Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Visszatér a múlt

A hétvégén nemcsak az exek kerülhetnek elő, de a régi barátságok is teljesen új arcukat mutatják meg. Ez pedig igen nagy hatással lesz rád és az életedre is. Fontos, hogy észben tartsd: minden történetnek legalább két verziója van. Nem baj, ha nem egyeznek meg ezek a verziók, de fontos, hogy mindannyian békésen szemlélhessétek a múltat.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Fejezd be a hasonlítgatást. Nem kell a párodat az exedhez hasonlítani, sem a barátnőd szerelméhez. Nem kell a kapcsolatotokat a szüleitekéhez mérni. Nem kell önmagadat sem ahhoz hasonlítani, hogy milyen voltál évekkel ezelőtt. Ahelyett, hogy folyton az etalont keresed és a kapcsolatodat méricskéled, egyszerűen arra kellene figyelned, hogy mi van a jelenben. Egyszerűen arra kellene figyelned, hogy mi van most. Így rájöhetnél, hogy a ti kapcsolatotok más, de ezzel együtt – vagy épp ezért – vagytok együtt. Engedd meg magadnak és a szerelmednek, hogy úgy legyetek boldogok, ahogyan az nektek jólesik.

Bőség: Nyugodtan kísértsd a szerencsét a hétvégén. Kísértsd a szerencsét, de ne vidd túlzásba. Ne akarj túl sokat nyerni. Lehet, hogy a szerencse nem is pénznyeremény formájában köszönt rád. Lehet, hogy szerencsés lehetőségek, szerencsés véletlenek vezetnek el téged egyre jobb lehetőségekhez. Ha megbeszélésre készülsz, az jövedelmező lesz, az állásinterjúkat pedig érdemes a hét elejére időzítened majd.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Szükséged van arra, hogy önállóságot kaphass a kapcsolatodban. Szükséged van arra, hogy meglegyenek a saját magadra szánható időid, meg persze azok a területek, amelyekért te vagy felelős a közös életetekben. A hétvége alkalmas arra, hogy újragondoljátok a munkamegosztást, és hogy átvegyétek, kinek mennyi szabadidőre és szabadságra van szüksége. Érdemes a hétvégi énidőidet azzal töltened, hogy egyedül is végiggondold: hogyan tudsz úgy feloldódni ebben a kapcsolatban, hogy közben megőrizd az egyéniségedet is. Azaz hogyan tudsz a saját dolgaidra, a saját barátaidra, a neked fontos ügyekre is időt szánni?

Bőség: Van benned egyfajta erős késztetés arra, hogy egyedül oldd meg valamennyi anyagi gondodat. Figyelembe véve, hogy a magas életszínvonal is fontos a számodra, ez szinte teljesen lehetetlen küldetésnek tűnik a számodra. Lehet, hogy itt az ideje annak, hogy észrevedd: egy csomó helyzetben kérhetnél segítséget, egy csomó helyzetben megoszthatnád a felelősséget és a költségeket is másokkal.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Merd megélni a szerelmedet, merd megélni a köztetek lévő romantikus érzelmeket. Sokszor túlagyalod a kapcsolatotokat. Sokszor mindent fejből akarsz megoldani, ahelyett, hogy a szívedre hallgatnál. Lehet, hogy ez a hétvége a legalkalmasabb arra, hogy a döntéseidet áthelyezd a fejedből a szívedbe. Talán ez a hétvége segít felfedezned, hogy a szerelmedben is jóval több a romantika, mint amennyit eddig meg tudott (vagy meg mert) mutatni magából. Egyszerűen csak tervezz be több programot kettesben, és végre menjetek el egy romantikus, gyertyafényes vacsorára is.

Bőség: Pontosan érzed, hogy mi lenne a megoldás a számodra a pénzügyi gondjaidban. Ezen a hétvégén az intuitív részedet is be kellene vetned az anyagi helyzeteden való dolgozásba. Ezen a hétvégén hallgathatsz a megérzéseidre és arra a szeretetteli inspirációra, amely a belső hangodon keresztül érkezik meg hozzád pénzügyekben.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Hívj telefonos segítséget a szerelmi ügyeidhez! Na jó, az is jó, ha nem telefonos a segítség, hanem személyes. A lényeg az, hogy merj segítséget kérni és igénybe venni is a hétvégén. Ne felejtsd el: nem vagy egyedül. Sokan vannak körülötted, akiktől kérhetsz tanácsot, akikkel beszélgethetsz. Igen, a szerelmeddel is megbeszélheted a dolgaitokat! Ha például nem érted a viselkedését, nyugodtan kérdezd meg, hogy mit miért csinál. Vagy nyugodtan kérdezd meg, hogy mire van szüksége. Hidd el, ebben a kapcsolatban ti vagytok egymás legjobb tanácsadói.

Bőség: Itt az ideje, hogy elkezdj tanulni a pénzügyekről. Itt az ideje annak, hogy professzionálisabb hozzáállásod legyen az anyagiakhoz. Lehet, hogy egy okosabb idősebb barátnőd lesz az, akitől tanulhatsz, de az is lehet, hogy találsz egy izgalmas pénzügyi képzést, vagy egy könyvet, amely a pénzügyekkel foglalkozik. Ez a hétvége alkalmas arra, hogy új pénzügyi stratégiát dolgozz ki magadnak.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Itt az ideje, hogy meggyógyítsd magadban a múltat, és továbblépj végre. Igen, tudom, hogy milyen sokat dolgoztál a régi kapcsolataidon, és most nem is csak az exeidről van szó. Itt az ideje, hogy elengedd azokat az emlékeket is, amelyek a barátságokban szerzett fájdalmaidat őrizgetik. Könnyen lehet, hogy azért teszel meg vagy azért nem teszel meg valamit, mert azt a régi ismerőseid is így szokták. Itt az ideje, hogy ne a múltadban fontos embereknek akarj megfelelni, hanem végre kezdd el élni a saját életedet. Végre merj te magad úgy tenni a saját boldogságodért, ahogyan az neked jó.

Bőség: Könnyen találhatsz dugipénzeket a hétvégén. Most érdemes átnézned a zsebeidet és érdemes átnézned a táskáidat is. Könnyen lehet, hogy az összeszedett apróból és a megtalált dugipénzekből egy jelentősebb összeg is összejön. Na jó, legalább annyi, amennyivel valóban érdemes kiegészítened a konyhapénzt.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Szinte tökéletes a hétvége arra, hogy megerősítsétek a baráti kapcsolataitokat a szerelmeddel. És most ne csak arra gondolj, hogy mindketten megerősíthetitek a saját baráti körötökkel a kapcsolatotokat, hanem arra is, hogy egymással is sokkal barátibbá és szeretettelibbé válhat a kapcsolatotok. Most újra sok közös értéket és baráti érzést fedeztek fel egymás iránt. Olyan érzéseket, amelyekre egy több évtizedig tartó kapcsolatot is fel lehet építeni. Pontosabban tovább lehet építeni, hiszen ezt a kapcsolatot építitek már régóta.

Bőség: Lehet, hogy valaki kölcsönkér tőled. Nyugodtan adj neki kölcsön. Nyugodtan legyél te a segítő barát, aki másnak segít. Ha beleállsz ebbe a segítő szerepbe, az neked is jó lesz. Még ha egy nagyobb összeget is kell most mozgósítanod ahhoz, hogy kölcsönadd, ha előre megbeszélitek a visszafizetés módját, biztos lehetsz benne, hogy bőségesen megtérül ez a segítség.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Új szelek fújnak a szerelmi életedben. Eddig csak egy dologra tudtál koncentrálni: a párodra, ha párkapcsolatban élsz, vagy a szerelem hiányára, ha szingli vagy. A hétvégén azonban beáll a fordulat, ami megnyitja a figyelmedet mások számára is. Bármennyire is zárkózott voltál eddig, mostantól nyitottá válsz a flörtökre, és amint ez megtörténik, flörtölni is kezdesz. Nem kell aggódnod! Ezek a flörtök nem veszélyeztetik a párkapcsolatodat, csak feldobják, izgalmasabbá teszik azt. Ha eddig szingli voltál, akkor viszont tudnod kell, hogy eljött a magány feladásának és a változásnak az ideje.

Bőség: Legyünk őszinték: szeretsz pénzt költeni. Lehet, hogy megvannak a pénzköltést visszafogó technikáid, de ezek nagy valószínűség szerint csődöt mondanak a hétvégén. Most erős benned a vágy arra, hogy vásárolj, hogy pénzt költs. Két dolgot tehetsz: vagy mostanra időzíted a nagy bevásárlást, és csupa hasznos dolgot veszel meg, vagy ha már túl vagy a nagy bevásárláson, akkor inkább apróságokat vegyél, hogy meglegyen a vásárlás öröme a számodra.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Hajlamosak vagytok mindent fordítva csinálni a hétvégén. Lehet, hogy van a fejedben egy kép arról, hogy milyennek kell lennie egy jól sikerült hétvégének. Na, ezt a képet most azonnal engedd el, ez a hétvége nem ilyen lesz. Ez a hétvége pont fordítva zajlik majd: mintha valaki a talpáról a fejére fordította volna. Ezek a fordított helyzetek pont abban segítenek, hogy más szemszögből is ránézhessetek a szerelmetekre, és észrevegyétek, hogy milyen csodálatos is a viszonyotok. Nem olyan, mint a filmekben, de azért csodálatos és strapabíró.

Bőség: Mindent meg tudsz oldani. Nincs értelme azon aggódnod, hogy valamit nem tudsz kifizetni, megvenni, megoldani vagy rendezni. Mindegy, hogy milyen méretű anyagi problémákra keresed a megoldást, a hétvégén valóságos problémamegoldó vagy. Ami azt jelenti, hogy minden helyzetre van egy vagy több megoldásod. Ezek a megoldások meglepőek, de hatékonyak.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: A gyermeki ártatlanságot keresd meg magadban, és a szerelmedben is. Azt a játékos gyermeket, aki boldog, felszabadult kacagásokra vágyik, és aki a legszívesebben egész nap csak játszana. Mi akadályozza meg bennetek azt, hogy megéljétek a belső gyermeketek vágyait, és végre egy játékos hétvégét szenteljetek egymásnak és a kapcsolatotoknak? Az, hogy túl felnőttek vagytok, és komolynak illik lenni? De hát ez butaság. Engedjétek meg magatoknak, hogy bolondozzatok, kacagjatok, és felszabadult, boldog pillanatokat töltsetek el együtt a következő napokban.

Bőség: Igen, lehet, hogy egyszerűbb volt az életed gyermekként. Lehet, hogy a legszívesebben most is úgy döntenél, hogy tartsanak el mások. Megértem, ha küzdésnek látod a felnőtt létet, és taposómalomnak a pénzkeresést. Jó hírem van, ha így látod. A hétvége eseményei és beszélgetései segítenek megtalálni azt a tevékenységet, amely boldogsággal tölti meg az életedet és pénzzel a bankszámládat.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: A múltadból előkerülő barátnők, barátok és ismerősök óhatatlanul magukkal hozzák a múlt egy-egy darabkáját is. Most sorra idéződnek fel benned az emlékek, és sorra veheted mindazt, ami egykor számított neked, és mindazt, ami egykor az életed része volt. Lehet, hogy ez a folyamat egy boldog nosztalgiaérzéssel társul benned. Ez a gyógyulás jele. Ez annak a jele, hogy a múlt valamennyi sötét árnya meggyógyult benned, és végre készen állsz arra, hogy a jelenlegi vagy a következő kapcsolatodban tiszta lappal, őszintén és szeretettel vegyél részt. Olyan módon, ahogy az mindenkinek a legjobb.

Bőség: A régen felhalmozott adósságok éppúgy eléd kerülhetnek ezekben a napokban, mint a régen összegyűjtött tartalékok. Akármit is tettél évekkel ezelőtt a pénzügyekben, az most igencsak hatással lesz rád. A hétvége pénzügyi eseményeinek az alapja a múltban gyökeredzik, de a megoldásuk itt van a jelenben: vedd a kezedbe a döntéseket, és találd ki, hogy mi a legjobb minden érintettnek.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Lehet, hogy az, amit nagyon-nagyon szeretnél megvalósítani a szerelmi életedben elérhető a számodra. Talán azt hiszed, hogy felesleges álmodoznod egy boldog és inspiráló kapcsolatról, mert az neked nem adatik meg, de csak félig van igazad. Abban van igazad, hogy erről felesleges álmodozni. Az viszont tévedés, hogy neked ne lehetne ilyen kapcsolatod. A titok természetesen az, hogy mit miért teszel, és mi az, amiért nem mersz vagy nem akarsz tenni. A hétvégén vegyél egy nagy levegőt, és tegyél meg végre egy bátor lépést!

Bőség: Nincs benned elég lendület ahhoz, hogy most változtass az anyagi helyzeteden. Úgy érzed, hogy hatalmas erő kellene ahhoz, hogy megváltoztasd a pénzügyi életedet, és ebben azért részben igazad is van. Valóan szükséged van ahhoz egy adag extra lendületre, és ezt a lendületet nem ezekben a napokban tudod megszerezni magadnak. Nem kell lemondanod a változásról, de most jobb, ha a szerelmi életedre összpontosítasz.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Mire építed a kapcsolatodat és az életedet? Az őszinte igazságodra, vagy arra a képre, amit láttatni akarsz másokkal. A hétvégén hajlamos vagy arra, hogy egy mesterséges képet mutass magadról és a kapcsolatodról másoknak. Ez azért jelenthet problémát, mert ez a kép csak összezavarja a párodat és a környezetedet. A múltat nem kell átszerkesztened, nem kell letagadnod és nem kell megszépítened. A múltat el kellene fogadnod, és bátran fel kellene vállalnod. Ez lenne az a gyógyító őszinteség, amelyre lehetne építened.

Bőség: Igen, talán vannak körülötted olyanok, akiknek bajuk van az anyagi helyzeteddel, vagy a pénzhez való viszonyoddal. Érdekes módon egyszerre vannak irigyeid, akik szerint túl sokra vitted, és olyanok is akadnak, akik szerint anyagilag rászorulsz az ő segítségükre, amit persze nem is érdemelsz meg. Ne felejtsd el: az anyagi helyzeted rólad beszél, mások véleménye pedig róluk szól.

 Olvass még szeptemberi horoszkópokat!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top