Horoszkóp

Igazából szerelem – novemberi szerelmi előrejelzés

Sorozatunkban, az "Igazából szerelem"-ben Sarkadi Kriszta a szerelemkártyáiból jósol: minden hónap első napján kihúzza azokat a kártyákat, amelyek adott hónapban a legnagyobb segítségünkre lehetnek abban, hogy harmonikus kapcsolatban, szerelemben éljünk. Novemberi szerelmi előrejelzésünk következik.

Mire készülj novemberben a szerelem és a párkapcsolati boldogság terén?

Az ismert amerikai párkapcsolati szakértő és spirituális tanító, Chuck Spezzano The Love Pack elnevezésű gyógyító kártyáit hívtam segítségül, hogy megtudjam, milyen energiák támogatják novemberben a szerelmes, szeretetteljes kapcsolatok kialakulását, ha még egyedül vagy, és elmélyülését, ha már melletted a társad.

Ami akadályozhat: Képzelgés
Ami a megoldást hozza: Igazság
Ami megszületik: Szerencse

Igazából szerelem – novemberi szerelmi előrejelzés

1. lap: Képzelgés

Mindenütt azt hallani, hogy képzeld el, amit szeretnél, a fantáziádban tedd minél színesebbé és konkrétabbá, és ha így teszel, akkor az álmaid valóra válnak. Hogyan lehet akkor a képzelgés feliratú kártya akadályozó tényező? Akkor mégsem célravezető arról ábrándozni, hogy egyszer majd boldog, harmonikus párkapcsolatban élhetünk a kedvesünkkel?

De igen, célravezető. Igen, mindenképpen fontos tudnod, hogy mi az, amit szeretnél, mert valóban csak akkor tudod megvalósítani. Sőt létezik egy olyan törvényszerűség is, hogy amit el tudsz képzelni, azt létre is tudod hozni. Hiszen minden, ami máris létezik, először valakinek a képzeletében jelent meg, és azután öltött testet a fizikai valóságban is. Így, amit nem tudsz elképzelni, vagy aminek a megvalósulását nem tudod elhinni, az nem jelenik meg a valóságodban.

Ami a leginkább tévútra szokott minket vinni ebben a kérdésben az, hogy úgy véljük, ha ez a bizonyos álom megvalósul, akkor minden problémánk egy csapásra megoldódik. Ilyen gondolatok kísérhetik ezt a hozzáállást:

  • Bezzeg, ha itt lenne már a kedvesem, ő megmondaná, mit kell tennem.
  • Bezzeg, ha párkapcsolatban élnék, akkor biztonságban érezném magam.
  • Bezzeg, ha összeházasodnék valakivel, akkor lenne elég pénzem.
  • Bezzeg, ha a férjem megtenné, amit kérek, mindjárt jobban érezném magam.
  • Bezzeg, ha a feleségem mindig azt tenné, amit mondok, nem lenne semmi problémánk.

Ez az a fajta képzelgés, ami nem a párkapcsolati boldogság felé visz, hanem el tőle. Mindaddig, amíg arról ábrándozol, hogy aktuális helyzetedet majd egy külső körülmény megváltozása fogja megoldani, tévedésben vagy. Mindaddig, amíg a boldogságodat a jövőbe helyezed, és bizonyos események bekövetkeztétől teszed függővé, a boldogtalanságodat tartósítod.

Novemberben ezért arra lesz lehetőséged, hogy fülön csípd azokat a pillanatokat, amelyekben arról ábrándozol, hogy valaki vagy valami megment, és helyetted elrendezi a dolgokat. Arra is alkalmad nyílik majd, hogy megnyílj az inspirációnak, és észrevedd azokat a lehetőségeket, amelyek abban támogatnak, hogy már most, ebben a pillanatban is a boldogságot válaszd. Ha beleengeded magad ebbe a folyamatba, akkor egyre közelebb kerülsz az igazsághoz. Már nem egy elképzelt jövőről fogsz ábrándozni, hanem arra törekszel, hogy a jelenben a lehető legjobban érezd magad.

2. lap: Igazság

Az önmagunkra vonatkozó igazságtól azért szoktunk félni, mert attól tartunk, ha bárkit is elég közel engedünk ahhoz, hogy valóban jól lásson minket, azonnal sarkon fordul, és elmenekül. Hiszen ha közelről néz ránk, akkor – úgy hisszük – bizonyára mindenféle csúnyaságot lát majd. Ha valaki túl közel jön, már nem tudjuk elrejteni a rossz tulajdonságainkat, és amikor ezek előbukkannak, már egy cseppet sem leszünk vonzók. Ám szerencsére ez tévedés. Mindez csak addig fenyeget, amíg mindenféle címkéket ragasztasz magadra, és önmagad iránti szereteted is feltételekhez kötött. Amint képes vagy elfogadni és szeretni magad épp olyannak, amilyen vagy, azonnal ráébredsz, hogy nincs mitől félned.

Az igazság az, hogy nincsenek rossz és jó tulajdonságok. Csak tulajdonságok vannak. Te vagy az, aki az egyiket rossznak, a másikat jónak címkézed. Még akkor is, ha ezek a címkék látszólag kívülről – a kultúránkból, a környezetünkből, a családunkból – érkeznek. Ugyanis mindig te vagy az, aki úgy dönt, hogy ezeket a sajátjának fogadja el. Gyerekként persze nem volt más választásod, mint alkalmazkodni azokhoz a mintákhoz, amelyeket felnövekedve megtapasztaltál. De most, felnőttként már dönthetsz másként.

Amikor ezeket a mintákat és címkéket elengeded, többé nem akarsz megfelelni senki elvárásainak – a magadénak sem. Innentől kezdve pedig olyan emberekkel fogsz találkozni, akik ezt tükrözik vissza neked, ezzel együtt pedig megjelenik az életedben az elfogadás és a szeretet. Ekkor pedig már nem lesz szükséged arra, hogy egy olyan jövőről ábrándozz, amiben minden sokkal jobb lesz, mert az éppen most zajló történésekben vagy boldog.

Ha a folyamatban elakadnál, és visszahúznának a régi, megszokott működési mechanizmusok, akkor hívd segítségül az alábbi fohászt:

Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem. Tégy olyasvalakivé, aki állandó kapcsolatban van veled, és ezért ténylegesen ismeri magát. Mutasd meg a valóságot önmagamról. Tedd lehetővé, hogy megtapasztaljam, lelkem mélyén mennyire csodálatos és szeretni való vagyok. Segíts, hogy ne féljek többé az igazságtól. Segíts megértenem, hogy a valóság ez: ahogy te is, úgy én is színtiszta szeretetből állok. Hadd vessem le a páncélzatot, amit félelemből e rendkívüli énem köré építettem. Hadd legyek valódi önmagam, és hadd tapasztaljam meg az odaadó, feltétlen szeretetet.

3. lap: Szerencse

Milyen érdekes, hogy épp a napokban került elém Johann Wolfgang von Goethe, XVIII. századi német író, költő ide vonatkozó néhány verssora:

A szerencse súlymérője
Ritkán áll be egyenlőre,
Nem elég, hogy szemet táts.
Kell, hogy süllyedj vagy emelkedj,
Nyerj vagy veszíts, győzz vagy szenvedj,
Üllő légy vagy kalapács.

 

Ezek a szavak is azt üzenik, hogy a szerencse – látszólag váratlan – beköszöntét mindig valamiféle tevékenység előzi meg. Ha úgy érzed, szerencsés vagy, az azt jelenti, hogy már rengeteg mindent tettél, sokféle belső munkát végeztél annak érdekében, hogy a szerencse rád találjon. Ha megnézed a kártyán látható képet, ott is ezt látod: mindaz, amit a virágok között pirosló szív jelképez (a szerencse, a szerelem, a boldogság), annak lesz elérhető, aki kisétál a rétre, és rátalál. Aki csak otthon üldögél, ábrándozva, annak nem lesz lehetősége véletlenül belebotlani. Ha tehát mindazt, amiről az előző két kártya szól, sikerül megvalósítanod, akkor november valóban egy szerencsés hónap lesz. Ez a lap ezért arra biztat, hogy indulj el, az ábrándozás helyett lépj ki a világba, és éld az életedet örömmel, szenvedéllyel! Így lesz lehetőséged megtapasztalni, amint a szerencse az öledbe hullik. 

Ne félj attól, hogy hibázol; ne félj attól, hogy rosszul döntesz! Csak az nem hibázik, aki nem tesz semmit. Minél többet tapasztalsz, annál jobban tudod, hogy mi az, amire valójában vágysz, és annál több lehetőséged van arra, hogy a megvalósulásnak is teret adj.

Szerencsét és szerelmet teremtő novembert kívánok neked!

Sarkadi Kriszta
szeretetterapeuta
www.igazabolszerelem.hu

Párkapcsolati Gyorsszervíz: Sarkadi Kriszta – tanító, gyógyító, papnő
“Szeretni nem kell megtanulnunk, mert a szeretet ott lakozik mindannyiunkban – ez alapvető, megmásíthatatlan természetünk. Ezért nekem pusztán az a dolgom, hogy utat mutassak abban, hogyan tudod eltakarítani a szeretet áramlásának útjában álló, belső akadályaidat. A részedről pedig ehhez semmi másra nincs szükség, mint egy kis hajlandóságra: annak felismerésére, hogy ha nem vagy maradéktalanul boldog, akkor itt az idő, hogy új döntést hozz. Akár csoportban, akár négyszemközt találkozunk, megtartalak, miközben változol, én végigkísérlek az utadon. Örömmel vagyok a bábája újjászületésednek.”

 Horoszkóp: energiákkal teli hónap áll előttünk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top