Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Gyakorold a boldogságot!

A boldogság tanulható, gyakorolható és megvalósítható. A hétvégén a szerelemben és bőségben is lehetőséged lesz arra, hogy megtanuld a saját boldogságodat. Mindkét életterületeden kitapasztalhatod, hogy mi az, ami boldoggá tesz téged, és mi az, amitől biztonságban érzed magadat. Érdemes most mind a szerelemben, mind a pénzügyekben azt keresned, hogy mitől érzel örömet, mitől érzed felszabadultnak magadat.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

 

Szerelem: Talán túl sok mindent terhelsz a hétköznapokban a kapcsolatodra. Ez pedig elkezdte megviselni, törődötté tenni a viszonyotokat. A hétvége remek alkalom arra, hogy megtisztítsd a hétköznapok nehézségeitől a szerelmedet. Gondolj úgy erre a pár napra, mint egy lehetőségre ahhoz, hogy fénnyel, szeretettel és boldogsággal töltsd fel a kapcsolatodat. Akár van mit ünnepelnetek, akár nincs, érdemes ünnepelnetek, érdemes ünnepnappá tennetek a hétvége napjait.

Bőség: Költs! Költs bátran! Költs lelkesen! Minden kiadott filléred megsokszorozódva tér majd vissza hozzád. Főleg akkor igaz ez a mondás az életedben, ha lelkesen, ha boldogan, ha szabadon költesz. A hétvégén gyakorolhatod a költésnek ezt a szabadságát. Most gyakorolhatod azt, hogy milyen lenne az életed, ha végtelen mennyiségű pénz állna a rendelkezésedre. Most gyakorolhatod, hogy milyen lenne felszabadultnak és elengedettnek lenned a bőségben.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

 

Szerelem: Tele vagy arra vonatkozó vággyal, hogy megjavítsd a párodat. Azt hiszed, a te feladatod az a kapcsolatodban, hogy megváltoztasd a szerelmedet. De ez nem így van. A hétvégén felismerheted, hogy milyen sok szép és jó tulajdonsága van a szerelmednek. Felismerheted, hogy azért választottad őt a szerelmednek, mert így is tökéletesen megfelelő neked. Egyszerűen csak hagyd, hogy megszülessen benned ugyanaz a szeretetteli rácsodálkozás, ami a kapcsolatotok elején volt köztetek.

Bőség: A hétvége az újratervezés ideje. Pontosabban annak az ideje, hogy visszalépj egy régebbi tervedhez, egy régebbi ötletedhez. Mostanában úgy érzed, hogy ki kell találnod valamit a pénzügyekkel kapcsolatban. Talán még egy pénzügyi tanácsadót is felkerestél, de valahogy senki sem tudott igazán megnyugtató dolgot mondani neked. Azt kellene felismerned, hogy egy évekkel ezelőtti pénzügyi terved most vált aktuálissá, és elég lenne arra visszaemlékezned.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

 

Szerelem: Képes vagy mindenféle apró jeleket túldimenzionálni. Képes vagy arra, hogy egy egészen apró gesztust is hatalmas romantikus (és hősies) tettként tarts számon. De akár azt is megteheted, hogy a valóságot nézd. Azt, ami tényleg van. Hidd el, a valóság sem kevésbé szép a romantikus fantáziánál. Egy nagy előnye azonban van a valóságnak a fantáziához képest: az, hogy a valóság az igazi. A hétvége remek alkalmakat kínál ahhoz, hogy ránézz a valóságodra.

Bőség: Lehet, hogy sokan azt tanították neked, hogy be kell érned annyival, amennyi van. Ne értsd félre, ennek a tanításnak van alapja, és van haszna is. Fontos, hogy ránézz arra, hogy mi van. Fontos, hogy felismerd az itt és most helyzetét. De az is fontos, hogy ebbe ne ragadj bele, hanem meglásd a lehetőséget a továbblépésre. A hétvégén felismerheted a jelen valóságodat, és valakitől inspirációt is szerezhetsz ahhoz, hogy továbblépj ebből a valóságból.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

 

Szerelem: Képes vagy arra, hogy rendben tartsd az életedet. Képes vagy arra is, hogy rendben tartsd a párkapcsolatodat. Képes vagy arra, hogy rengeteg gyógyító, felemelő energiát hozz a szerelmedbe. Ahhoz, hogy ez megtörténjen, most szinte semmi más dolgod sincs, mint annyi, hogy elengedd az összes neheztelést, amit a szerelmeddel és a szerelemmel kapcsolatban érzel. Engedd meg magadnak, hogy újra boldogan és önfeledten szeress.

Bőség: Itt lenne az ideje, hogy a bőségre, a pénzügyekre, ne úgy tekints, mint valami elintézendő feladatra. A bőséged valójában a lehetőségek tárháza, amelyből bármikor bármit meríthetsz. Itt az ideje, hogy felfedezd: mennyi lehetőséged van, mennyi bőség vesz körül, és milyen csodálatos helyzetekben vagy benne. Igen, akkor is, ha eddig csak a negatívumokra koncentráltál. Tele vagy észrevétlen lehetőséggel, amelyeket végre észrevehetnél.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

 

Szerelem: Igazán szép önismereti utazásra indulhattok a szerelmeddel a hétvégén. Ne felejtsd el, hogy a párod a te tükröd. Minden, ami tetszik benne, olyasmi, ami benned megvan. És minden, ami nem tetszik benne, olyasmi, ami benned is megvan. A hétvégi események segítenek majd felismerned, hogy mi az, amit belőled tükröz, és szereted magadban. De azt is felismerheted, hogy mi az, amit úgy mutat meg belőled, hogy nem szereted magadban. Ezeken érdemes együtt változtatnotok.

Bőség: Nagyon fontos felismerésekre tehetsz szert a bőséggel, a pénzügyeiddel és a munkáddal kapcsolatban a hétvégén. Ezekhez a felismerésekhez még csak arra sem lesz szükség, hogy különösebben dolgozz rajtuk. Hiszen olyan sok helyzetben jönnek elő ezek a témák, hogy szinte képtelen leszel elkerülni azt, hogy következtetéseket vonj le. Hétfőre pedig sokkal tisztábban látsz majd minden bőséggel kapcsolatos kérdésben.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

 

Szerelem: Itt az ideje a szíved gyógyításának. A szíveden van néhány olyan régi sérelem és seb, amelyeket már elég régóta hordozol ahhoz, hogy ezek végleg begyógyulhassanak. Könnyen lehet, hogy ezeket a sebeket még gyerekkorodban, vagy az előző párkapcsolataidban kaptad. Lehet, hogy már dolgoztál is a gyógyításukon, de most ismét érdemes időt, energiát szánnod rájuk. Ismét érdemes azon munkálkodnod, hogy szeretettel elengedhesd a fájdalmakat az életedből.

Bőség: Van az életedben néhány olyan megoldandó feladat, amelyeket eddig csak tologattál magad előtt. Talán nem egy hétvége a legalkalmasabb arra, hogy ezeket a feladatokat elvégezd. De az a hétvége a legalkalmasabb arra, hogy haditervet készíts, és hogy összeírd magadnak azokat a lépéseket, amelyek végül megoldják a feladataidat. Ez a haditerv abban is segít, hogy végre megoldd az anyagi gondjaidat és elengedd a pénzügyi félelmeidet.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

 

Szerelem: A szerelem angyalai körülvesznek téged, veled vannak, segítenek neked. A szerelem most úgy borítja be a hétvégédet, hogy teljesen természetes legyen: egyre szerelmesebb vagy. Mindegy, hogy ki az, akibe egyre szerelmesebb vagy. Mindegy, hogy együtt éltek-e, kapcsolatban vagytok-e, vagy mindez csak egy plátói szerelem, biztos lehetsz benne, hogy a hétvégén egy jó nagy lépést léphettek egymás felé. Engedd meg a szerelem angyalainak, hogy segítsenek neked.

Bőség: Mindössze egy döntést kellene meghoznod. Mindössze azt kellene eldöntened, hogy mit jelent neked a bőség. Bármit is értesz a bőség alatt, abból a hétvégén többet kapsz majd. Ha a bőség neked pénzt jelent, pénz áll a házhoz. Ha a bőség neked lehetőségeket jelent, lehetőségeid lesznek. Ha a bőség tárgyakban nyilvánul meg, tárgyakat kapsz. Ha a bőséget kapcsolatokban méred, akkor új kapcsolataid születnek. Abban dúskálhatsz, amiben dúskálni szeretnél.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

 

Szerelem: A legszívesebben el sem engednéd a párodat. Az érintések most ismét nagyon fontosak lesznek a számodra. Mintha a szeretetnyelvedben egyre fontosabb és egyre hangsúlyosabb szerepet kapna a testi kontaktus. Ha még csak keresed a szerelmedet, akkor is érdemes minél több emberi érintést begyűjtened. A hétvége ideális az ölelkezéshez, a masszázshoz, és minden olyan érintéshez, amikor a szeretteidet érintheted meg. Minden érintés egy lépéssel közelebb visz a boldogsághoz.

Bőség: Minden lépéssel egyre közelebb kerülsz a mérhetetlen anyagi gazdagsághoz – vagy a csődhöz. A csillagok most arra kérnek, hogy állj meg egy pillanatra, és gondolkodj el azon, hogy merre is tartasz éppen. Ne felejtsd el: ha folyamatosan mész, ha folyamatosan haladsz előre, akkor a lendület megakadályoz abban, hogy nagyobb fordulatot tegyél. Ha azonban megállsz, akkor nemcsak jobb rálátásod lesz a helyzetekre, de úgy is dönthetsz, hogy inkább az ellenkező irányba indulsz el.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Úgy érezheted a hétvégén, hogy a szerelmednek nincs elég ideje rád, vagy nem fordít rád elég nagy figyelmet. Úgy érezheted, hogy nem kapsz eleget a szerelemből, ezért a szeretet koldusává válsz. Mindenkitől szeretetet és figyelmet akarsz szerezni, és a módszereid igen hasonlatosak ahhoz, ahogyan ezt kislánykorodban is tetted. Felnőttként azonban nem működnek ezek a módszerek. Felnőttként jobb, ha inkább elmondod, amit szeretnél.

Bőség: Merj kérni! Merj kérni segítséget, merj kérni pénzt, merj kérni kölcsön, merj kérni tárgyakat. Ha meg mered fogalmazni, hogy mire van szükséged, ha ki tudod mondani, hogy mi kell neked, akkor az könnyebben megérkezik az életedbe. Ha megfogalmazod, hogy mi kell neked, azt mások szívesen megadják – a hétvégén ezt kell megtapasztalnod. És ne felejtsd el: amikor kérsz, lehetőséget biztosítasz másoknak arra, hogy adjanak.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

 

Szerelem: Szívesen mondod meg másoknak, hogy mit kellene tenniük a boldog párkapcsolat érdekében. Szívesen adsz tanácsokat, és te magad vagy a legjobban meglepődve, amikor a saját tanácsaid valóban működnek. Ha van a közeledben akár csak egy boldog párkapcsolat is, amelyet a te tanácsaid segítettek életre, érdemes lenne elkezdened azon gondolkodni, hogy milyen tanácsot adnál önmagadnak. És persze meg is kellene fogadnod a saját tanácsaidat.

Bőség: Olyan ügyesen bánsz a pénzzel, hogy azt mások is megirigylik. Ezen a hétvégén mégis az lenne a feladatod, hogy egy kicsit lazíts a pénzügyi terveiden. Könnyen lehet, hogy most néhány váratlan kiadás figyelmeztet arra, hogy nagyobb teret kell hagynod a kosztpénz tervezésénél a véletlennek. Nem baj, ha a hónap elején többet költesz a tervezettnél, hiszen rengeteg spórolós ötleted van ahhoz, hogy kevés pénzből is nagyszerű dolgokat valósíts meg.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

 

Szerelem: Itt az ideje kibékülnöd a testeddel. Itt az ideje annak, hogy végre ne csak azt lásd meg, ami nem tetszik a testedben, de lásd meg azt is, ami gyönyörű benne. A szerelmed gyönyörűnek látja a testedet. A környezeted gyönyörűnek látja a testedet. A világ gyönyörűnek látja a testedet. Te vagy az egyetlen, akit győzködni kell arról, hogy a tested szépséges és vonzó. Ha most ezt felismered, máris hatalmas lépést tettél meg a boldog párkapcsolatod felé.
Bőség: 
Tele vagy ötletekkel, valódi ötletcunamit élsz meg a hétvégén. Az az alap, hogy feljegyzed ezeket az ötleteket, de az is fontos lenne, hogy ne csak megjegyezd őket, de kezdd el a megvalósításukat is. Kezdd el megvalósítani azt a sok-sok nagyszerű ötletet, amelyek felbukkannak benned. Minden egyes megvalósított ötleteddel egy lépéssel közelebb kerülsz az általad vágyott bőséghez, ahhoz a jólléthez, amelyben teljesen kiteljesedhetsz.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

 

Szerelem: Vedd végre észre a lehetőségeidet! Ott van benned az az elégedetlenség, hogy valami nem jó a szerelmi életedben, a párkapcsolatodban. Közben persze az is igaz, hogy nem veszed észre: ott van az a lehetőség, ott van az a megoldás, ami meggyógyítaná minden problémádat, és megvigasztalná minden bánatodat. Hogy miért nem látod ezt a lehetőséget? Mert ez nem olyasmi, amit másokról vagy a korábbi kapcsolataidból másolhatnál.
Bőség: Be kellene fejezned mások másolását a pénzügyekben. Nem kell neked azért drága nyaralásra menni, mert a kollégád is drága nyaralásra ment. Nem kell neked azért otthon maradni, mert a családodban senki sem nyaral. Most azt kell megtanulnod, hogy a te pénzed a te lehetőséged. Csak te döntheted el, hogy hogyan bánsz a pénzeddel, és csak te találhatod meg az arany középutat, a neked legtökéletesebb pénzköltési szisztémát.

Játssz a Horoszkópguru Facebook oldalán és nyerj egy éves Nők Lapja Ezotéria előfizetést!
 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top