Horoszkóp

11:11 az Angyalok üzenete: kivánj ma az Újhold erejével

Az idei év különösen gazdag lehetőségekben, a spirituális világ ma egy újabb alkalmat ad az álmaink megvalósítására, ha nyitottak vagyunk rá.

Ma, november vagyis 11. hó 11-én 11 óra 11 perckor adjunk egy esélyt annak, hogy bevonzzuk magunkhoz a pozitív energiákat. Az Újhold minden alkalommal esélyt ad nekünk egy új kezdetre, hogy álmainak megvalósítsuk és ez 11 szám erejével csak sokszorozódik.

A 11 szám az Angyalok üzenete

11:11 az Angyalok üzente: teremts ma az Újhold erejével

Ha valaki sokszor látja a 11, 111 vagy éppen 1111 számot, akkor arra érdemes odafigyelni, mert az angyalok üzennek így. A görög filozófus, Pitagorasz volt az első, aki megállapította, hogy ennek a számnak különleges vibrálása van, és egyike a világ matematikai tökéletességeinek.

Az Angyalok világában az 1-es szám energiakaput nyit meg, minél több egyest látsz, annál erősebb ez az energiaáramlás. Hétköznapi értelemben ez annyit jelent, hogy a gondolataid bekerülnek egy körforgásba, ahol valóságként manifesztálódnak. Gondolj valamire, és angyali segítséggel megtörténik.

Egy kívánságot válassz

Talán hihetetlennek tűnik, de nehéz egyetlen percig folyamatosan koncentrálni, viszont egy jól megfogalmazott kívánság sokat ér. Érdemes előre kigondolni.

11:11 az Angyalok üzente: teremts ma az Újhold erejével

Persze, dönthetünk úgy is, hogy több irányba szórjuk a gondolatainkat, és mindennek csak kevesebb energiát juttatunk.

Mindegy hogyan döntesz, minden esetben köszönd meg, hogy a vágyaid valóra váltásában segítenek téged az Angyalok.

Angyalok gyógyító ereje

11:11 az Angyalok üzente: teremts ma az Újhold erejével

Angyalok gyógyító erejét is érdemes kihasználni. Ha most egy kis darab papírra felírjuk arannyal a 11-es szám bármilyen formáját és arra kérjük az Angyalokat, hogy töltsék fel a megújulás energiájával, vagy gyógyítással, vagy éppen segítsenek az utunkon meglátni a lehetőséget, akkor később ezt a papírt talizmánként vihetjük magunkkal.

A mostani Újhold befogadó

A Skorpió jegyében van az Újhold, ami azt jelenti, hogy a megújulás és újjászületés idejében járunk. A Skorpió egy szilárd jegy, ami a láthatatlan dolgokat láthatóvá teszi, és könnyebben kapcsolódunk a belső énünkhöz is. Arra azonban figyelni kell, hogy a Skorpió ezzel felszínre hozza régóta elfojtott, ki nem mondott érzéseinket. Érdemes úgy a javunkra fordítani mindezt, hogy ezek a tiszta pillanatok rámutatnak arra, mire is vágyunk igazából, legyőzhetjük a félelmeinket is.

11:11 az Angyalok üzente: teremts ma az Újhold erejével

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top