Horoszkóp

Igazából szerelem – szeptemberi szerelmi előrejelzés

Sorozatunkban, az "Igazából szerelem"-ben Sarkadi Kriszta a szerelemkártyáiból jósol: minden hónap első napján kihúzza azokat a kártyákat, amelyek adott hónapban a legnagyobb segítségünkre lehetnek abban, hogy harmonikus kapcsolatban, szerelemben éljünk. Szeptemberi szerelmi előrejelzésünk következik.

Mire készülj szeptemberben a szerelem és a párkapcsolati boldogság terén?

Az ismert amerikai párkapcsolati szakértő és spirituális tanító, Chuck Spezzano, The Love Pack elnevezésű gyógyító kártyáit hívtam segítségül, hogy megtudjam, milyen energiák támogatják szeptemberben a szerelmes, szeretetteljes kapcsolatok kialakulását, ha még egyedül vagy, és elmélyülését, ha már melletted a társad.

Ami akadályozhat: Manipuláció
Ami a megoldást hozza: Gyógyulás
Ami megszületik: Kegyelem

Igazából szerelem – szeptemberi szerelmi előrejelzés

 1. lap: Manipuláció

 Ahogy a képen is láthatod, manipuláció az, amikor valakit úgy rángatunk, mint egy bábot. Ráadásul a színfalak mögül tesszük ezt, így ő nincs is tudatában annak, ami történik. A színfalak mögött erősebbnek, hatalmasabbnak tűnünk; olyan, mintha a birtokunkban lenne az a tudás, ami feljogosít a manipulációra.

Manipuláció az, amikor el akarjuk érni, hogy a másik azt tegye, amit szerintünk tennie kellene. Vannak, akik megkülönböztetik a pozitív és a negatív manipulációt. Ez azt jelenti, hogy amikor a jó érdekében manipulálok valakit, az helyes, tehát pozitív. Amikor pedig a manipulációm azt teszi lehetővé, hogy kihasználjam őt, és az én érdekeim érvényesüljenek, az helytelen, tehát negatív.

Én úgy vélem, csak manipuláció létezik, pozitív és negatív címke nélkül. Mindannyian folyamatosan manipulálni igyekszünk a környezetünket. Amikor manipulálunk, akkor mindig meg vagyunk győződve arról, hogy ez helyes. Gondolatmenetünk végén mindig van egy olyan érv, amely meggyőz minket arról, hogy jót cselekszünk. A különbség mindössze az, hogy tudatában vagyunk-e ennek, vagy sem. Miközben ezt az írást olvasod, én is megpróbállak manipulálni téged. Arra törekszem, hogy megértsd azt, ahogyan én látom ezeket a dolgokat; szeretném, ha egyet is értenél velem; és annak örülnék a legjobban, ha a gyakorlatban is kipróbálnád, amit javaslok. Ezt azért teszem, mert az a meggyőződésem, hogy mindezek hatására boldogabb, teljesebb és szerelmesebb lesz az életed. De lehet, hogy tévedek. Nem biztos, hogy ez a folyamat téged a boldogsághoz visz. Sőt lehet, hogy nem is akarsz boldog lenni, és akkor tévútra vezetlek.

A manipuláció akkor ártalmas, amikor az érzelmi zsarolás formáját ölti, és arra használjuk, hogy elérjük: a másik kielégítse az igényeinket akkor is, ha ezt nem akarja. Azt éreztetjük vele, hogy ha nem teszi, amit javaslunk, akkor nem fogjuk szeretni. Megpróbálunk benne minél nagyobb bűntudatot ébreszteni, hogy ezzel elérjük a célunkat. A célt elérjük, ám a partnerünket fokozatosan elveszítjük. Senki sem szereti folyamatosan vesztesnek érezni magát, és egy idő után fellázad: vagy elmenekül, vagy maga is manipulációba fog.

Szeptemberben ezért arra lesz lehetőséged, hogy észrevedd ezeket a játszmákat magad körül. Fel fogsz figyelni arra, amikor a munkatársaid vagy a családod tagjai kezdenek manipulációba; feltűnik, amikor téged akarnak befolyásolni; és ha igazán bátor vagy, képes leszel ránézni azokra a helyzetekre, amikor te avatkozol be ártó módon. Bármilyen formában is jelenik meg, tudd, hogy csupán téged, azaz a manipuláció eszközét ismerő részedet tükrözi. Így ilyenkor halkan elmondhatsz egy fohászt, amiben azt kéred, hogy manipulációra fanyalodó részed most gyógyuljon meg, és ez a minta semmisüljön meg.

 2. lap: Gyógyulás

 A manipulációt sokszor azért választjuk, mert úgy véljük, ha csak úgy, “simán” kérünk valamit, akkor azt nem fogjuk megkapni. Attól félek, ha egyszerűen elmondom a páromnak, hogy mit szeretnék, arra ő azt fogja mondani: nem. Itt azonnal felmerül a kérdés: miért ne mondhatna bárki bármire nemet? Miért félek én attól, hogy ezt kapom válaszul? Miért félünk oly sokan az elutasítástól?

Azért, mert úgy véljük, az, hogy a másik valamire nemet mond, az rólunk szól. Azért mondott nemet, mert

  • nem szeret;
  • nem vagyok neki fontos;
  • az egész kapcsolatunk nem fontos;
  • már nem tetszem neki;
  • nem akar velem lenni;
  • rosszat mondtam;
  • nem így kellett volna; stb.

Ám az esetek többségében a “nem” csak annyit jelent, hogy a másiknak ehhez éppen most nincs kedve; nem esne jól neki; vagy kívül esik a komfortzónáján, amit kértünk tőle, ezért félelem ébredt benne.

A manipuláció mintáját ezért úgy tudjuk a legkönnyebben elengedni, ha meggyógyítjuk azt a részünket, aki fél a nyílt kommunikációtól. Szeptemberben pedig a gyógyulás szinte magától bekövetkezik, mert sokkal inkább hajlandóak leszünk a változásra. A folyamatban a segítségedre lehet ez a fohász:

Most megnyitom a szívem, és engedem, hogy beáramoljon a szeretetteljes, gyógyító energia. Tudom, hogy van olyan részem, amelyik fél, ezért az elrejtőzést választja. Most azt kérem, hogy ez a részem gyógyuljon meg, töltődjön fel szeretettel, és bátran lépjen ki a fénybe. Így válok egésszé, és így erősödik meg bennem a tudat, hogy tökéletes és szeretni való vagyok. Tudom, hogy ehhez minden segítséget megkapok. Észreveszem, hogy egyre többen vannak körülöttem, akik szeretnek és elfogadnak olyannak, amilyen vagyok, és ezzel a gyógyulásomban támogatnak.

 3. lap: Kegyelem

Sokáig nem szerettem ezt a szót, mert Istenhez kötődött, Isten a valláshoz, a vallás pedig az egyházhoz, amivel kapcsolatban mindenféle ellenállásom volt. Ám ez mostanra átalakult, ezért tudom, hogy ez a létező legcsodálatosabb minőség, ami szeptemberre érkezhetett. Ha megnézed a képet, ott is ezt látod: egy párt, amint kellemes, napsütötte időben, egy virágzó fa tövében, Isten tenyerén, egymást átölelve állnak, és gyönyörködnek mindabban, amit éppen átélnek.

Ez a kártya azt jelenti, szeptemberben kézzel foghatóan meg fogod tapasztalni, hogy Isten a tenyerén hordoz. Elegendő, ha csak megfogalmazol valamit, vagy kitűzöl egy célt, vagy kifejezed egy szándékodat: az máris elindul a megvalósulás útján.

Valójában azzal tennénk magunkkal a legnagyobb jót, ha képesek lennénk életünk minden egyes történését Isten kegyelmére bízni. Ebben az szokott megakadályozni, hogy attól félünk, akkor valami rossz történik velünk, de nem: Isten valójában azt akarja, hogy tökéletesen boldogok legyünk.

A másik akadályozó tényező az a hiedelem, hogy nekem mindenáron keményen dolgoznom, és tevékenykednem kell: nem engedhetem meg, hogy a vágyott dolgok csak úgy ajándékként az ölembe hulljanak. Igen, a tevékenykedés valóban fontos. De nem kívül, hanem belül: minél nagyobb bennem a csend, minél tisztábbak és szeretetteljesebbek a gondolataim, annál inkább a szívem vágya szerint alakul az életemben minden. Ajánld fel hát mindazt, ami aggaszt, ezzel a fohásszal:

Szeretett Istenem, most rád bízom az életemet. Tudom, hogy jót, és csak jót akarsz nekem. Kérlek, vezess engem. Mutasd meg az utat, amely elvezet a szerelemhez és a kedvesemmel megélt földi mennyországhoz. Küldd el hozzám angyalaidat, hogy a fülembe súgják kedves, szeretetteljes tanácsaidat. Tedd lehetővé, hogy megérezzem, amikor mosolyoddal átölelsz. Ültess bizalmat és odaadást a szívembe, hogy mindig tisztában legyek vele: vigyázol rám. Köszönöm. Áldás.

Beteljesülést hozó, jókedvű szeptembert kívánok neked!

 

Sarkadi Kriszta
szeretetterapeuta
www.igazabolszerelem.hu

Párkapcsolati Gyorsszervíz:

Sarkadi Kriszta – tanító, gyógyító, papnő
“Szeretni nem kell megtanulnunk, mert a szeretet ott lakozik mindannyiunkban – ez alapvető, megmásíthatatlan természetünk. Ezért nekem pusztán az a dolgom, hogy utat mutassak abban, hogyan tudod eltakarítani a szeretet áramlásának útjában álló, belső akadályaidat. A részedről pedig ehhez semmi másra nincs szükség, mint egy kis hajlandóságra: annak felismerésére, hogy ha nem vagy maradéktalanul boldog, akkor itt az idő, hogy új döntést hozz. Akár csoportban, akár négyszemközt találkozunk, megtartalak, miközben változol, én végigkísérlek az utadon. Örömmel vagyok a bábája újjászületésednek.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top