Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: furcsa körülmények, határozott döntések várnak rád

A hétvégén nem lesz minden a megszokott. Az új és gyakran helyzetekben kénytelen leszel újfajta, és talán furcsa döntéseket hozni. A hétvégi szereli és bőséghoroszkóp abban segít neked, hogy még időben ránézhess ezekre a furcsa helyzetekre, és minden pillanatban a legjobb döntést hozhasd meg.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

 

Szerelem: Olyan sok érzelem van benned, amelyeket mindet át lehetne alakítanod valami mássá. Az a sok harag, gyűlölet, neheztelés, bűntudat és a többi negatív érzelem mind csak arra vár, hogy szeretetté alakítsd. Ne értsd félre: nem kell azt megszeretned, aki bántott. De ha a szívedben lévő negatív érzelmekről el tudnád fordítani a figyelmedet, akkor hirtelen sokkal mélyebb tisztább és őszintébb szeretetet tudnál érezni azok iránt, akiket szeretsz. A hétvégén próbáld ki, hogy milyen az, amikor csak a szerelemre, a szeretetre koncentrálsz.

Bőség: A hétvégén lehetőséged lesz arra, hogy egy régóta húzódó pénzügyi tranzakció végére tegyél pontot. Talán egy hiteled jár le, vagy egy tartozásodat kapod vissza. Mindegy, milyen irányú a pénzmozgás, a fontos az, hogy merd lezárni ezt az ügyletet, és merj túllépni rajta. Talán nem egyértelműen nyereségnek könyveled el a helyzetet, pedig rengeteget tanultál belőle, és mindannyian biztosak lehetünk benne, hogy legközelebb sokkal okosabb leszel.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

 

Szerelem: Tudom, hogy nagyon határozott elképzelésekkel rendelkezel arról, hogy kinek mit kellene csinálnia. Tudom, hogy különösen igaz ez a szerelmedre (vagy a leendő szerelmedre). És persze a következő napokban egyre inkább szeretnéd irányítani a helyzeteket. Lehet, hogy furcsa lesz a tanácsom: ne tedd. Lépj hátra, és hagyd, hogy a helyzetek maguktól haladjanak a saját útjukon. Lépj hátra, és ne akarj minden helyzetet irányítani. Hidd el: most mindenkinek az lesz a jobb, ha az eseményeket nem te irányítod.

Bőség: Bízd most az anyagi helyzetedet valaki másra. Na jó, azért nem kell teljesen elengedned a pénzügyeid feletti elellenőrzést, de az igenis jót tenne a helyzetnek, ha valakit megkérnél arra: nézze át a kiadásaidat és a bevételeidet is. A több szem többet lát alapon igazán érdekes felfedezéseket tesz majd az, akit megkérsz erre. Attól függetlenül, hogy ő ért-e a pénzhez, vagy sem.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

 

Szerelem: Ha a szerelmed egy kicsit is megbánt, akkor aztán előjön belőled a harag, a sértettség, és a leginkább egy feldühödött amazonra emlékeztetsz. Ezt azért fontos tudatosítanod magadban, mert könnyen lehet, hogy egy apróság miatt a szerelmed most megbánt. Ez nem lenne több, mint egy félreértés, ha nem éreznéd úgy, hogy rá kell öntened az elmúlt hónapok feszültségét. Hidd el: mindenkinek jobb lenne, ha lecsillapítanád a benned tomboló érzelmeket, és ha először magadban találnád meg a békét.

Bőség: Lehet utálni a csekkeket. Lehet utálni a kiadásokat. Lehet utálni a pénzköltést. De valójában nincs értelme. Valójában azzal tennéd a legjobbat önmagadnak és mindenki másnak is, ha megáldanád a csekkjeidet és a kiadásaidat. Ha nem nyűgös kötelességként tekintenél a kiadásaidra, hanem olyan lehetőségekre, amelyek megmutatják mekkora bőségben élsz. Hiszen minden egyes befizetés annak az ünnepe, hogy erre is volt pénzed.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

 

Szerelem: A hétvégén az egyensúlyt keresed, és arra törekszel, hogy megtaláld a belső harmóniádat. Talán úgy érzed, hogy ebben a különösen szép és zen folyamatban pont a párod a legnagyobb akadály. Vagy a gyerekek. Esetleg  más családtagok. Fontos, hogy felismerd: Ez a szemlélet az, amely megakadályozza, hogy megtaláld a belső csendedet. Nem egy másik ember, hanem a szemlélet. A szerelmed nem tesz semmi olyat, amit ne lenne természetes, hogy ő megtesz – ha ezt felismered máris nagyot léptél a harmónia felé.

Bőség: Szeretnél kevesebbet költeni, de most ez nem biztos, hogy összejön Az iskolakezdés, az ősz rengeteg olyan kiadást tartogat a számodra, amelyek felborítják a pénzügyi egyensúlyodat. Harcolhatsz ez ellen a folyamat ellen, de nem jársz sok sikerrel. A legjobb az lenne, ha felfedeznéd: ez az a helyzet, amelyre tartalékoltad a különleges helyzetekre szóló megtakarításaidat. Ennél különlegesebb helyzet nem kell, és talán az idén már nem is lesz.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

 

Szerelem: A hétvégén a fizikai világra fordítod a figyelmedet. Most keresed a fizikai örömöket, és ebben a szerelmed tökéletes társad lesz. Most sokkal magasabb mindkettőtök libidója, és sokkal több erotikát igényeltek mindketten. Érdemes romantikusra és erotikusra szerveznetek a hétvégétek, és érdemes lehetőséget teremtenetek arra, hogy a lehető legtöbb időt tölthessétek kettesben. Még akkor is, ha ez nagyobb szervezési bravúrokat igényel, vagy ha már elígérkeztetek valahová.

Bőség: Különös képességed van arra, hogy mindenkinek jó tanácsokat adj bőség ügyben. Mindenkinek meg tudod mondani, hogyan javíthatna az anyagi helyzetén. Itt az ideje annak, hogy mindezt önmagadnak mondd meg. Itt az ideje annak, hogy végre önmagadnak adj tanácsot, és ne csak arra várj, hogy majd mások segítenek neked, esetleg csoda történik. Hidd el: te vagy önmagad legjobb pénzügyi tanácsadója.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

 

Szerelem: Az a furcsa helyzet állt elő, hogy boldog vagy. Na jó, ez önmagában még nem furcsa. Az azonban lehet egy kicsit zavaró a számodra, hogy azt látod: sokan nem is annyira boldogok körülötted. Itt az ideje annak, hogy tudatosítsd magadban: A te életed a tiéd. A te boldogságod csak tőled függ. Mások boldogsága viszont másokon múlik. Tudom, ez így keménynek tűnik. Most viszont fontos tudatosítanod magadban: Azzal nem segítesz a boldogtalan barátnőidnek, ha lemondasz a saját boldogságodról. Inkább mutass nekik példát: igenis lehet boldognak lenni.

Bőség: A pénzügyekben a számolgatás ideje jön el a hétvégén. Fogj egy darab papírt, és írd össze milyen bevételekre számítasz a következő hónapokban, és írd össze a várható kiadásokat is. Lehet, hogy van benned félelem ezzel kapcsolatban. De ha most elkészíted ezt a két listát észreveheted, hogy a bevételed több, mint gondoltad. A kiadásaidat pedig lehet csökkenteni, hiszen van amire duplán költesz.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

 

Szerelem: Nem az a jó párkapcsolat, amelyben nincsenek nézeteltérések, viták, veszekedések. Erre nem is kellene törekedned. Ismerd fel: a jó párkapcsolat az, ahol a nézeteltéréseknek, és vitáknak szeretetteli, békés megoldás az eredménye. Az a boldog párkapcsolat, ahol nem az egyik fél nyer, ahol nem kompromisszum születik (hiszen akkor is az egyik fél nyer), hanem ahol megtalálják azt a megoldást, amely mindenkinek tökéletes. Itt az ideje, annak, hogy te is ilyen párkapcsolatban gondolkozz.

Bőség: Van benned némi feszültség a nyár végi, ősz eleji kiadásokkal kapcsolatban. Van benned késztetés arra, hogy ezeket a kiadásokat teljes pánikban, kölcsönökből fedezd. Természetesen van másik út is. Természetesen van olyan megoldás, amelyben sem pánikolnod nem kell, sem pedig kölcsönkérned. Amíg a pánik állapotában vagy, addig ezt a megoldást nem látod. Az első lépés tehát: Nyugodj meg, és tekints megoldható feladatként a helyzetre.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

 

Szerelem: Változásra vágysz a szerelmi életedben. Talán ez a vágy még csak egy egészen halvány, megfoghatatlan érzés. Most kell azonban tudatosítanod magadban, mielőtt hatalmas, mindent szétromboló vággyá válna. Ha pedig már erős vágyként észleled a változtatás igényét, akkor is tudnod kell valamit: egyáltalán nem biztos, hogy az embert is le kell cserélned melletted. Könnyen változtathattok együtt, könnyen változtathattok a közös viszonyotokon, és könnyen meggyógyíthatjátok azt.

Bőség: Most rengeteg a motivációd arra, hogy önmagadra költs. Rengeteg a motivációd, de talán ez sem elég. Talán annyira beléd nevelték azt, hogy fel kell áldoznod az igényeidet a családtagod igényeiért, hogy most is azt nézed: ki másra költhetnél. Pedig valójában – bármilyen hihetetlen is – most annak az ideje jött el, hogy önmagadra költs. Annak az ideje jött el, hogy a saját egészséged és boldogságod legyen a lista első helyén.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Eleinte nehezen indul be a hétvégétek. Eleinte nehezen tudod kikapcsolni az agyadban zakatoló problémamegoldó üzemmódot. Azután szerencsére mindez szinte egyik pillanatról a másikra megtörténik veled. Csak hagyd, hogy megtörténjen az átkapcsolásod hétvégi üzemmódba. Csak hagyd, hogy ez az átkapcsolás csodákat és váratlan fordulatokat hívjon az életedbe. Most semmi sem úgy alakul, ahogyan azt tervezted, és minden jobban sül el, mint ahogyan azt remélted.

Bőség: Itt az ideje annak, hogy a félelmeidet elengedd. Igen, tudom, hogy papíron rengeteg okod van arra, hogy aggódj. Kérlek, most ne idézd fel újra az aggasztó helyzetek listáját, amely a fejedben él. Ehelyett inkább add át ezt a listát az angyaloknak. Vagy bármilyen más módon engedd el ezeket a félelmeidet. Megteheted azt is, hogy felírod őket egy papírlapra, és elégeted. A lényeg, hogy tudd: Ha elfordítod a figyelmedet a listáról, megváltoznak a gondolataid, és a veled történő események is.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

 

Szerelem: A testiség, a testi kontaktusok most kiemelten fontosak lesznek a számodra. Az érintések azok, amelyeken keresztül el tudod mondani, mit érzel a szerelmed iránt. Az érintések azok, amelyeken keresztül megérted, hogy a szerelmed mit érez irántad. Most sokkal több érintésre van szükséged, mint máskor. Érdemes ezt tudatosítani a párodban és önmagadban is.

Bőség: Mire fordítod a lehetőségeidet – ez a hétvége legfontosabb kérdése a számodra. A lehetőségeidet felhasználhatod arra, hogy folyamatosan egyre jobb és jobb helyzetet teremts magadnak és a családodnak. És persze egyszerűen csak hagyhatod azt is, hogy minden lehetőséged elússzon. A hétvége legfontosabb feladata az, hogy megtanuld a lehetőségeket valóra váltani, és megtanuld, milyen módon teheted még jobbá az életedet.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

 

Szerelem: Az önelfogadással kezdődik minden. Ha önmagadat el tudod fogadni, és ha önmagadat szeretni tudod, akkor nem lesznek félelmeid azzal kapcsolatban sem, hogy a párod szeretni tud-e téged, vagy sem. Ha önmagadat el tudod fogadni, akkor az egész világ összefog majd érted. Tehát ezen a hétvégén nem az a legfontosabb, hogy eldöntsd: mi legyen. Ezen a hétvégén az a legfontosabb, hogy önmagadat szeresd, és hogy megérkezz az önelfogadás lélekgyógyító állapotába.

Bőség: Olyan sokféle forrásból jöhetne hozzád a bőség. De mostanában kizárólag egy csatornára koncentrálsz, és azt sem tudod elég lazán kezelni. Mintha minden egyes fillér megérkezését kontrollálni akarnád, mintha mindössze egyetlen módon érkezhetne hozzád a pénz. A hétvégén lépj hátra, és szánj arra időt, hogy észrevedd: milyen sokféle módon támogatna az élet – ha hagynád.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

 

Szerelem: Kezdd el élvezni az életet. Kezdd el élvezni a közös életeteket. Ez egy olyan kapcsolat, amelyért sok mindent feláldoztál, és amelyért sokat harcoltál – nemcsak a világgal, de önmagaddal is. Itt az ideje tehát, hogy hátradőlj, itt az ideje tehát, hogy beleereszkedj ebbe a kapcsolatba. A kételyek helyett most koncentrálj az örömökre. A félelemek helyett most koncentrálj a szeretetre. És vedd észre: sokan támogatják a boldogságodat, olyanok is, akikről ezt nem gondolnád.

Bőség: Itt az ideje, hogy ne csak gyűjtögess, de költs is. Itt az ideje, hogy a pénzedből végre megvedd mindazt, amire szükséged van. A hétvége tökéletes alkalom lesz arra, hogy a régóta halogatott nagyobb bevásárlásokat megtedd. Most jól teszed, ha online vásárolsz, és jól teszed, ha azzal a tudattal költesz, hogy minden kiadásod többszörösen megtérül majd.

Játssz a Horoszkópguru Facebook-oldalán, és nyerj egyéves Nők Lapja Ezotéria előfizetést!
 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top