Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: A nagy találkozások ideje

A hétvége a szerencsés csillagzat alatt köttetett találkozásokról szól majd. Most minden találkozás egy-egy gyógyító lehetőséget hordoz magában. Minden életterületünkön gyógyító segítséget kapunk majd. A találkozások gyógyító erejét természetesen a párkapcsolatainkban tapasztalhatjuk meg a legerősebben.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Felkavaró találkozásokra számíthatsz a hétvégén. Ha egy szerelmi háromszögben vagy, akkor most készülj fel arra, hogy mindhárman egy légtérbe kerültök. Ez a helyzet csak nyugalommal lesz megoldható a számodra. Ha pedig szingli vagy, akkor most könnyedén belekerülhetsz egy szerelmi háromszögbe. Még az is lehet, hogy a semmiből két csábító is előkerül, te pedig nem tudsz választani közülük. a hétvége jó alkalom arra, hogy tiszta vizet önts a pohárba, és eldöntsd végre, hogy kit vagy mit is akarsz valójában.

Bőség: Rengeteg lehetőséged van, és hatalmas bőség vesz körül. Az azonban nem olyan egyértelmű, hogy tudsz-e szakítani ebből a hatalmas bőségből. Könnyen lehet, hogy mindez elérhetetlennek, felfoghatatlannak, kezelhetetlennek tűnik a számodra. Ahhoz, hogy megérkezhess a bőségbe segítőkre van szükséged, olyanokra, akik közel tudják hozni hozzád.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Úgy érzed, hogy a hétvégén választanod kell a harc és a béke között. Ez igaz is. Ha azonban az is megfogalmazódik benned, hogy a békét csak a saját vágyaidról való lemondás árán érheted el, akkor rosszul látod a helyzetet. Ha lemondasz a saját vágyaidról csak még tovább görgeted a feszültséget, amely nemsokára lavinaként elsodorhat. A boldogságodhoz vezető út pont az, hogy tudd felismerni és kimondani a vágyaidat. Tudd, hogy mit akarsz, és ezt add is mások tudtára. Elsősorban a szerelmeddel kell tudnod megbeszélned a vágyaidat.

Bőség: Minden elérhető, amire vágysz. De mindenért tenni kell, amire vágysz. Tudom, hogy a legszívesebben lustálkodással töltenéd a hétvégét. Most azonban mégis érdemes tenned valamit. Érdemes belépned az események sodrásába, és érdemes neked a középpontba kerülnöd. Ez segít hozzá ahhoz, hogy valóban gyarapodhass a hétvégén. A pénzügyi döntésekben most túl pazarló vagy, ezért ezeket érdemes egy kicsit elhalasztani.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Kiegyensúlyozottságra, és sok-sok érintésre vágysz a hétvégén. Most arra van szükséged, hogy minden köztetek lévő feszültséget érintésekkel oldjatok fel. Érdemes ezt őszintén elmondanod a párodnak, mert könnyen lehet, hogy ő más módon keresi az egyensúlyt az életetekben, és más módon szeretné feloldani a köztetek lévő félreértéseket. Érdemes tudnod, hogy a feszültség teljesen természetes egy kapcsolatban, de ezt tudni kell kezelni annak érdekében, hogy ne szaporodjanak el köztetek a félreértések.

Bőség: Óvatosabban kellene bánnod a pénzzel. Úgy tűnik, hogy mostanában túl könnyelmű vagy, és túl nagylelkűen szórod. Ne érts félre, fontos, hogy önzetlenül segíts másoknak. Az azonban nem old meg semmit sem, ha mások helyett te keresed a pénzt. Gondold csak át: kik azok, akik úgy megszokták az anyagi segítségedet, hogy szinte már a havi költségvetésük része lett a tőled kért pénz? Hidd el, ők is jobban járnak, ha a saját lábukra állnak.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A legszívesebben otthonüléssel töltenétek a hétvégét. Igaz, ami igaz, most szükségetek is van erre. Szükségetek van arra, hogy egy kis otthonléttel, egy kis egymásra figyeléssel erősítsétek a kapcsolatotokat. Szombaton érdemes családos-beszélgetős-társasjátékozós együttlétet terveznetek a gyerekekkel. Vasárnap azonban inkább a romantika kerül előtérbe, és az, hogy végre kettesben legyetek, és a szerelmetekre koncentrálhassatok.

Bőség: A régi hibák kijavítására lesz lehetőséged a hétvégén. Most olyan pénzügyi tévedéseket és mellényúlásokat hozhatsz helyre, amelyeket talán évekkel ezelőtt tettél. Érdemes most szembenézned mindazzal, amit eddig csak tologattál magad előtt. Érdemes most bátran ránézned mindarra, amire eddig esetleg nem tudtál. Hidd el: A megoldás is meglesz még a hétvége folyamán.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Néha úgy érezheted, hogy a szerelmi életed teljesen elrugaszkodott a valóságtól, és most már képtelen vagy a kezedben tartani az eseményeket. Szerencsére ez nem igaz. A hétvégén végre lesz lehetőséged arra, hogy a kezedbe vedd az irányítást, és elkezdd úgy alakítani a párkapcsolati életedet, ahogyan szeretnéd. Ehhez persze az első lépés az lesz, hogy tisztázd a vágyaidat. Mennél, vagy maradnál? Hol képzeled el a jövődet és kivel? Mi az, amit egy igazán jó kapcsolatban szeretnél megtapasztalni? És mi az, amit már semmiképp sem vagy hajlandó elviselni?

Bőség: Könnyedén esel abba a hibába, hogy mindent, de mindent te akarsz megcsinálni, és mindent kézben akarsz tartani. Ez az, ami a hétvégén nem fog menni. Most az a legfontosabb tanulnivalód, hogy időnként bizony el kell engedned az irányítást. Időnként másokra kell bíznod magadat. Időnként másokkal kell együtt dolgoznod azon, hogy mindenkinek jobb legyen. A hétvégén a közösen meghozott döntéseken lesz a hangsúly.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Minden a szerelemről szól körülötted a hétvégén. Na jó, természetesen nem a rózsaszín, habos-babos hollywoodi szerelemről, hanem a szerelem valóságáról. Arról a szerelemről, ami valóban van az életedben, és ami valóban jól működik az életedben. Most ezt a szerelmet tudod még élőbbé tenni, ezt a szerelmet tudod még kézzelfoghatóbbá változtatni. Most megtalálod azt a módot, ahogy a romantika megjelenhet az életedben, és ahogyan te is és a szerelmed is tökéletesen érzitek magatokat együtt.

Bőség: Itt az ideje elhinned, hogy valóban lehet elég pénzed mindenre. Mostanában túl nagy hatással volt rád a média, és túl sok mindenki befolyásolta a véleményedet. Azt, hogy milyen az anyagi helyzeted, nem mások visszajelzéseiből fogod megtudni, hanem abból, ha te magad megfigyeled azt. Most észreveheted, hogy sokkal jobb helyzetben vagy, mint sokan körülötted. Ez pedig lehetőség arra, hogy megváltoztass mindent, amit eddig a pénzről gondoltál.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A határozottság és a bizonytalanság igen sajátságos elegyét mutatod be a hétvégén. Akkor vagy bizonytalan, amikor nyugodtan lehetnél határozott. Amikor viszont az elbizonytalanodás, az elgondolkodás és a türelem előny lenne, akkor egy nagyon határozott és gyors döntést hozol. Az esetek nagy többségében sajnos buta döntést. Párkapcsolati kérdésekben most ne hozz döntést, és ne is kapkodj el semmit. Egyszerűen csak kérj időt és adj magadnak is elég időt.

Bőség: Ahol gyors és világos döntéseket kellene hoznod, az a pénzügyek, a bőség, a vagyon és a munka-karrier életterülete. Most nem érdemes munkaügyekben sokat gondolkodnod, és az a legjobb, ha egy gyors és határozott döntést hozol meg. A pénzügyekkel kapcsolatosan is azonnal átlátod a helyzeteket, ezért ezekben az ügyekben sem érdemes sokat gondolkodnod.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Nyugodtan lassulj le a hétvégén. Azt érezheted, hogy körülötted mindenki rohan, miközben te magad lassítani akarsz. Valamiért mégsem mersz lassítani, valamiért mégsem mered beleengedni magadat a békesség lassú, nyugodt áramlásába. A szerelmed is sokkal zaklatottabb mostanában, mint máskor és könnyen lehet, hogy ezen a hétvégén nincs annyi időtök egymásra, mint szeretnétek. Ha nincs is ideje rád a szerelmednek, ez nem jelenti azt, hogy te ne tölthetnél el értékes időt a számodra legfontosabb emberrel: önmagaddal.

Bőség: Mindjárt itt a karácsony. Nem tévesztettem el a naptárat, és valóban a szeptember 12-13-i hétvége horoszkópját olvasod. Most az építkezés, és az előregondolkodás ideje jött el. Érdemes már több hónappal előre gondolkodnod, igen, még karácsonyig is. Ha így teszel, végre valóban gazdag és nyugodt karácsonyod lesz neked, és a családodnak is.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Olyan sokféle módon megélheted a szerelmedet, és olyan sokféle eszközzel kifejezheted a vonzalmadat. Valamiért mégis egysíkú kezdesz lenni a hétvégén. Mintha kezdenéd elveszíteni a játékos kreativitásodat, és elkezdenél jól bevált módszerekből biztonsági utakat építeni. Itt az ideje annak, hogy visszatérj a kreatív játékossághoz. Itt az ideje annak, hogy visszatérj önmagadhoz, és mindahhoz, ami valójában te vagy. Engedd meg magadnak és a szerelmednek, hogy kreatív felszabadult és játékos legyen a kapcsolatotok.

Bőség: A pénzügyekben is sokkal több szabadságra, és kreativitásra lenne szükséged. Úgy érezheted, hogy talán túlköltöd magadata hétvégén, és szívesen fognád vissza a költekezésedet. Pedig a megoldás pont az ellenkezője: Az, ha kreatív és új utakat találsz arra, hogy a bevételeidet növeld. Ez azonban csak akkor sikerül, ha szabadon szárnyal a fantáziád, és nem rángatod le azt a földre.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

 

Szerelem: Szeretnéd lezárni a múltadat, de közben nem szeretnél szembenézni vele. Ez így nem fog menni. Ha pedig lezáratlan marad a múltad az bizony azzal is jár, hogy megoldatlan marad egy csomó ügy, amelyek a jelenedet is befolyásolják. Sokkal jobb lenne, ha végre szeretettel szembenéznél a múlt hibáival – bárki is követte el azokat. Itt az ideje, hogy megbocsátással old fel az összes hibát, tévedést, és fájdalmat, mert ez meggyógyítja a szerelmi életedet és a mostani kapcsolatodat is.

Bőség: A pénzügyeiddel való foglalatosság most a leginkább azt jelenti, hogy rendezed az adósságokat. Akár neked tartoznak, akár te tartozol, a hétvégén lehetőséged van arra, hogy ezeket a tartozásokat visszafizesd, vagy visszakapd. Egyszerűen csak nézz szembe a ténnyel: A múlthoz való ragaszkodásod tartja nálad ezeket az adósságokat is, amelyeket megbocsátással és szeretettel kellene rendezned.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Úgy érzed, hogy elnyomnak, hogy ideje kiállnod magadért? Ha igen, akkor állj is ki magadért. De mielőtt ezt megteszed, érdemes tudnod valamit: Ez a kiállás csak akkor lesz valóban gyógyító erejű, ha szeretettel tudod megtenni. Ha haraggal, és harcos küzdelemmel állsz ki magadért, az nem megoldást hoz, hanem további problémákat szül majd. Ha most a szeretet szavaival tudod elmondani mindazt, amit szeretnél az valóban gyógyító erejű lesz a számodra. Minden más esetben újabb harcokat teremtesz magad köré.

Bőség: Megszokhattad már, hogy senkit sem avatsz be a pénzügyeidbe. Most mégis úgy érezheted, hogy szükséged van egy segítőre, olyasvalakire, aki segít neked megoldanod az anyagi helyzetedet. Ha jól választod meg ezt a segítőt valóban segíteni fog neked. Ha azonban olyasvalakit választasz, aki a saját érdekeit nézi a tieid helyett, könnyen egy rossz szerződésben találhatod magadat.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Álmodozó vagy, és álmodozni jó. Az álmodozásod ugyanakkor elhomályosíthatja a valóságérzékelésedet, és ez már nem annyira jó. Nem kell ragaszkodnod a valósághoz, ez igaz. Az azonban fontos, hogy felismerd mi az a valóság, ami most körülötted van. Ha ugyanis rá mersz nézni őszintén és tisztán a párkapcsolatodra, vagy annak a hiányára, az segít elindulnod egy különleges gyógyító-teremtő folyamatban, amelynek a végén a boldogság vár rád. Az önmagaddal szembeni őszinteség nem zárja ki az álmodozást, és ezt fel is ismerheted a hétvégén.

Bőség: A befektetés ideje jött el. Most ügyesen befektetve megsokszorozhatod a pénzedet. A pénzedet ügyesen használva még több lehetőséget, és még több alkalmat teremthetsz magadnak arra, hogy a bőségedet gyarapítsd. Nézd meg, hogy mire és hogyan költesz a hétvégén. Érdemes most megtalálnod azt a megtakarítási formát, amely kényelmesen alkalmazkodik az életmódodhoz és a lehetőségeidhez.

 Olvass még szeptemberi horoszkópokat!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top