Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: most kell rákapcsolnod!

Talán már érzed is a bőrödön, hogy egyre könnyebben mennek a dolgaid. Talán már megtapasztaltad azt a lendületet, amit most kapsz, de talán majd csak a következő napokban ismered fel, hogy mi minden lett könnyebb. Ha tudatosan odafigyelsz, ha tudatos döntéseket hozol, a következő napokban nagyot fordíthatsz a sorsodon.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

 

Szerelem: Amikor ránézel a szerelmedre, akkor a múltat látod. Az ő múltját, azt amit tett, vagy nem tett, és a közös múltatokat, azt amit megtettetek, vagy nem tettetek meg. Sokszor úgy tűnhet, hogy ez az egészséges nosztalgia. Valójában azonban itt lenne az ideje annak, hogy elengedd azt a sok múltbeli félreértést, sérelmet, nehézséget, amik még mindig az eszedbe jutnak. Nincs értelme, hogy azt figyeld. Nincs értelme, hogy hagyd, hogy a közös múltatok határozza meg a jövőtöket. A jövőt csak a jelen határozhatja meg – ha úgy döntesz.

Bőség: Az, hogy mi volt a múltban, már nem számít. A múlt elmúlt. Lehet, hogy régóta haragszol valakire azért, mert egyszer régen a múltban látszólag elvett tőled valamit. De itt lenne az ideje annak, hogy elengedd ezt a múltba ragasztó sérelmet. Itt az ideje annak, hogy ne arra várj: Majd egy régi adósságot kiegyenlít az élet. Itt az ideje megteremteni a jelenben a jövő bőségét.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

 

Szerelem: A kapcsolatotok egy csoda. Az, ahogyan egymásra néztek, ahogyan megérintitek egymást, ahogyan egymásra gondoltok, ahogyan egymáshoz beszéltek – ez mind csodákat teremt az életetekben. Legalábbis, ha szépek ezek a pillantások, ha szépek a gondolatok, ha szépek a szavak, amelyeket egymásnak címeztek. A hétvégén megtapasztalhatod, hogy mekkora csodákat jelent az életedben a szerelmed jelenléte, és az a szeretet, amellyel te is jelen vagy az ő életében. A hétvégén megtapasztalhatjátok, hogy a ti csodátok másoknak is példa lehet a csodára.

Bőség: Talán túl sokfelé szalad szét a figyelmed. Talán túl sokfelé hagyod szétáradni az energiáidat. Talán túl sok mindenkire hallgatsz, és túl sok mindenkinek akarsz megfelelni. Itt az ideje annak, hogy koncentrálj, hogy összeszedd a gondolataidat, és hogy végre megérkezz a saját valóságodba. Nem az számít, hogy másnak mennyi pénze van, hanem az, hogy neked mid van, és milyen bőséget tapasztalsz meg a valóságodban.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

 

Szerelem: A barátaitok talán túlzottan belefolynak az életetekbe. Talán túl sokat vagytok velük, és túl keveset egymással. Vagy épp ellenkezőleg: Talán túl sokat vagytok egyedül, és talán arra van szükségetek, hogy új barátságokat, új ismeretségeket köthessetek. A hétvégén a barátságok és a szerelem közötti egyensúlyt találhatjátok meg. A hétvégén felfedezitek, hogy mennyit szeretnétek kettesben lenni, mennyit barátokkal és mennyit egyedül. Ezek igazán fontos tapasztalások és felismerések lesznek.

Bőség: A barátaid mindig kisegítenek, és te is szívesen kisegíted a barátaidat. Mindegy, hogy most pénzt, időt, figyelmet, tanácsot vagy munkát kérnek tőled a barátaid érdemes megbíznod bennük, és érdemes megadnod nekik mindazt, amit kérnek tőled. Érdemes bizalmat szavaznod a barátaidnak, hiszen minden energia, amit rájuk fordítasz, sokszorosan visszatér majd hozzád. Ráadásul nemcsak tőlük, hanem az egész univerzumtól is.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

 

Szerelem: Minden a hozzáálláson múlik. Minden azon múlik, hogy hogyan tekintetek a közös utatokra? Egyáltalán, közös útként tekintetek az életetekre, vagy mindössze egy egymás mellett élésről van szó? A hétvége segít neked eldönteni, hogy mennyit és milyen módon tervezz együtt a pároddal. A hétvége segít felnyitni a szemedet, és segít meglátni az igazságot. Azt az igazságot, amely a te szívedben van, és amelyet már régóta nem mersz, vagy nem tudsz kimondani önmagad előtt.

Bőség: Fontos lenne a figyelmedet a saját pénztárcádra fordítani. Fontos lenne a figyelmedet a saját ügyeidre terelni, és nem másokkal foglalkozni. Lehet, hogy azt hiszed, a te anyagi helyzetedről mások tehetnek. Akár sikeres vagy anyagilag, akár nehézségeid vannak, ezeket hajlamos vagy másoknak tulajdonítani. Pedig valójában csak te alakítod az anyagi helyzetedet. Itt az ideje kezedbe venni a pénzügyeket!

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

 

Szerelem: A jelek igazán egyértelműek. A jelek attól függetlenül egyértelműek, hogy mersz-e, akarsz-e belőlük olvasni. Tudom, néha abból indulsz ki, hogy te jobban tudod. Azt szoktad gondolni, jobban tudod másoknál, hogy ők mit gondolnak. A hétvégén azonban ideje lenne elfogadnod és elhinned másoknak, amit mondanak. Hidd el: nem vagy sem gondolatolvasó, sem érzésolvasó. Egész egyszerűen azzal jársz a legjobban, ha elfogadod, hogy mások úgy érzik magukat, és azt gondolják, ahogy és amit mondanak.

Bőség: Pontosan tudod, mit kell tenned annak érdekében, hogy egy szinttel magasabbra lépj a bőségben. De valamiért nem tudod, vagy nem akarod megtenni ezt a lépést. Félni a jobbtól, megelégedni a rosszabbal – ez teljesen emberi tulajdonság. Tudnod kell, hogy jogod van ezt az utat választani. De tudnod kell, hogy jogod van a jobbat, a többet, a bőségesebbet is választani. És mindezt most a hétvégén is megteheted. Melyiket választod?

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

 

Szerelem: A szavak csodát tesznek. És ezt most nem elvont és lila módon értem, hanem szó szerint. Ha beszélsz, az mindent megváltoztathat. Ha beszélsz, az mindent megjavíthat. Ha hallgatsz, azzal átadod az irányítást másnak. Vagy ami rosszabb: eldobod az irányítást magadtól, de talán senki sem veszi fel, és talán a vakszerencse vezeti az életedet. Mondd ki a hétvégén azokat a szeretetteli szavakat, amelyeket már régóta elhallgatsz, és tapasztald meg a gyógyító hatásukat.

Bőség: Megéri a békét és a nyugalmat választani a hétvégén. Most erős lesz a kísértés, hogy mindenféle kétes ügyletekkel juss egy kis extra jövedelemhez. Az azonban annyira kicsi lenne, hogy szabad szemmel talán nem is látható. Az ügyek kétessége azonban sokaknak szemet szúrna, és egyáltalán nem biztos, hogy minden annyira jól menne, mint azt most sokan remélik. A lényeg: csak tiszta üzleteket köss, és csak tiszta helyzetekbe menj bele a hétvégén.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

 

Szerelem: Nézd meg, mennyi minden jó dolog van a párkapcsolatodban, a szerelmedben, a családi életedben, a barátaiddal… Az emberi viszonyaid tele vannak csodákkal, szeretettel, egymásra figyeléssel és rengeteg segítséggel. Itt az ideje, hogy mindezt felfedezd. Itt az ideje, hogy minderre fel is figyelj. A hétvégén észreveheted, hogy milyen sok jó dolog van veled és körülötted. Most arra is lesz lehetőséged, hogy felismerd: Milyen sokan segítenek neked akkor is, ha nem mersz, vagy nem tudsz kérni.

Bőség: Itt az ideje átértelmezned mindazt, amit a gazdagságról gondoltál. Kétféle erős tévhit élhetett benned eddig: Az egyik arról, hogy a gazdagság csak pénzt jelent. A másik pedig az, hogy a gazdagok mind etikátlan módon jutottak a pénzhez. Az igazság természetesen az, hogy sokféle módon lehetsz gazdag, és a gazdagsághoz sokféle módon hozzá is juthatsz. Így természetesen lehetsz becsületes módon nagyon gazdag. Sőt! Sok szempontból már gazdag is vagy.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

 

Szerelem: Úgy érezheted, hogy csupa olyasmit kell megtenned a hétvégén, amikre képtelen vagy. Ha párkapcsolatban élsz, most vélheted úgy, hogy a párodnak hatalmas elvárásai vannak veled szemben. Ha pedig nincs párkapcsolatod, hiheted azt, hogy alkalmatlan vagy egy párkapcsolatra, és ezért már sohasem lesz társad. Természetesen mindkét tévhit butaság. A szerelmed úgy szeret, ahogy vagy. Ha pedig csak keresed a szerelmet, tudnod kell, hogy a gondolkodásmódod az egyetlen, amin változtatnod kell. Minden másban tökéletes vagy az ideális társad számára.

Bőség: Könnyedén felismerheted a hétvégén azokat a mintákat, amelyek a pénzügyeidet befolyásolják. Talán úgy dolgozol, mint az apád, vagy úgy szórod a pénzt, mint az anyád? Lehet, hogy másban másolod a szüleid pénzügyi szokásait? És mi a helyzet a nagyszüleiddel, a dédszüleiddel? Mindegy, hogy ismereted-e őket vagy sem, most könnyen felfedezheted, hogy kinek milyen módom másolod a történetét. És természetesen azt is elhatározhatod, hogy változtatsz ezen.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Rengeteg támogatás vesz körül téged. Jó, tudom, hogy ezt elméletben tudod, de vajon a gyakorlatban is használod? Mondjuk, felhívod a nagyszülőket, hogy egy kicsit rájuk bízd a gyerekeket, hogy legyen egy romantikus hétvégétek a szerelmeddel? Mersz segítséget kérni ahhoz, hogy a hétvégéd úgy alakuljon, ahogyan jó neked? Itt az ideje, hogy elkezd használni azt a sok-sok támogatást, ami körülvesz téged, és ne csak elméletben tudd, hogy sokan támogatnak téged.

Bőség: A legszívesebben azzal lennél elfoglalva, hogy vigyázol a pénzedre, a családi kasszára a hétvégén. Pedig pont az lenne a feladatod, hogy ebből a pénzből okosan költs. Most pont az a dolgod, hogy költs a családodra, és költs önmagadra is. A pénznek csak akkor van értelme, ha megforgatod, ha hagyod, hogy áramoljon, ha elköltöd. Most ne akaszd meg a pénz áramlását, mert ha azt megakasztod, akkor egyre kevesebb érkezik majd hozzád.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

 

Szerelem: Figyelj oda az érzéseidre. És figyelj oda a szerelmed érzéseire is. Ha figyelsz az érzéseitekre, akkor őszinte és átfogó képet kapsz arról, hogy merre is tart a közös életetek. Már régóta foglalkoztat a kérdés, hogy milyen legyen a kapcsolatotok. Már régóta érdekel a kérdés, hogy mi legyen a jövőtök, amelyet elkezdesz megteremteni végre. Itt az ideje, hogy észrevedd: a kérdésedre a választ csak és kizárólag az érzéseitek valósága adhatja meg. Az a valóság, amelyben nap mint nap éltek.

Bőség: Tudod, hogy itt lenne az ideje más szemmel tekintened a bőségre. Eddig igazán ügyes voltál abban, hogy csökkentetted a kiadásokat, és ezzel rengeteg mindent el is értél. Viszont itt az ideje annak, hogy elkezd növelni a bevételeket. Itt az ideje annak, hogy tudatosítsd magadban: a “könyvelésednek” két oldala van, és bizony jóval több bevételed is lehetne, ha most megfognád azokat a lehetőségeket, amelyek a napokban találnak rád.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

 

Szerelem: Úgy érzed, hogy az életed már nem is lehetne szebb. Pedig lehetne. Sokkal szebb lehetne az életed egy boldogabb párkapcsolattal. Igen, ha most boldogságban éltek, de akkor is van még hova fejlesztenetek a kapcsolatotokat. És ha most még egyedül vagy, akkor is ideje lenne elkezdened fejleszteni a szerelmi életedet. Itt az ideje annak, hogy felismerd: lehet még boldogabb az életed. Lehetsz még boldogabb, ha megengeded magadnak, hogy szerelmesebb legyél.

Bőség: Rengeteg olyan képességed van, amelyeket jól használsz ki. És rengeteg olyan képességed is van, amelyeket még csak nem is használsz. A hétvégén vedd számba, hányféle tehetséged van, és gondold végig, hogyan kamatoztathatod őket a boldogságod felé vezető úton. Nem baj, ha ezek olyan tehetségek, amelyekre a családod szerint vagy szerinted senkinek sincs szüksége. Hidd el: minden tehetség fontos.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

 

Szerelem: Mi segítene neked, hogy türelmesebb legyél? Mi segítene abban, hogy beleengedd magad a jelen pillanatba, és ne azzal foglalkozz, hogy mit vársz el a társadtól (vagy a leendő társadtól)? A hétvégén érdemes elmenned bulizni, szórakozni, beszélgetni a barátaiddal, egy koncertre, színházba vagy akár el is utazhatsz. A lényeg, hogy most adj időt magadnak arra, hogy egy kicsit mással foglalkozz. Adj időt magadnak arra, hogy megvárd a párodat (vagy a leendő párodat), hiszen neki időre és nyugalomra van most szüksége.

Bőség: Azt veszed észre, hogy a dolgok maguktól elintézik magukat. Azt veszed észre, hogy a pénzügyeidben magától elindul a javulás, a fejlődés – talán annak ellenére, hogy ennek szerinted semmi oka sincs. Egyszerűen csak vedd észre a nyilvánvalót: Ha nem aggódsz, ha nem attól félsz, hogy mindjárt elszegényedsz, akkor ösztönösen jól bánsz a pénzzel. Most érdemes megtartanod, fejlesztened ezt az ösztönösséget!

Játssz a Horoszkópguru Facebook oldalán, és nyerj egyéves Nők Lapja Ezotéria előfizetést!
 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top