Horoszkóp

Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2015. 09. 15.

Napi horoszkóp, ami segít elindítani a napod, legyen szó randiról, beszélgetésről vagy nagy bejelentésről. Szerelmi horoszkóp és útravaló, amit a négy elem ihletett.

Föld (Bika, Szűz, Bak) – Napi szerelmi horoszkóp

Közeledsz céljaidhoz. Most újra kezded látni az élet szépségeit. A napsütés melengeti lelked, és egy titokzatos idegen is feltűnik a színen. 

A nap mottója: “Minden emberben van egy kapcsoló, ami képes felszítani benne a tüzet, amitől csillogni kezd a szeme.”

 Nézd meg a napi horoszkópodat is!

Tűz (Kos, Oroszlán, Nyilas) – Napi szerelmi horoszkóp

Egy múltbéli, sötét titok beárnyékolja a napod. Ne hagyd, lépj túl rajta, élvezd a jó időt és azt, hogy valaki a tenyerén hordoz. 

A nap mottója: “Az ember szíve vágyakozik a rejtélyekre. De az igazi rejtély az, hogy nincsenek rejtélyek.”

Húzz egy szerelmi jóskártyát!

Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2015. 07. 18.

Víz (Rák, Skorpió, Halak) – Napi szerelmi horoszkóp

Túlságosan beleéled magad egy szeszélyes románcba. Igazából magad sem tudod, hova tart a dolog. Hagyd, hogy az események magukkal sodorjanak. 

A nap mottója: “Egy kapcsolat fejlődése olyan, mint a folyók egyesülése – fokozatosan történik meg, mielőtt a tengert elérik (…) Soha többé nem lesztek már az a kicsi patak, aki voltatok…, de cserébe tiétek az óceán.”

Nézd meg a szerelmi horoszkópodat 2015-re!

Levegő (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) – Napi szerelmi horoszkóp

Nem vagy teljesen megelégedve magaddal és a mostani életeddel. Kialakulóban van egy szerelem, de túlságosan rágörcsölsz. Mielőtt döntenél, tarts önvizsgálatot. 

A nap mottója:  “Az élet olyan nagy dolog, hogy ennél nincs nagyobb dolog a világon. És valahogy ezt veszítjük el a mindennapok során a rangsorunkban, s föláldozzuk ezt kis marakodások kedvéért, teljesen absztrakt hülyeségekért.”

heti angyalhoroszkópodat láttad már?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top