Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: A szerelem nem megköt, hanem felrepít a hétvégén

A szerelem szárnyakat ad, és néha úgy tűnhet, hogy a bőség is attól függ, mennyire vagyunk szerelmesek. Most a szerelem és a szeretet is szárnyakat ad neked. Ha szeretve érzed magadat, le tudod bontani a korlátaidat. Ezért a legfontosabb feladatod az, hogy adj szeretetet másoknak és magadnak is.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: A harcnak vége, eljött a békekötés ideje. Ez minden kapcsolatodra igaz, de különösen és felfokozottan igaz a párkapcsolatodra. Fontos, hogy most a békét keresd, de merd meghúzni a határaidat is. A veszekedések és a harcok ideje lejárt, és ezt nyugodtan értelmezheted úgy is, hogy mindezek fölöslegessé váltak. A hétvégén nem érhetsz el valódi győzelmet a hangod megemelése és az agresszió által. A valódi eredményeket most a szeretet hozza meg neked.

Bőség: Mi az, amire költöd a pénzedet? Mi az, amire úgy költöd a pénzedet, hogy az valóban segít neked és másoknak? itt az ideje a pénzszórás befejezésének és itt az ideje annak, hogy visszatérj végre ahhoz a mély szeretetteli állapothoz, amely valójában mindig is a sajátod volt. Ahhoz az állapothoz, amikor másoknak is szívesen adsz.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Szinte majd felrobbansz a hétvége első felében. Valamikor szombat este azonban elkezded máshogyan látni a dolgokat. Valamikor szombaton elkezded felismerni, hogy sok minden, amit korlátként magad körül látsz valójában csak azért van ott, mert te erőt adsz neki. Valójában elég lenne elfordulnod ezektől a korlátoktól, és meglátnád a szépséget az életedben és a párkapcsolatodban (vagy épp annak hiányában). Tedd fel magadnak a kérdést: Milyen módon segít nekem ez a helyzet? Miben támogat ez a helyzet?

Bőség: Úgy tűnik, hogy még ez a hétvége a hibák kijavításával telik. Most valaki azzal kereshet meg, hogy remek pénzügyi ajánlata van neked. A kérdés csak az, hogy ezek a remek ajánlatok mennyire működnek. Ne felejtsd el: most hibákat javítasz, és nem újabb hibákat követsz el. Csak átgondolt döntést hozz meg, és azt se a hétvégén, csak valamikor a hét második felében.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Nem is gondolod, hogy milyen fontos az az alapelv, amely szerint nem szabad lefeküdnötök haraggal a szívetekben. Ezt egy párkapcsolatban szoktad működtetni, de mi a helyzet akkor, ha szingli vagy? A szingli Ikreknek most különösen fontos, hogy száműzzenek minden haragot és keserűséget a szívükből. Fontos, hogy csak úgy feküdjenek le aludni, ha nem hibáztatják sem az exeiket, sem önmagukat. Akár párkapcsolatban élsz, akár szingli vagy, rád fér már egy kiadós, pihentető alvás.

Bőség: A befektetések ideje jön el, és persze az előretervezésé. Most kezd el megtervezni a jövő évedet anyagi szempontból. Az lenne a cél, hogy jövőre már elkezdhesd a legegyszerűbb spirituális pénzteremtő trükköt: azt, hogy minden bevételedből tegyél félre tíz százalékot. A legjobb persze az, ha nem magadnak teszed ezt félre, hanem jótékony célra költöd majd.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A szerelmed egy tükör a számodra. Mindaz, amit tesz és mond, vagy épp ellenkezőleg: amit nem tesz, és nem mond, rólad árulkodik. Nem, nem azt mondom, hogy “te vagy a hibás”. Azt mondom: belőled mutat meg valamit. És ez nagy különbség. Ha tehát tetszik, amit látsz a szerelmed tükrében, akkor dicsérd meg magadat. Ha azonban nem tetszik, akkor a te belső világodban, a te gondolataid és döntéseid között tudsz változtatni rajta. Ha finomhangolod a döntéseidet, a kapcsolatotok is finomhangolódik.

Bőség: Egészen apró változtatásokra van szükséged az anyagi ügyekben. Tudom, hogy szeretsz nagyívű döntésekben gondolkodni. De hidd el, most némi finomhangolás is elég lesz. Hidd el, most elég lesz egy egész keveset változtatnod, hogy azután végre élvezhesd a megérdemelt eredményeket és a bőség nyugalmát.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Talán úgy érzed, hogy túl sokat adsz magadból, talán úgy érzed, hogy túl őszinte vagy, és túl nyíltan vállalod az érzéseidet. Tudnod kell, hogy ez nem lehetséges. Úgy értem, nincs olyan, hogy túl sokat adsz magadból. Olyan van, hogy valaki nem alkalmas arra, hogy befogadja azt a nagy érzelemmennyiséget, amelyet te adsz. De ha így van is, nem a te érzelmeiden, nem a te kommunikációdon kell változtatni. És az övén sem. Ilyenkor az a megoldás van, hogy elfogadjátok ezt a különbséget. Majd eldönthetitek, hogy ezzel együtt, épp ezért, vagy ennek ellenére együtt maradtok-e.

Bőség: Ne bízd az anyagi ügyeidet a szerencsére. Ne bízd az anyagi ügyeidet egy kétséges nyereményre. Hidd el, ennél te jóval többet érdemelsz. Egyszerűen csak vedd a kezedbe a helyzeteket, és hozd meg végre a fontos döntéseket. Ja, és ne felejtsd el: a befektetett munka és a nyereség sokszor semmilyen viszonyban sincs egymással.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Nagyon világos és szeretetteli a kapcsolatod a pároddal. Nagyon mély a kapcsolatod a szerelmeddel, és ez most nagyon sok és fontos élményt tartogat mindkettőtök számára. A szerelem az az erő, amely segít felemelni a kapcsolatotokat, és amely segít újra izgalmassá tenni az életedet. A szerelem az az erő, amelyre olyan régóta vágysz. Megfigyelheted a hétvégén, hogy amikor teret adsz magadban a szerelemnek, az mindent energiával és színekkel tölt fel.

Bőség: Ki más lenne alkalmasabb az okos döntések meghozatalára, mint te? Nemrég meghoztál egy döntést, amikor nem a pénzt választottad, hanem a fejlődést. Nemrég választottál egy befektetést, és ez most kezd el gyümölcsözni. Ne most arasd le a korábbi döntésed gyümölcsét, hagyd még érni néhány hónapig, hidd el még édesebb lesz akkor.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Talán túl sok figyelmet adsz magadban annak, hogy mit mondanak mások. Talán túlzottan is számít neked az, hogy mit gondolnak a többiek a szerelmedről. Pedig ez az egy életed van, nem töltheted azzal, hogy másoknak akarsz megfelelni. Jó, persze több életed van, de komolyan odaadnád ezt az életedet csak azért, hogy most megfelelj másoknak, és lemondj a boldogságról? Fontos, hogy a hétvégén megértsd: csak akkor találod meg a boldogságot, ha felvállalod a saját döntéseidet. Csak akkor találod meg a boldogságot, ha a saját életedet éled.

Bőség: Igen, valóban erős a kísértés, hogy elhidd: másokon múlik az anyagi sikered és a bőséged. Tudom, hogy erős a kísértés, hogy azt hidd: ez neked nem mehet. Ez azonban butaság. Valójában rengeteg eszköz van a kezedben. Olyannyira, hogy a jelenlegi pénzügyi feladataidat és helyzeteidet csak te tudod megoldani. Bátran nézz rájuk, hogy észrevedd, mi a következő lépés, amit megtehetsz.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Megfigyelheted a hétvégén, hogy néhányan ki akarják venni a kezedből a döntést. Fontos, hogy tudd: Ők neked akarnak jót. Fontos hogy emlékezz: A pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve. Hiába akarnak jót, ha az, amiről ők azt gondolják, hogy jó, neked nem az. Azt pedig, hogy neked mi a jó, csak akkor tudnák meg, ha kimondanád. A kérdés az, hogy ezt most legalább magadnak és a szerelmednek ki tudod-e mondani. Hidd el: megéri megfogalmazni a vágyaidat.

Bőség: Tanulj meg kérni. Tanulj meg szeretettel kérni. Fontos, hogy tudd: Amikor kérsz, akkor nemcsak a szükségedet fejezed ki, de szeretetteli lehetőséget biztosítasz a másiknak arra, hogy adjon, hogy támogasson, és hogy anyagiakban is kifejezze a nagyrabecsülését. Igen, van aki csak így tudja ezt megtenni.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Azt szereted a legjobban, hogy lehet közösen szárnyalni, közösen álmodozni a szerelmeddel. Persze sokszor azt hiszitek, muszáj az álmaitokat a valósághoz igazítani. Pedig ez tévedés. Amikor a valósághoz igazítjátok az álmaitokat, az olyan, mintha lemondanátok a legvarázslatosabb hajtóerőről, ami az életben csodás megtapasztalásokhoz vezethet el. Igen, most akkor is az álmodozást ajánlom neked, ha épp nem vagy szerelmes. Ha pedig egy nehéz szakításban vagy (vagy egy se vele, se nélküle kapcsolatban), akkor álmodozz arról, hogy egyszer csak rád talál a nagy Ő.

Bőség: Nem is gondolod, hogy milyen nagy erejük van a gondolatoknak, és az önmegerősítéseidnek. Egyszerűen csak gondold végig, hogy milyen negatív gondolatok tapadnak benned a bőséghez és az anyagiakhoz. Könnyen lehet, hogy észreveszed: Folyamatosan megerősíted magadban a hiányt, ahelyett, hogy végre arccal a bőség felé fordulnál.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Elkezdted a szerelmet adok-kapoknak látni. Mintha egy üzlet lenne, és nem a legszebb érzelem a világon. Igen, fontos egy párkapcsolatban, hogy adjunk is, és kapjunk is. De ha azért adsz, hogy manipuláld a szerelmedet, azzal bizony elég rossz energiákat jelenítesz meg kettőtök között. Ezután nem csodálkozhatunk azon, ha a párod befolyásolni akar, és a végére teljes manipulatív hálózatot építetek fel az adok-kapok üzletekből. A hétvégén szerencsére lesz alkalmatok arra, hogy lebontsátok ezt a rendszert, és őszinte szeretetre cseréljétek.

Bőség: Itt az ideje a lomtalanításnak. Tele van a szekrényed olyasmivel, amire nincs is szükséged. Itt az ideje annak, hogy kipucold a ruhatáradat, és a felhalmozott tárgyakat. Hidd el, az, ami nálad csak porosodik, valakinek nagy örömet szerez majd. Ha pedig nagy örömet szerez majd, nem jobb lenne továbbadnod?

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Pontosan tudod, hogy hol vannak a párodon a nyomógombok, és pontosan tudod, hogyan nyomd meg azokat ahhoz, hogy ő felrobbanjon. Vagy épp megnyugodjon. Ez egy olyan tudás, amellyel nem szabad visszaélned, de fontos vele élned. Ez egy olyan tudás, amely segít abban, hogy a párodat megnyugtasd, és hogy a közös kapcsolatotokat is gyógyító energiákkal töltesd fel. Ha a gyógyításra használod ezt a tudást, az segít neked abban, hogy jobb legyen a kapcsolatotok.

Bőség: Tudod, mit kellene tenned, de nem akarod megtenni. Tudod, mire van szükséged, de nem mered elfogadni. Pedig ezt a tudást azért kaptad, hogy végre kilépj ebből a lehetetlen helyzetből. Ott van benned minden lehetőség, ott van benned a potenciális bőség, de mintha nem mernéd elmozdítani azokat a félelmeket, amelyek megakadályozzák, hogy ez szétáradjon benned.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Végre megtalálod a saját hangodat. Végre megtalálod, hogy mit válaszolhatsz azokra a mondatokra, melyeket a képzeletedben feltesz neked a szerelmed. Merthogy szeretsz képzeletben előre felkészülni ezekre a helyzetekre. Pedig azt kellene tudatosítanod magadban, hogy minden ilyen elképzelt beszélgetés teremtő gondolat. És a végén még olyasmikre kezdesz el reagálni, amik meg sem történtek. Engedd meg magadnak, hogy a valóságra és a jelen pillanatokra reagálj, mert így szólalhat meg a valódi hangod.

Bőség: Olyasmiből is tudsz pénzt csinálni, amiből előzetes számításaid szerint nem lehetett volna. Csak, hogy tisztázzuk: ez simán lehet azért is, mert a számításaid hibásak. Meg persze azért is, mert a valóság varázslatos. Mindegy, mi miatt történik meg veled ez a csoda, most mégis lesz bevételed onnan, ahonnan nem is számítottad volna. Pontosabban, onnan, ahonnan úgy számoltad, hogy képtelenség lenne.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top