milyen csodálatos életed lehetne. Mondj igent ezekre a lehetőségekre, és minden megváltozik. De a változás csak akkor valósul meg, ha valamit vagy valakit el is tudsz engedni.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A szerelmed folyamatosan tükröt tart neked. Csak azt láthatod meg benne, ami benned is megvan. Csak azt hiányolhatod belőle, ami belőled is hiányzik. A szerelmed tükrében észreveheted, hogy mennyi szépség és mennyi csoda van benned. A hétvége segít elhitetni és megértetni veled, hogy megérdemeled a szerelmet, méltó vagy a boldogságra. Nem azért, mert megtettél valamit, vagy mert vagy valamilyen. Azért vagy méltó a szerelemre, mert ember vagy. És a szerelem az emberi megtapasztalás szükséges, csodálatos, gyógyító része.

Bőség: Ne csak beszélj a pénzről, de dolgozz is vele. Mostanában túl sok elméleted van, és túl kevés a gyakorlati munka. A hétvége ugyan nem alkalmas erre a gyakorlati munkára, de ezt már most is kipróbálhatod, hogy milyen az, amikor meggondoltan, megfontoltan költesz. A jövő héten pedig tegyél azért, hogy még több pénz érkezhessen meg hozzád.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Királylánynak érzed magadat, úgy érzed, hogy az élet most mindent ezüsttálcán kínál eléd. Persze egyáltalán nem biztos, hogy el is tudod fogadni mindazt, amit az élet kínál. A hétvégén az elfogadással van dolgod, az elfogadást kell tanulnod. Azt, hogy merj igent mondani, és merd elfogadni mindazt, amit mások kínálnak neked. Mert könnyen lehet, hogy eddig azért nem tudott sok jó dolog történni veled, mert folyamatosan értéktelennek érezted magadat, és ezért nemet mondtál. Értékes vagy. Királylány vagy.

Bőség: Nemcsak a szerelemben érdemes elfogadnod, de a bőség területén is. Most figyeld meg, hogy milyen sokan és milyen sokféle ajándékkal kedveskednek neked. Vagyis kedveskednének, ha igent mernél mondani ezekre az ajánlatokra. Engedd meg magadnak, hogy elfogadd az önzetlen ajándékokat. Mondj értük köszönetet, de ne adj értük másik ajándékot, mert az nem elfogadás, hanem cserekereskedelem.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Tele vagy kíváncsisággal. Nagyon szeretnéd már tudni, hogy mi lesz ennek a vége, és nagyon szeretnéd már, hogy egy nagy lépéssel előrébb járj. Az időt nem lehet siettetni, de ha megnyitod a spirituális érzékeidet, megérzed, hogy mi lesz az eredmény. Tudom, a racionális éned most azt kiáltja: “Mégis, hogy nyissam meg a spirituális érzékeimet?!” Nagyon egyszerű: szerelmi és párkapcsolati kérdésekben hallgass a szívedre. Nem a fejedre, amikor azt mondja, hogy ezt vagy azt érzed. Hanem arra a szeretetteli, belső érzésre, amely a mellkasodban jelenik meg.

Bőség: Valaki talán rossz tanácsot adott neked, ami miatt most többet kell fizetned. De a saját erődből meg tudod oldani a rossz tanácsok jóvátételét is. A saját erőd elég ahhoz, hogy egy nagy lépést megtegyél előre, és hogy olyan ajánlatokat kapj, amelyeket nem lehet visszautasítani. A saját erőd elég ahhoz, hogy megérkezz abba a jólétbe, amelyről régóta álmodsz, és amelyet régóta keresel.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Ha úgy érzed, hogy a hétvége egy dobozba szorít téged, és hogy sokkal, de sokkal több szabadságra van szükséged, majdnem jól érzed. Majdnem, mert tényleg dobozba szorít valaki, de ez nem a hétvége, nem a párod, hanem te magad vagy. Ez az időszak a szárnyalás időszaka az életedben és a szerelmi életedben is. De most nem mered megengedni magadnak a szárnyalást. Hidd el, a szerelmed arra vár, hogy észrevedd, ő már kész veled szárnyalni. Most azt is megértheted, hogy a szárnyalás nem idegen a racionális énedtől sem.

Bőség: A bőségedet változónak élheted meg. Most sokféle anyagi feladattal kell szembenézned, és sok mindent kell megcsinálnod. Könnyen lehet, hogy ezek a feladatok eleinte elrettentenek. Ne felejtsd el, a változás, a tapasztalatszerzés természetes része az életnek. Tekints úgy erre az időszakra, mint a gyöngyhalászatra: ha valami értékeset találsz, azt tartsd meg, de az értéktelen ballasztot engedd el.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Tudod, hogy felkészültél a szerelmes, boldog hétköznapokra. Tudod, hogy teljesen készen állsz arra, hogy a szeretet megérkezzen az életedbe és arra, hogy valakit szerelemmel szeress. Ez a mély belső tudás pedig azt mutatja, hogy hamarosan egy boldog kapcsolatban élsz majd. Ez jó hír, ha szingli vagy. De ha most egy ellaposodó kapcsolatban élsz, akkor ideje elkezdened megfogalmazni azt, hogy milyen változásokra van szükséged a boldogsághoz. Tudnod kell, hogy a karácsonyi időszak megnyitja a szíveket, és könnyebbé teszi a szeretet alapú kapcsolatokat is.

Bőség: Nagyon ügyesen zsonglőrködsz a bevételek és kiadások összeegyeztetésével. Ez az ügyes zsonglőrmunka segít egyensúlyt teremteni a pénzügyeidben, és ez óvja meg a családot a csődtől. A kérdés csak az, hogy valóban neked kell-e mindenki helyett egyensúlyoznod. Valóban neked kell-e beosztanod és összeegyeztetned  a pénzmozgásokat, vagy megtehetnéd azt, hogy hátralépsz, és hagyod, hogy az események maguktól működjenek.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Olyan sokféle módon el lehet bénázni egy kapcsolatot. Olyan sokféle módon lehet rosszul csinálni egy kapcsolatot. Mi a ti rontási módszeretek mostanában? És vajon tudtok-e nevetni ezeken a hibákon? Ha tudtok együtt nevetni, akkor minden rendben van. Ha tudtok együtt nevetni, az annak a jele, hogy az életetek még együtt halad a jó irányban. Ha azonban nem lelitek a közös humort, akkor ideje elkezdenetek vagy meggyógyítani a szerelmeteket, vagy begyógyítani a szétválás sebeit. Mert a humor erős jelzése annak, hogy hol tart éppen a szerelmetek.

Bőség: Mindenre jut elég pénzed a következő hónapban, és ez bizony jó hír. Az azonban fontos, hogy szakadj el végre mások pénzügyi meglátásaitól. Az fontos, hogy szakadj el végre attól a hitedtől, hogy neked is csak úgy és csak annyi lehet, mint másoknak. A hétvégén különös módokon gyarapodhat a bőség az életedben, és csodálatos ajándékokat kaphatsz valakitől.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Vigyél több izgalmat, több szenvedélyt az életedbe. Hogy ezt hogyan csináld? Nagyon egyszerű a dolog: adj több időt és több figyelmet a szerelmednek. Adj több odafigyelést a szerelmednek, és ne hagyd, hogy a szokások és az unalom irányítsák a hétvégéteket. Most tilos azt csinálnotok, amit máskor. Koncentráljatok egymásra és arra, hogy könnyedén felfedezhessétek a köztetek még mindig erősen áramló szeretetet. A hétvégén mindkettőtöknek több erotikára és több odafigyelésre van szüksége, mint amennyit eddig egymásnak adtatok.

Bőség: Itt az ideje újraszámolni a karácsonyi költségvetést. Vagy ha még nincs ilyened, akkor most már tényleg el kellene készítened azt. Meg kellene tervezned, hogy kinek, mit, hogyan, mennyiért szeretnél venni vagy készíteni. Tudnod kell, hogy a szeretteid sokkal jobban örülnek a kreatív ajándékoknak, mint annak, ha valami drága, de unalmas dolgot kapnak.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: A hétvége megszépíti a kapcsolatotokat. Most izgalmas új színeket és változatos lehetőségeket találtok az egymásban. Lehet, hogy úgy érzed, egy teljesen új embert kaptál, és az is lehet, hogy a párod fogalmazza meg ezt: “Mintha kicseréltek volna.” Most olyan megújító energiák vannak körülöttetek, amelyeket érdemes kihasználnotok, és érdemes ezt a hétvégét a nagy karácsonyi roham előtt még egymásra szánnotok. Ha pedig szingli vagy, töltsd ezt a hétvégét a számodra legfontosabb személlyel: önmagaddal, az érzéseidre figyelve.

Bőség: Sokan tekintenek úgy a Bakokra, mint a fejőstehenekre a hétvégén. Ez a nyilvánvaló tévedés abból fakad, hogy mindig mindenkinek adsz, ha romlani kezdene a helyzete. Egy idő után pedig az emberek elkezdik elvárni ezt a segítséget tőled. Pedig mindenki a saját életéért tartozik felelősséggel. Ha úgy érzed, hogy nem kapsz elég bőséget az élettől, érdemes elgondolkodnod azon, hogy ez nem azért van-e, mert azok, akiket te támogatsz, nem tesznek semmit a saját bőségük érdekében.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Friss energiákra és új lendületre van szükséged  a hétvégén. Arra van szükséged, hogy minden és mindenki megújuljon körülötted. Ha a párod is érzi ezt az energiát, akkor minden rendben van, hiszen akkor együtt újulhattok meg. Ha azonban ő még nem akarja a változást, nem tudod ráerőltetni ezt. Most koncentrálj a saját változásaidra. Cseréld le a ruhatáradat, változtasd meg a hajadat, kezdj el sminkelni vagy menj el táncolni. Bármit megtehetsz, amivel még több női energiát engedsz az életedbe.

Bőség: A pénz tudja, hogy te mitől érzed jól magadat, és akkor követ, ha olyasmit csinálsz, ami neked jólesik. Megfigyelted már, hogy a hobbidra mindig van pénzed? A kötelességekre azonban kevésbé jut az anyagi forrásaidból. Most próbáld meg a csekkek befizetését is vonzóvá tenni, és érezz rá annak a felszabadító erejére, amikor minden elmaradásodat rendezheted végre.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A bőség zavarával ismerkedhetsz a hétvégén. Azzal az állapottal, amikor minden szeretetkapcsolatod megsokszorozódik. Most azt az érzést ismerheted meg, amikor olyan sok szeretetet adsz, amennyit csak tudsz, mégis egyre több szeretet marad nálad. A hétvégén érdemes nagyobb figyelmet fordítanod a párodra és a szerelmedre. Igen, jól olvastad: “és”. A hétvégén lehet, hogy a szerelmi kapcsolatod is megduplázódik. Vagy legalábbis lehetősége lesz rá. Csak a te döntésed, hogy mihez kezdesz ezzel a helyzettel: megjavíthatod a régit, választhatod az újat, de a párhuzamos kapcsolatok felőrölhetnek.

Bőség: Fontos dolog tisztáznunk, hogy nem tudsz számolni, és nem vagy közgazdasági zseni. Tudom, hogy ehhez nem kell a horoszkóp. De ha nem vagy jó a számokban, akkor miért akarod kiszámolni, hogy menyi pénzed van vagy lesz? A hétvégén pénzügyekben is kövesd a szívedet, mert ő az, aki pontosan tudja, milyen módon lehet több pénzed, olyan módon, hogy számolnod se kelljen.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top