Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: kalandok várnak rád a hosszú hétvégén

Milyen kalandokra vágysz? Vágysz kalandozni? Mindegy, mi a válaszod, a csillagok most rengeteg izgalommal és feladattal teszik mozgalmassá a hosszú hétvége napjait. Hogy ezek az izgalmak feszültséget is jelentenek, az csak azon múlik, mennyire tudtál felkészülni rájuk. Olvasd el a hétvégi szerelemi és bőséghoroszkópot, és készülj fel a kalandokra most!

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

 

Szerelem: Tudom, egyszerre akarsz mindent, és a legszívesebben habzsolnád az életet a hosszú hétvége alatt. Ez a habzsolás könnyen csúszik át akarnokoskodásba, amit viszont a szerelmed és a környezeted sem visel jól. Ne felejtsd el: Neked nem kötelességed másokat irányítani, és másoknak izgalmas hétvégét szervezni. Te csak saját magadért vagy felelős. Ezért most megengedheted a szeretteidnek, hogy azt csinálják, amit akarnak. És megengedheted a kedvesednek, hogy ő is válasszon programot, ne csak te.

Bőség: Könnyen túlköltheted magadat annak a reményében, hogy ha két kézzel szórod ki az ablakon a pénzt, akkor sokkal izgalmasabb lesz a nyár vége. Olyan erős akarás van benned azzal kapcsolatban, hogy nagyszerű legyen a hétvége, hogy észre sem veszed: Ez valójában nem a pénzen múlik. Fillérekből is lehet izgalmas élményben részed. És egy vagyonból is lehet unalmas a program.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

 

Szerelem: A legszívesebben belevetnéd magad a kalandokba. A szerelmed kezét fogva szeretnél kalandozni, és minél több élményt felhabzsolni. Ha pedig még csak keresed a párodat, akkor úgy érzed, hogy most valamilyen nagy kalandban az élet melléd sodorhatja a nagy Őt. Mondjuk, ebben igazad van. Legalábbis abban, hogy az élet bármelyik pillanatban melléd sodorhatja a nagy Őt. Az élvezeteket azonban nem kellene görcsösen habzsolnod, ez a négy nap szólhatna a laza és nyugalmas programokról is.

Bőség: Vigyázz a pénztárcádra! Nemcsak azért, mert könnyen túlköltheted magadat a hosszú hétvégén, de azért is, mert könnyen elhagyhatod. Tedd biztonságos helyre a pénzedet, és időnként ellenőrizd, megvan-e. Különösen a nagy tömegben lesz érdemes vigyáznod a pénztárcádra és mindenedre. Hajlamos vagy most elhagyni a dolgaidat és ottfelejteni a cuccaidat valahol.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

 

Szerelem: Tárt karokkal és nyitott szívvel várod a szerelmet az életedbe. Ettől a hétvégétől azt reméled, hogy a szerelem ismét fellángol az életedben, és ismét közelebb kerültök egymáshoz a pároddal. Remek elvárások ezek, hiszen minderre esélyt kapsz a hétvégén. De ne felejtsd el: a szenvedély szikrája könnyen fellobbanhat, de könnyen lehet feszült veszekedés a vége. Figyelj oda arra, hogy minden szenvedélyedet a szeretet hassa át. Ha a félelmek is megjelennek köztetek, az féltékenységet és veszekedést szülhet.

Bőség: Az egyik pillanatban két kézzel szórnád a pénzedet, a másik pillanatban arról vagy meggyőződve, hogy most kell elkezdened spórolni. A gyerekeid, a párod, a szüleid képtelenek követni a pénzügyi hangulatváltásaidat. Ők azt sem teljesen értik meg, hogy miért szórod a pénzt bizonyos dolgokra, és miért fogod meg máskor. A hosszú hétvége jó alkalmat kínál arra, hogy átgondold az anyagi helyzetedet, és kialakítsd új és harmonikus viszonyodat a pénzhez.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

 

Szerelem: Szinte éhezed a szeretetet a hétvégén. Most úgy érezheted, hogy nem elég az a szeretet, amit a többiektől kapsz, és úgy érezheted, hogy nem szeretnek eléggé. Fontos tudnod, hogy jogod van ehhez az érzéshez. És azt is fontos tudnod, hogy ez az érzés semmit sem árul el arról, hogy valóban szeretnek-e a többiek. Fontos tudnod, hogy a környezeted pontosan annyi szeretetet ad neked, amennyit csak tud. Te pedig pontosan annyit fogadsz be, és érzékelsz ebből, amennyit csak tudsz. Tehát ha szerinted kevés a szeretetmennyiség, akkor azon nemcsak ők változtathatnak, de te magad is javíthatsz a helyzeten.

Bőség: A hétvégén úgy érezheted, hogy folyamatosan a pénzzel foglalkozol. Mintha most mindenről a pénz, a fizetésed, az adósságok, a kölcsönadott összegek és a kölcsönkért forintok jutnának eszedbe. Nem baj, teljesen természetes, hogy időnként fontos helyre kerül a pénz az életedben. Fontos, hogy tudd: a pénzhez való viszonyod rajtad múlik. Azt is érdemes átgondolnod, hogy talán nem a kiadásokat kellene tovább csökkentened, hanem a bevételeidet növelhetnéd hosszú távon.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

 

Szerelem: Itt az ideje, hogy egy kicsit az önértékeléseddel is foglalkozz. Igen, tudom, hogy azt hiszed, mások reakcióin múlik az, hogy mennyire vagy értékes ember. Szívesen méred magadat például a párkapcsolatodon keresztül. Ha van: minden jó, és remek embernek érzed magad. Ha nincs, az kész depresszió. Amikor végre valós önértékelésre teszel szert, akkor lehetőséget kapsz arra, hogy felfedezd: mindenképp remek ember vagy. Tele vagy értékekkel és szeretettel, amit tovább adhatsz másoknak. Akár van kapcsolatod, akár szakítófélben vagy, akár egyedül.

Bőség: Arra a kérdésre keresed a választ a hosszú hétvégén, hogy miért olyan változatos az emberek anyagi helyzete körülötted. Könnyen lehet, hogy azon gondolkozol, hogyan segíthetnél másoknak. Még az is lehet, hogy mások miatt most elkezdesz tervezni egy új projektet, egy változást vagy egy vállalkozást. Szárnyaló fantáziád és fényes terveid valóban segíthetnek abban másoknak is, hogy bőségben éljenek.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

 

Szerelem: A hétvége jelszava lehetne a számodra a teljes odafordulás. Most a szerelmed  – és a gyerekek – százszázalékos figyelmet kérnek tőled. Te pedig szívesen megadod nekik ezt a figyelmet. Szívesen foglalkozol azzal, hogy velük legyél, rájuk koncentrálj. Ez a hétvége olyan lesz, mint a hőmérő: pontosan jelzi, hogy milyen hőfokon tart a kapcsolatotok, te pedig eldöntheted, hogy felmelegíted, vagy lehűtöd azt. Ne felejtsd el: ha határozott döntéseket hozol, annak határozott eredménye lesz.

Bőség: Vigyázat, ne költsd túl magadat. Nemcsak arra gondolok, hogy ne vegyél túl sok főtt kukoricát vagy lufit a hosszú hétvége nyaralós programjain, de arra is, hogy most hajlamos vagy a virtuális pénzedet költeni. Hajlamos vagy arra, hogy az interneten vásárolgatva költs, és hajlamos vagy arra, hogy ne számold az így kiadott forintokat. Ez pedig hosszú távon okozhat némi megoldandó helyzetet az életedben.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

 

Szerelem: Szívesen valósítanál meg egy réges-régi hétvégét újra. Most a nosztalgiában vagy elmerülve nyakig, és régi hangulatokat, megszokott nyári illatokat, hagyományos augusztus huszadikai programokat keresel. A tűzijáték számodra most ismét egy szuperromantikus program – érdemes ennek megfelelően megszervezned. Érdemes a szerelmed kezét fogva nézned a tűzijátékot, és érdemes a hosszú hétvégébe legalább egy napot beiktatnotok csak kettesben. Most érdemes közös kalandokra indulnotok, és érdemes olyan izgalmas helyzetekbe belemennetek, amelyekhez máskor kevés merszetek van.

Bőség: Nagy dilemma a számodra, hogy mire mondj igent a hétvégén, és mire mondj nemet. Szívesen kihúznád magadat a nagy feladatok alól, és szívesen bepunnyadnál. A környezeted azonban kalandokra vágyik, és te is akkor jársz jól, ha igent mondasz a kalandokra. Most ne sajnáld se az időt, se a pénzt a kalandoktól. Egyszerűen csak engedd meg magadnak, hogy olyan izgalmas legyen ez a négy napod, amilyen izgalmas csak lehet.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

 

Szerelem: A biztonságos nyugalom vagy az izgalmas bizonytalanság között kell választanod a hétvégén. Talán téged is meglep majd, hogy most milyen kockázatvállaló vagy. Milyen szívesen mész bele kalandokba és kalandos szituációkba. A szerelmed szívesen veled kalandozik, ha pedig csak keresed a szerelmet, akkor könnyen lehet, hogy pont egy kaland hozza meg neked az ismeretségeteket. Egyszerűen csak vesd bele magad a szokatlan kalandok világába, és engedd, hogy az események sodorjanak.

Bőség: Talán nem a legjobb taktika, ha most mindent szigorú menetrend szerint akarsz véghezvinni. A hosszú hétvégén spontaneitásra és lazaságra lesz szükséged. Most arra vágysz, hogy minden legyen egy kicsit fesztelenebb, kötetlenebb, lazább és igen, talán kiszámíthatatlan is. A pénzügyekben is a spontán döntéseket részesíted előnyben ezekben a napokban, ami természetesen spontán pénzköltést jelent elsősorban.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: A hétvégén központi szerepet kap az életedben a szeretet és a szeretet kifejezése. Most sokkal több ölelésre, érintésre, figyelemre van szükséged. Jó, ha a környezeted tudja ezt, hiszen, ha nem kapod meg azt a figyelemmennyiséget, amely szerinted megillet téged, akkor eléggé hisztis leszel. Akár így, akár úgy, kiharcolod magadnak a szeretetet, de sokkal egyszerűbb lenne, ha ezt szeretetteli viselkedéssel és nyílt kommunikációval tennéd. Ha ezt az utat választod, akkor mindenki örömmel, és boldogan ad neked szeretetet. Ha pedig ki akarod harcolni, azzal megnehezíted a helyzetet.

Bőség: Nem kell mindig mindent neked fizetned, és nem kell mindig, mindenről neked gondoskodnod. Megengedhetnéd magadnak, hogy egyszerűen hátradőlsz, és hagyod, hogy mások kényeztessenek, mások vendégeljenek meg téged. Tudom, hogy erős benned a gondoskodó ösztön. Most ezt az ösztönt kellene egy kicsit visszafognod, és egy kicsit hagynod, hogy mások is gondoskodhassanak rólad. Akár úgy is, hogy ajándékot adnak, vagy kifizetnek valamit helyetted.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

 

Szerelem: Könnyen lehet, hogy úgy érezted mostanában: talán elkezdtetek két irányba húzni, talán elkezdtetek eltávolodni egymástól. Szerencsére a hosszú hétvégén megfordulhat a tendencia. A közös programok most segítenek újra szorosra fűzni a kapcsolatotokat. Érdemes lenne azonban elutaznotok, kimozdulnotok otthonról. Érdemes lenne olyan körülményeket teremtenetek, amikor biztonsággal figyelhettek egymásra ismét, és amikor nem kell olyan sokfelé figyelni, mint egy átlagos hétköznapon.

Bőség: A hosszú hétvége a pénzügyi tervezés ideje számodra. Most nézz rá a bankszámládra, és számold át a rendelkezésedre álló összegeket. Most ne akard bebizonyítani magadnak, hogy végtelen pénzforrások állnak a rendelkezésedre. De azt se akard elhitetni magaddal vagy a világgal, hogy egyáltalán nincs pénzed. A hosszú hétvége alkalmas arra, hogy észrevedd: mi a pénzügyi realitásod, mi a valóságod.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

 

Szerelem: Pontosan tudod, hogy mi az, amit szeretnél, vagy amit elvársz a kedvesedtől. Ezt azonban talán nehezedre esik kimondani. Talán könnyebbnek találod, ha játszmázni kezdesz. Talán könnyebbnek találod, ha áttételesen sugalmazod azt, amit szeretnél. De valamit tudnod kell: A szerelmed nem gondolatolvasó. A szerelmed nem ért az áttételes közlésekből, és hogy őszinték legyünk, azok valójában nem közlések, hanem játszmák. Ez pedig nem jó. A hosszú hétvégén válaszd az őszinte, nyílt, egyenes és szeretetteli kommunikációt!

Bőség: Bátran mondj nemet! Ha valaki olyasmire akar rávenni, amihez nincs kedved, vagy amihez nincs elég anyagi fedezeted, bátran mondj nemet. Egyszerűen csak mondd ki, hogy mi az, amit szeretnél, és mi az, amit nem szeretnél. Talán a hosszú indoklásokat is megúszhatod, ha igazán karakán módon mondod ki a szavaidat. Ez nem azt jelenti, hogy erélyesnek kellene lenned. Az azonban fontos, hogy most határozottan húzd meg a pénzügyi határaidat.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

 

Szerelem: Sok-sok közös ügyetek van már, és ezer szálon fonódtok össze. Te biztos vagy benne, hogy a szerelmetek az égben szövődött valójában. De mi a helyzet, ha ő nem veszi ezt észre? Mi a helyzet, ha te ezt komolyabban gondolod? Vagy legalábbis te azt hiszed, hogy te gondolod komolyabban. A hosszú hétvége bebizonyítja a számodra, hogy valójában mindketten egyformán gondolkodtok. Most megértheted, hogy mit jelent az: mindketten tükröztök valamit a másikból. Mindketten ugyanazt mutatjátok egymásnak – csak fel kell ezt ismernetek.

Bőség: A pénzügyeid fokozatosan válnak egyre biztatóbbá. Az elmúlt hetek minden egyes napjával stabilabbá vált az anyagi helyzeted. Ezt a frissen megszilárdult helyzetet teszi próbára a hosszú hétvége. Mos igen nagy kedved lesz ahhoz, hogy magadra költs, és kényeztető programokat szervezz magadnak és a családodnak. Természetesen jó dolog az, hogy élvezed az életedet, és az is, hogy költesz a szeretteidre. De ne felejtsd el észben tartani a lehetőségeidet sem.

Játssz a Horoszkópguru Facebook-oldalán, és nyerj egyéves Nők Lapja Ezotéria előfizetést!
 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top